Черно Море 2:0 Черноморец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Черно Море 2:0 Черноморец

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2010 17:49

Незабравяйте, че и двамата капитани на Черноморец са наказани от клуба заради поведението им.
Дузпата трябваше да се пребие.
Терена беше отвратителен и ви желая час по скоро шефовете ви да вземат мерки

Честита победа.
Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 мар 2010 17:51

Познах!На Зеления или на някой друг,не си спомням,бях казал,че ще вземете победата.То е ясно.Първо честита победа на Морето,нямах възможност да гледам мача,но както чувам,явно е станал интересен и двуостър двубой.Някое клипче с головете ще паснете ли?

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 01 мар 2010 17:55

Привет Моряци..
Е какъв мач само ааа?? След 6 месечно отсаствие от България се връщам и право на любимия стадион . Искам само да кажа че този отбор няма нищо общо с предишния. Когато казвах че Черно море не е КРИВИЯЯЯ или как беше АЛЕКС някой си ,някои разбирачи тука в форума се обиждаха. Искам само да кажа , Пиргов е велик както и Танко. Това момче доста е израснало сравнение с предния сезон. Новите момчета играят превъзходно. А колко е тренюр Велизар ще разберем по-късно. Но ако Черноморец си бяха вкарали дуспата не знам как щеше да свърши мача. Затова ПОКЛОН пред ПИРГОВ .
Успех в другите мачове но Дани Георгиев ще ни прави проблеми и в бъдеще ако продължава така Егоистично да играе.
Само Черно море до гроб

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 мар 2010 17:58

PFC Litex написа:Незабравяйте, че и двамата капитани на Черноморец са наказани от клуба заради поведението им.
Дузпата трябваше да се пребие.
Терена беше отвратителен и ви желая час по скоро шефовете ви да вземат мерки

Честита победа.

И какво като са били наказани? На нас ни липсваха 5-6 основи играчи. А относно терена, не мисля че при мокро време ще има терен в БГ, който да издържи. Видяхме на "отличниците" от Сливен в какво състояние им беше терена през уикенда.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 мар 2010 17:59

Roger_Federer написа:Познах!На Зеления или на някой друг,не си спомням,бях казал,че ще вземете победата.То е ясно.Първо честита победа на Морето,нямах възможност да гледам мача,но както чувам,явно е станал интересен и двуостър двубой.Някое клипче с головете ще паснете ли?

http://ring.bg/multimedija/cherno-more- ... ov-16.html
http://ring.bg/multimedija/cherno-more- ... ar-45.html

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 мар 2010 18:02

Честито на всички моряци!Най-много се кефя на Адемар,отпуши се и отсега - само нагоре!!!!А за Пиргов....нямам думи-ВЕЛИК Е!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 мар 2010 18:10

Имаше една тема за това,кои играчи трябва да вика Мъри и защо.Умишлено не споменах Илко тогава,защото левскарите щаха да кажат и то с пълно право,че на Герена Илко беше направо трагедия.Но днес отново безгрешен.Иначе отбора тежък.Още им трябва време да заиграят с лекота.Но в случая най-важна беше победата,за да могат да си повярват.Не лоша игра.И за втори път Велизар тактически излъга Балъков като последен балък.Как не му светна на болярина,че го работи?Не знам.Пусна му уж инициативата,предложи по прибрана игра без пространства и ги принуди да качат топката на втория етаж.Това е майсторлъка.Но не мога да си обясня как аджеба три пъти пуснахме Зайц ли Майц ли да пробие през центъра.А уж бяхме с трима централни защитника.А може и от там да дойде проблема?Домакина допусна няколко типични грешки от липса на бързина.Добре че беше Сашо Шерифа че да го покрива.А другия Сашо като свърши сезона,ще го наема да изоре нивата на село. :) :)Не се спря това момче.Едно голямо БРАВО!!!Отличаваше се с непримиримост,хъс,борбеност.Това май ще излезе трансферния ни удар.Друфия трансферен удар е...Адемар.Велизар го извади от килера,поизтупа му праха и момчето му се отблагодари по най-добрия начин.Развинтваше ги по лявото крило,в защита почти без грешка,вкара и гол.Ако и другите двама се включат по същия начин,ще отида и лично ще почерпя Велизар с едно шише уиски.Може да излезе треньор от това момче с прякор Прическата.Прическа или не,спря Левски и Черноморец за купата,сега отново комшиите за първенството.Може и да излезе поредния неизвестен треньор,постигнал нещо голямо на Тича.А иначе ако бяхме ги разузнали със Славия и Играеше Божилов...Балъков се е взел много насериозно и удари поредната греда.Сега го чака загуба в Пловдив и след това приема Левски.Ако загуби тези поредни два мача,дали няма да тръгне към групата на сателита си от Поморие?И отново бяхме на крепоста Тича!!!
Последна промяна от Veso1913 на 01 мар 2010 18:13, променено общо 1 път.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 мар 2010 18:10

Ticha написа:
Roger_Federer написа:Познах!На Зеления или на някой друг,не си спомням,бях казал,че ще вземете победата.То е ясно.Първо честита победа на Морето,нямах възможност да гледам мача,но както чувам,явно е станал интересен и двуостър двубой.Някое клипче с головете ще паснете ли?

http://ring.bg/multimedija/cherno-more- ... ov-16.html
http://ring.bg/multimedija/cherno-more- ... ar-45.html

Благодаря!

JINAT

Мнениеот JINAT » 01 мар 2010 18:29

Бях на работа и гледах на компа по ринг.Не мога да кажа че сме играли прекрасно,но Велизар за втори път надцака "БАЛЪКА".За мен има много хляб да изяде за да стане много добър треньор,но я "чува"играта-факт.Всеки треньор,който успява да нареди отбора си според противника,а не защото е решил,че ще налага определена схема за мен е добър особено ако това носи успех.

НАПРЕД МОРЯЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 мар 2010 18:39

Рейдовете за Зайц и двата бяха вина на сбъркана топка от Борносузов в неговия стил след финтове срещу 2 съперника пред пеналта или след глупостите на Домакинов,който просто нямаше ден и както казахте-добре,че беше Шерифа на Варна да го покрива.Впрочем,ясно се видя,че Сашето пак си е най-добрия централен защитник българин....но най-много блести Сашето като покривач,просто безупречен благодарение на бързината си,не може да бъде надбяган,нито да му пуснат пас зад гърба,това е чиста проба класа.Мърдьоооооо,има ли България играчи като Илко,като Шерифа или като Дани Димов?Няма,и ти нямаш щото си каун и се кланяш пред господарите си от Подуене
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”