Честита победа!
На финала дано да можем да използваме и Файтона и Бютучи.
В средата се вижда, че нямаме алтернатива на Кареасо и Ето О. Дано да са здрави и да се опазят от картони. Както и другите титуляри, понеже нямаме кой знае каква широчина в състава.
А не можем (и не трябва) да загърбим мачовете в първенството.
Купа България/(1/2 финали) / ЦСКА - Черно Море / 22.04.2025/19:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Купа България/(1/2 финали) / ЦСКА - Черно Море / 22.04.2025/19:00ч
Много съм доволен днес !
Видях една всеотдайна публика, която се раздаде на макс ( аз съм без глас от сектор А :) )Същото направиха и футболистите. Абсолютно заслужен финал. Там трябва да сме 30к и да прегазим зелената сган !
Видях една всеотдайна публика, която се раздаде на макс ( аз съм без глас от сектор А :) )Същото направиха и футболистите. Абсолютно заслужен финал. Там трябва да сме 30к и да прегазим зелената сган !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Кой игра днес с номер 30 от ЦСКА?
soilwork написа:Кой игра днес с номер 30 от ЦСКА?
Петко Панайотов е номер 30.
От него стана гола за Черно море и положението в 94 минута. Никакъв хъс да си върне топката и в двата случая се скри. Доста неприятно впечатлениеgihuelo написа:soilwork написа:Кой игра днес с номер 30 от ЦСКА?
- MASTER_COOL
- Контакти:
От Петко Панайотов освен гола срещу Левски нищо друго не съм видял. Винаги като вземе топката иска да премине през всички "ала Марадона", но не искам да си развалям настроението с такива дреболии в момента.
Много добър мач ! Почти ги смачкахме.
Вратаря се беше леко притеснил но се надявам да му мине по нататък.
Вратаря се беше леко притеснил но се надявам да му мине по нататък.
С този футбол който практикуваме, нямаме големи шансове срещу Разград на финала. Освен ако не си разпуснат чужденците по рано в лятна ваканция. Четири-пет човека от нашите са качествени. Останалото е трагедия
soilwork написа:От него стана гола за Черно море и положението в 94 минута. Никакъв хъс да си върне топката и в двата случая се скри. Доста неприятно впечатлениеgihuelo написа:soilwork написа:Кой игра днес с номер 30 от ЦСКА?
Според мен е добър футболист и трябва да му се даде шанс.
Иначе до сега влиза много пренавит и 5 минути след като влезе почти винаги прави безумно влизане за поне жълт картон.
Днес игра 5 минути , изкара си жълт картон и обърка почти всичко ,което можеше да обърка.
- MASTER_COOL
- Контакти:
soilwork написа:С този футбол който практикуваме, нямаме големи шансове срещу Разград на финала. Освен ако не си разпуснат чужденците по рано в лятна ваканция. Четири-пет човека от нашите са качествени. Останалото е трагедия
Силно се надявам тренда да продължи и да "познаеш" отново :)