Eminem написа:Колко още ще избягваш да коментираш бойкота срещу него?
Не избягвам, нямах възможност да пиша досега, връщам се от работа. Ще ти отговоря. Още когато това се случи, на мен нещата страшно много ми намирисваха. Според мен, имаше нещо организирано там. Може и да греша, но наистина беше прекалено гръмко, прекалено шумно. Другото нещо... Фарниев получи право на отговор в една от медиите. Той даде своето виждане на нещата. Може да го изгледаш.
ReBorn1982 написа:Естествено, че в българския национален отбор трябва да се говори на български.
Естествено, съгласен съм. Ама това причина ли е, да махаш един треньор, който дава резултати? Естествено, че не... Всичко останало са глупости, изсмукани от пръстите. Първо, борците ни печелят титли под негово ръководство. Второ, те самите признават, че той е страхотен професионалист и е една от причините за добрата им форма. Трето... няма трето, измисли си. Няма какво да коментираме повече.
ReBorn1982 написа: То не че българите вътре не са изчезващ вид, ама поне нещо българско да има в тоя тим .....
Еми забележи списъка от състезатели. От 17 души - 11 са българи. Другите са братята Назарян, които са арменци, но те са си българчета, родени са тук в крайна сметка, живеят тук и т.н. Баща им е един от големите наши спортни легенди, защитавайки трикольора. Другото нещо... Що не се запиташ, след като Гриша Ганчев взима треньори и играчи от бившите съветски републики, дали причината не е, че просто тук вече няма кадърни хора!? Щото, извинявай... ама има доста логика в това. Айде да видим Станка Златева какви ще ги сътвори. Тя беше страхотна в спорта, ама няма акъл и за пет стотинки. Това, между другото е и една друга тема, която можем, да започнем, да разискваме. Кой е по-подходящ за ръководен пост в спортна федерация? Човек, който е бизнесмен и умее да борави с парите или... бивш спортист, който с клизма е завършил висше образование, но все пак е по-навътре в нещата от спортна гледна точка. Щото... пак извинявай, ама... нямам доверие на човек с акъла на Станка Златева, че ще изведе федерацията по борба до нови висоти.
Thsmith написа:Интересно, отбелязвам си го.
Не, наистина съм изненадан от реакцията му. То... ще кажеш, че някаква страхотна обида отправих към него. Странна работа...
ReBorn1982 написа:ОК, утре натурализираме още 5-6 силни американци в баскетбола, класираме се на европейско и играем 1/4-финал (примерно) ...... ти ще се радваш ли на такъв "успех" ??! Той български ли ще е ??!
Добре, съгласен съм с теб, но както виждаш... нещата не са точно такива, каквито ти ги определяш. И аз няма да съм съгласен с "десетте малки негърчета", но в родната борба не е точно така. В щангите... там не ми се коментира. Цигани да ни представляват... смятай докъде сме се докарали.