Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 13 апр 2025 21:54

AntonToni написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:Говеда, цялата ви работа е такава ...

Поне не е умрЕла, като при вас ;)

По умрели от вас няма

Тцъ, нас ни има - с г.з. начело и в будна кома, но живи. Вие умряхте - мир на праха ви, а феновете ви са припошки измекяри - нещо като еничари в съвременен вариант. Но пък кресливи и с мазни претенции като мангали. Жалкото е, че има и свестни след вас, които трудно живеят с лъжата, но въпреки това са я приели за своя втора природа

Извинете ,че се намесвам но това,че няколко хиляди говеда,тропат с копита от Подуями до НАЦИОНАЛНИЯ за шествие и пълнят секторите,ни прави мнооого живи!
И това,че ви бъркаме в дупките като бием или сега като си строим стадион,също!

Фактът си е факт - ЦСКА умрЕ, вие сте Литекс. А че много сини припоци ви припознават, е факт, който кара такива като мен да се срамуват! Аз съм реалист и виждам нещата такива, каквито са - Левски падна днес, много вероятно заради тото, а ЦСКА умрЕ на 09.09.2016. Лека вечер от мен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 апр 2025 21:57

delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:

По умрели от вас няма

Тцъ, нас ни има - с г.з. начело и в будна кома, но живи. Вие умряхте - мир на праха ви, а феновете ви са припошки измекяри - нещо като еничари в съвременен вариант. Но пък кресливи и с мазни претенции като мангали. Жалкото е, че има и свестни след вас, които трудно живеят с лъжата, но въпреки това са я приели за своя втора природа

Абсолютно нищо не става от вас :roll:

Така е, супер зле сме и по-зле ще ставане, като г.з. привърши парите от теансферите на Мъри к не направи пробив в ект. Това не променя факта, че ЦСКА умрЕ, нали? ;) лека вечер и на теб, че съм на сватба и се наслаждавам на нощна София отвисоко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:04

tmanolov написа:
AntonToni написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:

По умрели от вас няма

Извинете ,че се намесвам но това,че няколко хиляди говеда,тропат с копита от Подуями до НАЦИОНАЛНИЯ за шествие и пълнят секторите,ни прави мнооого живи!
И това,че ви бъркаме в дупките като бием или сега като си строим стадион,също!

Фактът си е факт - ЦСКА умрЕ, вие сте Литекс. А че много сини припоци ви припознават, е факт, който кара такива като мен да се срамуват! Аз съм реалист и виждам нещата такива, каквито са - Левски падна днес, много вероятно заради тото, а ЦСКА умрЕ на 09.09.2016. Лека вечер от мен

За мен,ние сме ЦСКА,за теб сме Литекс,за мен Гунди е агент на ДС убил двама човека,за теб е няква легенда.
Нито ти можеш да ме убедиш в едното,нито аз теб в другото!
Лека вечер и от мен!
Последна промяна от AntonToni на 13 апр 2025 22:18, променено общо 1 път.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:06

Някои хора,като ги хванеш в лъжа,започват да се плъзгат като голи охлюви.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 13 апр 2025 22:06

За това ли се регистрира преди една седмица? За да твърдиш, че Литекс е ЦСКА и Гунди е убиец?

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 13 апр 2025 22:11

AntonToni написа:за мен Гунди е агент на ДС убил двама човека, за теб е няква легенда.
Нито ти можеш да мие убедиш в едното,нито аз теб в другото!
Лека вечер и от мен!

Нещо по-гнусно не можа ли да измислиш бе, жалкар?!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:12

Halo написа:За това ли се регистрира преди една седмица? За да твърдиш, че Литекс е ЦСКА и Гунди е убиец?

Не.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:13

Dani Kiki написа:
AntonToni написа:за мен Гунди е агент на ДС убил двама човека, за теб е няква легенда.
Лека вечер и от мен!

Само си виж името Бе нежалкар.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 13 апр 2025 22:14

Истината е, че ЦСКА-арите убиха ЦСКА и решиха отбора, който им разпра гъза с 8:0, да носи тяхното име. Беше и е много изгодно от финансова гледна точка.
Последна промяна от Halo на 13 апр 2025 22:15, променено общо 1 път.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 апр 2025 22:15

Dani Kiki написа:
Лека вечер и от мен!

Ся кажи кое съм измислил?

Върни се в “Левски”