Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
Зидан е по-модерната версия на Анчелоти, същия man management, но тактически Зизу е попил повече от Липи, Дел Боске и френските му треньори в националния отбор. Освен това Зидан изобщо не се притеснява да използва всички модерни прийоми, присъщи за топ отборите. Според мен по-логичен избор от него в момента няма. Въпросът е дали би се навил за трети път (мисля, че последната раздяла не беше най-приятелската между него и ръководството) или ще предпочете да почака до след Световното 2026-а и да поеме най-накрая Франция, нещо, което всъщност е голямата му мечта..

Не бих го казал по-добре. В общи линии и аз не очаквам да се навие отново, така че не остава друг вариант освен Алонсо, ако приемем, че Клоп звучи нереалистично.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Аз лично съм за Клоп.
Но много е важно Флорентино да се събуди, колкото и треньори да вземеш ако не им дадеш качество няма смисъл, с Лукас десен бек и Алаба ляв през 2025г. не е сериозно.
Иначе не вярвам на тази новина не виждам смисъла да не добуташ последните 2 3 мача след финала на купата.
Но много е важно Флорентино да се събуди, колкото и треньори да вземеш ако не им дадеш качество няма смисъл, с Лукас десен бек и Алаба ляв през 2025г. не е сериозно.
Иначе не вярвам на тази новина не виждам смисъла да не добуташ последните 2 3 мача след финала на купата.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
-
zdraveitezdraveite
- Контакти:
Зидан и Перес се сдърпаха последния път. Клоп се спряга и не вярвам да откаже, обаче той има психични проблеми. Аз съм за Алонсо.
Тони е голям. Вече не е част от отбора, но продължава да е част от клуба.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Мамка му, като му видя тъжната физиономия и ми става жал за него. Вярно, ще спечели достатъчно пари, но пък те са на върха на ценостната система само на бедняка.
Според мен, трябва да има бушон между Анчелоти и следващия сериозен треньор. Просто влиянието на Анчелоти през тези години стана твърде голямо. Трудно е да дисциплинираш милионери получили такава свобода през годините. Първото трябва да стигнат дъното, за да започнат отначало.
Винисиус трябва да заплаче, преди да започне пак да се труди на терена.
Иначе Клоп срещу Флик, но този път с разменени роли- като водач на империята срещу бунтовниците , ще е доста забавно за гледане.
Според мен, трябва да има бушон между Анчелоти и следващия сериозен треньор. Просто влиянието на Анчелоти през тези години стана твърде голямо. Трудно е да дисциплинираш милионери получили такава свобода през годините. Първото трябва да стигнат дъното, за да започнат отначало.
Винисиус трябва да заплаче, преди да започне пак да се труди на терена.
Иначе Клоп срещу Флик, но този път с разменени роли- като водач на империята срещу бунтовниците , ще е доста забавно за гледане.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
JUST IN: Real Madrid's left-backs next season will be Ferland Mendy, Fran Garcia and David Alaba.
The decision has been made.
[Foot Mercato]
Съответно на десния бек ще вземем ТАА, който само може да носи вода на Данчо Карвахал.. Не знам, от Марсело и Дани, в момента на бека сме пълни аматьори. А това по едно време носеше много на отбора, доста голове падаха от тези зони.
Очертава се и трети пореден сезон без централен нападател (ако приемем, че Хоселу все пак бе резерва). Да, Анчелоти е основен виновник за състоянието на отбора, но сякаш Перес е абсолютно превъртял. Само със свободни агенти не знам как ще спорим с Барселона.
- Furious_Monk
Понякога трябва да оставиш човек да страда, за да се развие като личност...Естествено Анчелоти не е главният виновник, но ние сме в етап, в който президента не го осъзнава това.
Някой трябва да приеме отговорността да защити Перес, след това той ще осъзнае какво прави.Вероятно в момента той мисли, че проблема е в тактиката, което е проблем , но не основен.
Някой трябва да приеме отговорността да защити Перес, след това той ще осъзнае какво прави.Вероятно в момента той мисли, че проблема е в тактиката, което е проблем , но не основен.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Ако е вярно това за левия бек, значи не са наред в клуба. Менди е постоянно контузен, а Алаба е приключил за клуб като Реал.
Карвахал и с вързани ръце и крака е милион пъти по-добър от "англичанина".
Разбира се, трябва да има заместник, но ако Трент ще е с предимство, да се гръмнат!
Карвахал и с вързани ръце и крака е милион пъти по-добър от "англичанина".
Разбира се, трябва да има заместник, но ако Трент ще е с предимство, да се гръмнат!
Аз пък смятам, че Реал Мадрид не може да си позволи буферни треньори, играчи и сезони. Флорентино Перес може да е всякакъв, но дългите години начело на Мадрид със сигурност са го научили на това. Треньорите донесли най-много успехи в неговата ера на президент са Дел Боске, Анчелоти и Зидан. Приликите между тях са очевадни и според мен при търсене на нов треньор този почерк на работа ще бъде предпочетен пред всякакви други алтернативи..самият факт, че ръководството реши да се довери на Анчелоти през 2021-а година, когато си личеше, че италианецът вече е в заника на кариерата си и просто се беше обадил на Мадрид да пита за двама или трима играчи за преотстъпване в Евертън, говори достатъчно как разсъждават Перес и компания..