Черно Море 2:0 Черноморец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море 2:0 Черноморец
Големи смешници бяха тези от Черноморец,просто да му се чудиш на Бала какво е тръгнал да прави с тези пишман футболисти
Не че Морето бяха с класа над тях...Просто псевдо футбол,с много ритане,лежане и блъскане на горката топка
Изобщо-мила родна картинка
С тази игра няма да стигнем повече от 5,6 място.Бъдете реалисти с такава слаба атака нищо няма да стане.Лошото е ,че за разлика от миналата година нямаме запомняща се игра.И кажете какво мислите за Дани Георгиев и Заков,защото мисля ,че меко казано не стават за титуляри .
- Sagittarius
morqka93 написа:С тази игра няма да стигнем повече от 5,6 място.Бъдете реалисти с такава слаба атака нищо няма да стане.Лошото е ,че за разлика от миналата година нямаме запомняща се игра.И кажете какво мислите за Дани Георгиев и Заков,защото мисля ,че меко казано не стават за титуляри .
За да бъдем реалисти...
Локо Сф-меко казано-трагични срещу Берое,ако не си гледал мача.
Славия-клизми,мъки,късмет срещу Спортист Св насред София.
Черноморец-е,видяхме ги пък тях какво могат
Левски-клизми със средняк в Б група
Това е конкуренцията....
Миналата пролет я стартирахме с мач срещу Пирин 1:0,клизми,мъки,шанс и гол от дузпа на Кривия.Пирин ни надигра,а играта ни тогава беше повече от трагична.Това е старт,а на старта важни са само 3 точки.Никога началото не може да е с добра игра с виртуозни изпълнения,но реално погледнато конкуренцията е по-зле от нас,лошото е,че откъм точки ние сме по-зле,но ще видим накрая,много важн ое да бием в Сливен,защото следващия кръг очаквам Локо Сф да се хлъзне в Своге,а Славия в Мездра.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
изобщо не сме далече,на 5-6 точки от 3-4 място сме,всичко си зависи от нас..
- blue avalanche
- Контакти:
Не се заяждам,но при дузпата Пиргов беше поне 3м пред голинията преди удара."Новият Сашко",ако продължава да се "джаска" по този начин,докато не счупи крака на някого,няма да миряса.Иначе за мача:като изключим двата гола от статични положения и една ситуация,в която се намеси,Борел можеше да си вземе един вестник да прочете.Здраво кюскане на топката,което на този терен си беше направо геройство.
честито и от мен на всички моряци,като за първи мач беше по-вече от добре,имаше разбира се тук-таме грешки,но постепенно ще се изчистят,както каза Велизар-дано да издържим първите 4-5 мача,не съм очаквал такава нахъсана игра от наще,браво на момчетата-да продължават в същия дух и да са живи и здрави

HASTA DE LA VICTORIA
morqka93 написа:С тази игра няма да стигнем повече от 5,6 място.Бъдете реалисти с такава слаба атака нищо няма да стане.Лошото е ,че за разлика от миналата година нямаме запомняща се игра.И кажете какво мислите за Дани Георгиев и Заков,защото мисля ,че меко казано не стават за титуляри .
Хайде засега да оставим играта. Според мен и другия кръг най-важно е да вземем 3 точки, без значение как сме играли. Вече като им дойде самочувствие от точките и победите като домакини и гости.... очаквам да се разиграем и да играем още по-добре. Част от футболистите трябва да се върнат в състава, контузени едно-друго.... надявам се, че играта точно когато трябва ще бъде на ниво.
Що се отнася до Заков и Дани Георгиев.... Заков определено днес не ми хареса как играе. Не се сещам да се е проявил и в една ситуация. По принцип ми се струва, че има някакви качества. Но пък как да разгърне потенциала си като това му е сигурно втория важен мач, в който почва като титуляр. Предния път го контузиха в 15 мин. Като се върне Миро пак ще е резерва.... така че смятам, че Заков си е добра резерва при всички положения. Освен това не съм сигурен дали като централен нападател му е силното място, или по-скоро като играч зад нападателя. Но пък такива имаме много май. Лично аз се надявах днес да видя Ратников. Дано тренера да го пази като някаква изненада срещу Сливен
Що се отнася до Дани Георгиев.... днес определено един от най-добрите на терена

blue avalanche написа:Не се заяждам,но при дузпата Пиргов беше поне 3м пред голинията преди удара."Новият Сашко",ако продължава да се "джаска" по този начин,докато не счупи крака на някого,няма да миряса.Иначе за мача:като изключим двата гола от статични положения и една ситуация,в която се намеси,Борел можеше да си вземе един вестник да прочете.Здраво кюскане на топката,което на този терен си беше направо геройство.
Като вашите мачове- вие играете абсолютно по същия начин...Мача ис беше корав двубой- не играем балет все пак!
-
зелено-бяло
- Контакти:
blue avalanche написа:Не се заяждам,но при дузпата Пиргов беше поне 3м пред голинията преди удара."Новият Сашко",ако продължава да се "джаска" по този начин,докато не счупи крака на някого,няма да миряса.Иначе за мача:като изключим двата гола от статични положения и една ситуация,в която се намеси,Борел можеше да си вземе един вестник да прочете.Здраво кюскане на топката,което на този терен си беше направо геройство.
Абе я се огледай!
Пропуснал си сума ти поводи...
Примерно-Борел вместо да се оглежда за вестник,можеше да центрира...
Спукана ни беше работата в такъв случай!
И аз не се заяждам!Понеже не играхме зле,НАЛИ?
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Много здрав мач.През второто полувреме нещо" улабихме"нещата.Но отличен мач за Даниел Димов.Навсякъде беше това момче.Всички високи и спорни топки ги овладя.Не спря да бяга цял мач .А гола му е в класацията за най- красив на кръга.Само още малко трябва да задържа топката,да не искат от него веднага да подава назад всяка топка.Той има достатъчно техника и повече трябва да му вярват.Има голямо бъдеще пред него.Дано на повече наши юноши да се дава шанс за изява ,не само да водят подготовка с първия отбор и после нищо.Налагането на собствени юноши е и шанса на Велизар да остане дълго в отбора и да го обичат, дори и по-особените варненски фенове.Успех моряци и нека да превърнем Хаджи Димитър в Зелено море.
Черно море-първият шампион по футбол в България