Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
В Барса Пеп игра с деветка в лицето на Ибрахимович преди Меси да му вземе мястото :lol: В Байерн - първия сезон деветка си беше Манджукич, след това - Левандовски.. Халанд не е първата деветка на Пеп, но съм съгласен, че с него играта на Сити стана доста еднообразна и предвидима.. За мен лично Сити играха най-силно под ръководството на Гуардиола в сезоните 2017-2018 и 2018-2019 - Сане-Агуеро(Жезус)-Стърлинг просто бяха неудържми в тоя период, а гражданите играеха хем доминантен, хем бърз и директен футбол ;)

За мен най-добрия и ефективен същевременно футбол играха през 2022/2023г. не просто заради самия требъл (щото можеше и да се хързулнат някъде и да не спечелят всичко), а като цялостно представяне на терена. Отделно системата 3-2-4-1, с която играеха тогава ми харесваше много. С течение на времето обаче Гуардиола я изостави - така и не разбрах защо (не беше заради контузията на Родри).
Особено впечатляващ беше начина, по който смачкаха Реал с 4-0 в реванша 2023г. Дори Арсенал не беше така убедителен, отделно оня Реал с Бензема все още, беше по-силен от сегашния. Вкараха им 4 гола, а Куртоа извади поне още 4 в Манчестър. Идеалният състав в онази схема тогава беше следния:
Едерсон, тройка отзад - Аканджи, Рубен Диас, Уокър. Двама пред отбраната - Родри и Джон Стоунс (който номинално е защитник, но тогава се справи отлично на тази позиция). Пред тях Гюдоган и Де Бройе. По фланговете Джак Грийлиш и Бернардо Силва и отпред норвежкото шило Халанд. Но както казах вече Пеп лека полека започна да променя нещо печелившо - пустите му експерименти, които обича да прави, и оттам нататък Ман. Сити тръгна надолу игрово - много преди контузията на Родри. Просто реши да смени печелившото 3-2-4-1, с което спечели требъла.

Малко да онагледя от произволен мач в онзи сезон.
Особено впечатляващ беше начина, по който смачкаха Реал с 4-0 в реванша 2023г. Дори Арсенал не беше така убедителен, отделно оня Реал с Бензема все още, беше по-силен от сегашния. Вкараха им 4 гола, а Куртоа извади поне още 4 в Манчестър. Идеалният състав в онази схема тогава беше следния:
Едерсон, тройка отзад - Аканджи, Рубен Диас, Уокър. Двама пред отбраната - Родри и Джон Стоунс (който номинално е защитник, но тогава се справи отлично на тази позиция). Пред тях Гюдоган и Де Бройе. По фланговете Джак Грийлиш и Бернардо Силва и отпред норвежкото шило Халанд. Но както казах вече Пеп лека полека започна да променя нещо печелившо - пустите му експерименти, които обича да прави, и оттам нататък Ман. Сити тръгна надолу игрово - много преди контузията на Родри. Просто реши да смени печелившото 3-2-4-1, с което спечели требъла.

Малко да онагледя от произволен мач в онзи сезон.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Тва тука да не е некъв джърк /съб за Плешо ве? :lol: :lol:
Бедна ти е фантазията :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Въпреки третото поредно второ място Арсенал е в чувствителен регрес спрямо миналия и по-миналия сезон. Нападението е вкарало 30 гола по-малко от миналата кампания
Можеха още снощи да ни направят шампиони и да си джиткаме с младежта до края.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- Udoji90
- Контакти:
Какво трето поредно второ място визираме изобщо? От последната пауза за националните отбори нашите само се разхождат в първенството, все едно вече са си осигурили участие в ШЛ и все едно ще спечелят текущата ШЛ. Смях. :evil: 3 равенства в 5 мача след паузата и следващите 3 са Борнемут, Ливърпул и Нюкасъл - колко точки изобщо ще вземат там?! Имат почти седмица между вчерашния мач и ПСЖ, Палас имат само 3 дни до полуфинала за Купата и пак Палас си дадоха повече зор. Всички говорят как следващите 5 отбора се борят за 3 места, ама само гледай как всъщност и ние зорлем се забъркваме в битката за ШЛ. Абсолютно непрофесионално поведение и второто място съм сигурен, че ще го загубят, но ако задържат 5-цата, ще е само защото някои отбори зад нас имат кофти мачове, в които също може да загубят точки. Абсолютно поведение на мекотели и ходене по ръба заради чисто отпускане и арогантност (без покритие)...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
ihtiandar написа:Можеха още снощи да ни направят шампиони и да си джиткаме с младежта до края.
нЕма проблем, пускайте децата срещу нас :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Емблемата на Лестър през последните 13 години - Джейми Варди, обяви, че напуска клуба след края на настоящия сезон. “Лисиците” официално изпаднаха преди няколко дни след загубата от Ливърпул, а днес 38-годишният нападател обяви новината в емоционално видеообръщение.
“Тъжен съм, че този ден дойде, но знаех, че в крайна сметка това ще се случи. Прекарах 13 невероятни години в този клуб, с който имахме много успехи. Имаше и някои спадове, но добрите моменти бяха много повече. Накрая дойде време да сложим точка, което ме кара да се чувствам съсипан. Мисля обаче, че моментът е подходящ. Просто искам искрено да ви благодаря, че ме приехте като един от вас. Лестър винаги ще има огромно място в сърцето ми. В следващите години ще следвам клуба, като се надявам те да бъдат още по-успешни за Лестър. Засега това е моето сбогом, но обещавам, че ще ме видите отново”, заяви Варди в обръщението си.
38-годишният англичанин има 496 мача и 198 гола за Лестър, където премина от Флитууд Таун през 2022 година срещу 1 милион паунда. През 2016-а той спечели Премиър лийг с “лисиците”, а след това стигна с отбора до 1/4-финалите на Шампионската лига. През 2021-ва вдигна ФА Къп и Къмюнити Шийлд.
Неговият договор с Лестър изтича на 30 юни, след което той ще бъде свободен агент. Ако Варди запише участие в четири от оставащите пет мача на Лестър до края на сезона, той ще достигне заветната бройка от 500 срещи с екипа на “лисиците”.
&format=webp)
“Тъжен съм, че този ден дойде, но знаех, че в крайна сметка това ще се случи. Прекарах 13 невероятни години в този клуб, с който имахме много успехи. Имаше и някои спадове, но добрите моменти бяха много повече. Накрая дойде време да сложим точка, което ме кара да се чувствам съсипан. Мисля обаче, че моментът е подходящ. Просто искам искрено да ви благодаря, че ме приехте като един от вас. Лестър винаги ще има огромно място в сърцето ми. В следващите години ще следвам клуба, като се надявам те да бъдат още по-успешни за Лестър. Засега това е моето сбогом, но обещавам, че ще ме видите отново”, заяви Варди в обръщението си.
38-годишният англичанин има 496 мача и 198 гола за Лестър, където премина от Флитууд Таун през 2022 година срещу 1 милион паунда. През 2016-а той спечели Премиър лийг с “лисиците”, а след това стигна с отбора до 1/4-финалите на Шампионската лига. През 2021-ва вдигна ФА Къп и Къмюнити Шийлд.
Неговият договор с Лестър изтича на 30 юни, след което той ще бъде свободен агент. Ако Варди запише участие в четири от оставащите пет мача на Лестър до края на сезона, той ще достигне заветната бройка от 500 срещи с екипа на “лисиците”.
&format=webp)
locke написа:ihtiandar написа:Можеха още снощи да ни направят шампиони и да си джиткаме с младежта до края.
нЕма проблем, пускайте децата срещу нас :mrgreen:
Имат да ви връщат, от онзи мач в, който оня дърводелец се спъна в топката. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...