vlong написа:Бъгито и пелито големи тарикати,признавам ги.
Скриха се мажете,точно преди резила.
Припознали са мнението на Манолов. Лесно е - виждали са много неща в живота.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Бъгито и пелито големи тарикати,признавам ги.
Скриха се мажете,точно преди резила.
NOMER14 написа:Томаш ако бе останал в Спартак Варна, сега щеше да е на мястото на Арда или на Левски.
Но лаком г.....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
k20dan4o написа:bubka написа:Подуенци, знам, че всички сте се заредили и чакате мача на ЦСКА.
Има защо нали!!! Ко вика Томаша...подобряваме се!
bubka написа:k20dan4o написа:bubka написа:Подуенци, знам, че всички сте се заредили и чакате мача на ЦСКА.
Те винаги си гледат, и кога има защо, и кога няма.
bubka написа:k20dan4o написа:bubka написа:Подуенци, знам, че всички сте се заредили и чакате мача на ЦСКА.
Те винаги си гледат, и кога има защо, и кога няма.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, AntonToni, blue avalanche, Cooler, Elliah, gdlk, helic, Highlander, Iceberg, jusi, k20dan4o, kolokolo, mrw8, nikiobicata, olimpi, orlando7, rasputin_nk, sokoleto46, sss1912, tmanolov, W84me и 90 госта