Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gotzev.88
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Gotzev.88 » 16 апр 2025 19:47

Red_Neck написа:В тази връзка, изключително достоверен източник наскоро ми сподели финансови параметри по договора на Джуниър и честно казано се втрещих. Нямам идея кой е го е подписал, но мирише на злоупотреба.
Източникът също твърди, че заплатата на Минито е с над 50% по-висока от тиражираните 50К в евро + бонуси.

Лятото си бяха нашите много на зор с това "другата седмица" и са правили страшни глупости от прибързване явно. Наскоро се чудих как щяха да се развият Джуниър и Мартин Минчев ако бяха дошли директно в ЦСКА преди 4-5 години, когато ги искахме толкова много. И Неделев, на когото също му сваляхме звезди и луни. В крайна сметка съм на мнение, че човек трудно може да се надскочи. Ако Стоичков и Любо не бяха минали през ЦСКА може би нямаше да отидат чак в Барселона и Валенсия, но пак щяха да си нижат голове из Европа-та в прилични отбори и нямаше да се върнат с подвита опашка след две години. Ако се приеме глупостта за ограничаване на броя на чужденците и задължително да играят българи такива, че и по-високи ще са параметрите и за още 10 като Джуниър, че и по-слаби. И затова човек трябва да внимава какво си пожелава :roll:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 апр 2025 12:39

Александър Томаш :

"ЦСКА се подобрява постоянно, ежеминутно.
Убеден съм, че и резултатите ще дойдат.
Няма как да стане от днес за утре.
Няма как стадионът утре да е готов.
Всичко става постепенно."
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

pyroshow
Контакти:

Мнениеот pyroshow » 18 апр 2025 01:09

Айде пуснете се тука за с по некой глас за ЦСКА: http://www.club-vote.com
www.club-vote.com - BG първенство с гласуване за футболните ни отбори. Налазвайте!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 19 апр 2025 12:39

Сектор Г е на път да направи глупост и след необяснимо дълго търпение да създаде хаос точно преди един от двата най-важни мача за сезона. Да, клишето "тоя отбор и без треньор трябва да го бият" е правилно. То в случая значи, че треньорът има не положителен или неутрален ефект, а негативен ефект. Дерменджиев в Лудогорец имаше неутрален ефект като оставяше бразилците да си треньорстват и заради това беше успешен там. Ако нашите не разцъкваха 70 % от времето, а бяха юруш без план цял мач щяха да си бият и Враца, и Крумовград. Това в нашият случай значи и че футболистите ни все още слушат треньора си и му изпълняват указанията и връзката им все още не е напълно разрушена. И както редят слаби след силни мачове, този срещу Морето съм сигурен, че ще бъде силен. Както и миналият сезон Нестор нареди издънка срещу Локо Плд, добра победа над Левски и издънка срещу Пирин, после щеше да си отстрани Ботев... някак. Финалът нямаше да вземе, но баражът щеше.

Сега се създава хаос, в който футболистите следват указанията на треньора, защото феновете го подкрепяХА, а от днес вече знаят, че той е пътник и връзката им е нарушена сериозно.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 13:05

Да благодарим на Сектор Г, че официално приключваме сезона Днес ! Това, което направиха е крайно недопустимо, неприемливо, но точната дума е малоумно !

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 19 апр 2025 13:38

Предлагам следващият ни треньор да бъде Росен Животното и да се свършва.
Не, сериозно? Каква е тази простотия точно преди мача с ръгачите на джуджето? Напрежението, което сами си внасяме в отбора увеличава много шансовете ни за отпадане. Надявам се конспирациите, че умишлено ще пропуснем втори пореден сезон Европа са неверни, но нещата май пак отиват натам.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 13:40

И аз започвам да си мисля същото. Ако сменят Томаш преди мача във Вторник. Късам 10 билета за сектор А !!! СТОП на цирка !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 апр 2025 14:42

Дано до вторник имаме нормален треньор. Мисля че Томаш освен липсите на тактика и адекватна подготовка за мачовете и психически приключи с ЦСКА.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 15:12

soilwork написа:Дано до вторник имаме нормален треньор. Мисля че Томаш освен липсите на тактика и адекватна подготовка за мачовете и психически приключи с ЦСКА.

Ивайло Петев ;) :oops:
Ицо Янев
Тошко Янчев

Все треньорски величия !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 апр 2025 15:15

MASTER_COOL написа:И аз започвам да си мисля същото. Ако сменят Томаш преди мача във Вторник. Късам 10 билета за сектор А !!! СТОП на цирка !

Все едно аз да се бях отказал от ЦСКА заради гаврите на Ганчев с нашите легенди, гаврите със Стойчо, Любо, Пламен Марков ...

Имена и доказани професионалисти, пред които Александър Томаш все едно е завършил вечерно училище в Ботунец.

Иначе подкрепям да го оставят да си доизкара сезона, но сега са го напънали, за да поеме той всички негативи. Изпълнителния ни директор, отявлено говедо, прави това на което е учен цял живот. Прилага милиционерския номер "Не е важно кой е виновен, важното е да посочим някой за виновен". И вярва, че може да го прилага до безкрай.

Между другото тоя мръсен подход го прилагаше и Микренския. А всъщност той беше виновен, че се мъкнеха безработни некадърници и контузени с десетки. Понякога по 20-на на сезон.
Обаче Ниският човек сменяваше треньорчетата през 2-3 месеца, за да отклонява напрежението към тях. И честно казано първите 2-3 години това работеше. После осъзнахме колко е елементарен и стиснат. По оперативките нонстоп обясняваше, че ЦСКА трябва да се самоиздържа. Демек цялата реклама и маркетингови ползи да са му ... безплатни.

Сега милиционерина не знам що е решил, че това ще продължи да минава като номер. Сега братя Папазки и съдружниците им изсипват пари бол. Ако и това лято не оставят португалеца и треньора да направят мощна селекция, а само тупа топката "шефчето с пагони", огън ще го гори.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”