Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 17 апр 2025 20:46

Thsmith написа:Хора, ок... тоя е ватник, но в един спортен отбор, единственото, което има значение е резултатите. Не как говори някой, как изглежда или нещо подобно.

В частен, клубен отбор може и да е така. Но на национално ниво на първо място трябва да е националното. Щото иначе се губи смисълът ....

ОК, утре натурализираме още 5-6 силни американци в баскетбола, класираме се на европейско и играем 1/4-финал (примерно) ...... ти ще се радваш ли на такъв "успех" ??! Той български ли ще е ??!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 апр 2025 20:49

pomiqrat написа:Тази Михаела прилича на човек, който получава пари от проституция и не иска да ги осветли.

А ти приличаш на помияр. А чакай, то ти и така си се нарекъл. Срещу тези жени да тичаш, не можеш да ги стигнеш. В пъти дали за България, отколкото ти ще дадеш за милиарди животи!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2025 21:33

Eminem написа:Колко още ще избягваш да коментираш бойкота срещу него?
Не избягвам, нямах възможност да пиша досега, връщам се от работа. Ще ти отговоря. Още когато това се случи, на мен нещата страшно много ми намирисваха. Според мен, имаше нещо организирано там. Може и да греша, но наистина беше прекалено гръмко, прекалено шумно. Другото нещо... Фарниев получи право на отговор в една от медиите. Той даде своето виждане на нещата. Може да го изгледаш.
ReBorn1982 написа:Естествено, че в българския национален отбор трябва да се говори на български.
Естествено, съгласен съм. Ама това причина ли е, да махаш един треньор, който дава резултати? Естествено, че не... Всичко останало са глупости, изсмукани от пръстите. Първо, борците ни печелят титли под негово ръководство. Второ, те самите признават, че той е страхотен професионалист и е една от причините за добрата им форма. Трето... няма трето, измисли си. Няма какво да коментираме повече.
ReBorn1982 написа: То не че българите вътре не са изчезващ вид, ама поне нещо българско да има в тоя тим .....
Еми забележи списъка от състезатели. От 17 души - 11 са българи. Другите са братята Назарян, които са арменци, но те са си българчета, родени са тук в крайна сметка, живеят тук и т.н. Баща им е един от големите наши спортни легенди, защитавайки трикольора. Другото нещо... Що не се запиташ, след като Гриша Ганчев взима треньори и играчи от бившите съветски републики, дали причината не е, че просто тук вече няма кадърни хора!? Щото, извинявай... ама има доста логика в това. Айде да видим Станка Златева какви ще ги сътвори. Тя беше страхотна в спорта, ама няма акъл и за пет стотинки. Това, между другото е и една друга тема, която можем, да започнем, да разискваме. Кой е по-подходящ за ръководен пост в спортна федерация? Човек, който е бизнесмен и умее да борави с парите или... бивш спортист, който с клизма е завършил висше образование, но все пак е по-навътре в нещата от спортна гледна точка. Щото... пак извинявай, ама... нямам доверие на човек с акъла на Станка Златева, че ще изведе федерацията по борба до нови висоти.
Thsmith написа:Интересно, отбелязвам си го.
Не, наистина съм изненадан от реакцията му. То... ще кажеш, че някаква страхотна обида отправих към него. Странна работа...
ReBorn1982 написа:ОК, утре натурализираме още 5-6 силни американци в баскетбола, класираме се на европейско и играем 1/4-финал (примерно) ...... ти ще се радваш ли на такъв "успех" ??! Той български ли ще е ??!
Добре, съгласен съм с теб, но както виждаш... нещата не са точно такива, каквито ти ги определяш. И аз няма да съм съгласен с "десетте малки негърчета", но в родната борба не е точно така. В щангите... там не ми се коментира. Цигани да ни представляват... смятай докъде сме се докарали.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 апр 2025 21:46

ivan56 написа:
metodito написа:Зяпам Adolesence. Както британците правят кино, друг не може. Щатите са добри в блокбастърите, фойерверки и финдифлюшки. Нещо, което върви с пуканки. Британското кино е друга бира.

Доста качествен филм за днешните( а и не само) хлапета.
Хубаво е и тук да се разпространява в училищата.
Спят с плюшени играчки а са способни на убийства.
Филм за ужаса на всеки един родител.

Зук и другите правят ебаси и парите за сметка на толкова деца. А и на разделението ни. Лично аз съм направил така че в профила си да виждам само животинки, кино и котета. Лайкнеш ли политическа публикация или даже задържиш погледа си над нея за повече от не знам колко секунди - прас. Не знам как е с Тикток.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 апр 2025 21:55

1982, имай предвид, че още след краят на европейското първенство, и Новиков, и Магомед Рамазанов намекваха, че има напрежение между тях и новото ръководство. Още нещо, което може да ни подскаже, че Станка направо си е развъртяла метлата още тогава, изобщо без да се съобразява какви ще са резултатите от европейското. Т.е. точно това което твърдя и аз.
Олимпийският шампион от Париж 2024 Семен Новиков отказа да даде интервю за БНТ след загубения финал от унгареца Давид Лошонци на Европейското първенство по борба в Братислава. "Нека Станка Златева говори", заяви Новиков пред камерите на националната телевизия. Реакцията му вероятно е продиктувано от желанието на Българската федерация по борба в националния отбор да се говори само на български. Това решение беше взето, след като Станка Златева беше избрана за президент на централата.
Относно изказването на Дуци Симонович, аз го постнах тук... ми... това е положението общо-взето. Нищо чудно и да е вярно. Виждаме в БФС, какво се случва...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 апр 2025 01:48

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Хора, ок... тоя е ватник, но в един спортен отбор, единственото, което има значение е резултатите. Не как говори някой, как изглежда или нещо подобно.

В частен, клубен отбор може и да е така. Но на национално ниво на първо място трябва да е националното. Щото иначе се губи смисълът ....

ОК, утре натурализираме още 5-6 силни американци в баскетбола, класираме се на европейско и играем 1/4-финал (примерно) ...... ти ще се радваш ли на такъв "успех" ??! Той български ли ще е ??!

Аз няма да се радвам просто защото грам не ме интересува баскетбола или националния. Иначе би ми било все тая. Просто смятам, че за един треньор е от решаващо значение само какви резултати постига с наличните състезатели. Не какъв патриот е, какъв език говори и тн

Кирил да вземе да каже, той винаги има изключително интересни мнения: )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 апр 2025 04:03

bubka написа:
metodito написа:Зяпам Adolesence. Както британците правят кино, друг не може. Щатите са добри в блокбастърите, фойерверки и финдифлюшки. Нещо, което върви с пуканки. Британското кино е друга бира.

Немалка част от европейското кино е на светлинни години от Холивуд при създаване на смислени филми. Но не могат да ги стигнат, когато трябва да се направи нещо разтоварващо тип екшън или подобно, което просто да седнеш да гледаш без да се напрягаш много в някакви вселенски въпроси :lol: .

Така е. Но преди 1990 то е доста силно. Френското криминално кино, екшън комедиите, Луи дьо Финес. Но и самите американци доста дръпнаха ръчната. Ако разгледаш филмите, излизали от средата на 90-те до първите години на нулите. Всяка година по 10+ супер филма. Да, такива за забавление. Не някакви artsy и снобски. От сегашните номинации за Оскар гледах "Конклав" и "Анора". След първия щях да повърна. Макар че беше сниман много яко. А втория - час и половина клатене, "сука, блять" и някакъв що-годе финал.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 18 апр 2025 07:46

Досега не знаех коя е, но никой не е вникнал в отчаянието толкова навътре.Мислех си че мога и тогава видях хора, които могат много повече от мен...

https://www.youtube.com/watch?v=NPEQ53EQ3U4

https://www.youtube.com/watch?v=EdqkRFYpwaw
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 апр 2025 16:36

Drunken_Master написа:1982, имай предвид, че още след краят на европейското първенство, и Новиков, и Магомед Рамазанов намекваха, че има напрежение между тях и новото ръководство. Още нещо, което може да ни подскаже, че Станка направо си е развъртяла метлата още тогава, изобщо без да се съобразява какви ще са резултатите от европейското. Т.е. точно това което твърдя и аз.
Олимпийският шампион от Париж 2024 Семен Новиков отказа да даде интервю за БНТ след загубения финал от унгареца Давид Лошонци на Европейското първенство по борба в Братислава. "Нека Станка Златева говори", заяви Новиков пред камерите на националната телевизия. Реакцията му вероятно е продиктувано от желанието на Българската федерация по борба в националния отбор да се говори само на български. Това решение беше взето, след като Станка Златева беше избрана за президент на централата.

Т.е. мръсният украинец има нещо против в българския национален отбор да се говори само на български ли ??!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 апр 2025 16:41

pomiqrat написа:Познавам 17-годишен, който тренираше борба и се отказа, защото треньорите му не струват и са там да си вземат заплатата и да отбият номера. Толкова за българските борци.

И като докараш Абу Муслим и му дадеш набързо български паспорт, това ще промени ли нещо от цитираното ??!

Върни се в “Свободна зона”