Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 18 апр 2025 17:22

metodito написа:
ivan56 написа:
metodito написа:Зяпам Adolesence. Както британците правят кино, друг не може. Щатите са добри в блокбастърите, фойерверки и финдифлюшки. Нещо, което върви с пуканки. Британското кино е друга бира.

Доста качествен филм за днешните( а и не само) хлапета.
Хубаво е и тук да се разпространява в училищата.
Спят с плюшени играчки а са способни на убийства.
Филм за ужаса на всеки един родител.

Зук и другите правят ебаси и парите за сметка на толкова деца. А и на разделението ни. Лично аз съм направил така че в профила си да виждам само животинки, кино и котета. Лайкнеш ли политическа публикация или даже задържиш погледа си над нея за повече от не знам колко секунди - прас. Не знам как е с Тикток.

Ненавиждам котки :lol:
До скоро нямах профил в ТикТок(а и сега не е личен а заради това с което се занимавам), но смятам че Тикток е в пъти по агресивен отколкото фейсбук. Смея да твърдя от малкото опит, който имам, че всеки е в Тикток. Ама за каквото се сетиш от ясновидка до лекар гинеколог.
Просто не съм очаквал, че е толкова развита тази социална мрежа.
А тука някой се бъзикат с Джорджеску и Тик тока му.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 апр 2025 17:30

rhaegar написа:Не знам дали си чул какво каза Дуци Симонович като неволен гост в Спорткаст- Станка е като Гонзо, само дето чете малко по-добре. Общо взето, сложена е там да прави каквото ѝ се каже, без много да задава въпроси и да обере един пешкир. Жалко, но това е.

Да гледах го мисля че беше при Диян.
Някъде срещнах мнение, че Момчето прави всичко това за да унижава Гришата заради някакви си там техни търкания.
А нашите редовни пишман патриоти са готови и на Шиши да го налапат само и само да могат да си пишат за лошите чужденци.
Станка е по-проста от Гонзо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2025 18:52

Станка я назначи Шишо, а украинеца е доведен от Гришата и там вече е ясно какво ще последва.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 апр 2025 20:55

delqnski47 написа:Станка я назначи Шишо, а украинеца е доведен от Гришата и там вече е ясно какво ще последва.

Ами да, явно това е драмата, а не на какъв език си говорели и че били чужденци.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 апр 2025 21:31

ReBorn1982 написа:Т.е. мръсният украинец има нещо против в българския национален отбор да се говори само на български ли ??!
Друго визирам. Според теб, нормално ли е, бъдещият шеф на федерацията (който и да е той), да скача по такъв начин "на нож" срещу един талант, който само преди 6-7 месеца е станал олимпийски шампион точно от същата федерацията!? Това си е разчистване на старите кадри, както и да го погледнеш. Трябвало да знае български език?! Ми, той... най-малкото няма как да го научи толкова бързо за толкова кратък период. Българският език не се учи в украинските училища, както английският и немският например. Абсолютно разчистване... пар екселанс.

Сейм шит и с Фарниев, махали го щото не бил говорил на български. То ще речеш, че другите като говореха нашия език направо всичко беше цветя и рози. Един медал не можеше да спечелят.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 апр 2025 22:46

Е, те тоз румънец го сготвиха. Трябва да следиш кое е пропаганда и кое не е. В случая Джорджеску вижда за какво подготвят Румъния и може да осуети плановете ИМ. Единдруг пример - "Кеймбридж аналитика". Пропагандата изкара как всичко станало алгоритмично и не знам какво си. Без контекст, може да повярваш. А британците винаги са се имали за нещо повече от тези от "континента". И те са били, ебаси. Няма, освен Римската, империя като британската. Другото, което не ти казват, че е имало голяма съпротива още 80-те от народа да не се влиза в ЕС. И тази съпротива не е спирала. Разбира се, че на чужденците не им харесва така. Ама англичаните показаха, че могат да избират сами. Там за някакви геополитики, това е дълго. И да не забравяме "малкото" им братче - САЩ. Въобще, последното, великата глупост как "Кеймбридж аналитика" направила БРЕКЗИТ, е тотална идиотия. Британците няма да ги стигнем.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 апр 2025 01:48

Британците няма да ги стигнем.

Не ни и трябва!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 апр 2025 21:22

То целият Запад вече не е за "стигане" .....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 апр 2025 16:46

ReBorn1982 написа:
pomiqrat написа:Познавам 17-годишен, който тренираше борба и се отказа, защото треньорите му не струват и са там да си вземат заплатата и да отбият номера. Толкова за българските борци.

И като докараш Абу Муслим и му дадеш набързо български паспорт, това ще промени ли нещо от цитираното ??!

Ще имаш изграден състезател, защото нашите треньори са останали в 1982.

Вероатно е по-лесно да научиш всички американски президенти

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 апр 2025 13:58

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”