Шотландският Зидан рисува :lol:
Тия идиоти дали могат пак да се осерат в типично техен стил?
Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Шотландският Зидан рисува :lol:
Тия идиоти дали могат пак да се осерат в типично техен стил?
Е ко, поне правят 1/4 финалите по-интересни, че иначе голяма тъпня и днеска и утре. :lol:
Асенсио идиот такъв... :lol:
Дортмунд вкараха 4 безответни гола. :D
- Udoji90
- Контакти:
И ПСЖ, и Барселона показаха със сигурност немалка доза подценяване, след като в различни моменти и двата водеха с 4 гола в общия резултат. Особено парижани си бяха сериозно на ръба, тъй като Вила имаха положения и след 3-2. Поздравления за домакинските отбори тази вечер, че се бориха до последно и направиха срещите интригуващи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- rebelheartous
- Контакти:
Udoji90 написа:И ПСЖ, и Барселона показаха със сигурност немалка доза подценяване. Особено парижани си бяха сериозно на ръба, тъй като Вила имаха положения и след 3-2. Поздравления все пак за домакинските отбори тази вечер, че се бориха до последно.
Всъщност Барса подцениха повече мача заради по-големия си аванс от първия мач. Не е сериозно съперникът ти да ти прави 10:0 удара на полувреме и 18:7 за целия мач. :shock: Това дори Сити или Реал не си представям как биха го причинили на Барса. Дано не бият с повече от 1 гол на Кампа на полуфинала, защото Байерн/Интер ще си ги праснат стабилно в реванша при подобна лигавщина.
Джиджио извади мача, ако Вила бяха вкарали четвърти, сигурно и до продължения нямаше да я докарат ПСЖ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Е, да, със сигурност Барса повече бяха подценили. ПСЖ се отпуснаха чак при 0-2 днес (въпреки че и при 0-1 Вила имаха ситуации), защото тогава пък техният аванс стана 4 гола. Успех на Вила в другите турнири и дано пак добутат до ШЛ, въпреки че тяхната програма е може би втората най-тежка след тази на Челси от борещите се за топ 5 отбори. Дортмунд в Бундеслигата са зле като позиция, но не чак толкова далеч откъм точки. Сега вече мислят само за първенството и може да успеят да се изкачат и те.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
След тези мачове финал Интер-Арсенал е възможен.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Снощи два полу- обрата. Днес дали няма да видим два пълни?
:-)
За Байерн и Интер не мога да кажа нищо друго освен че Компани ми изглежда леко надценен
да го сложат треньор на Байерн след като само е изпаднал с Бърнли но те си знаят хората.
Реал и Арсенал колкото и решен да изглежда може да се окаже че никак не е решен.
М/у другото понеже Куртоа винаги съм го хвалел сега заслужава супер сериозна критика защото и двата
гола от фаул в първия мач си бяха вратарски. Грешно построена стена и гол във вратарския ъгъл след като
предварително беше тръгнал вече към средата на вратата.
:-)
За Байерн и Интер не мога да кажа нищо друго освен че Компани ми изглежда леко надценен
да го сложат треньор на Байерн след като само е изпаднал с Бърнли но те си знаят хората.
Реал и Арсенал колкото и решен да изглежда може да се окаже че никак не е решен.
М/у другото понеже Куртоа винаги съм го хвалел сега заслужава супер сериозна критика защото и двата
гола от фаул в първия мач си бяха вратарски. Грешно построена стена и гол във вратарския ъгъл след като
предварително беше тръгнал вече към средата на вратата.