Вълчан написа:Този тъмният екип е 3ти в екипировката. По скоро е като рекламен и много рядко ще се играе с него.
Недей така, че още е хладно, а на някои от форумните потребители вече им се свариха мозъците, какво ли ще правят при 40+?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Вълчан написа:Този тъмният екип е 3ти в екипировката. По скоро е като рекламен и много рядко ще се играе с него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

scooool написа:metodito написа:scooool написа:Гледам онзи фашист в Америка как е тръгнал с митата, ще е невероятно някой да инвестира 100 мил в стадион в Източна Европа с най-нестабилното правителството. Иначе имам черен екип от преди 7-8 години и много ме кефи, ще взимам нов за радост на жена ми :) :lol:
Пич, в България нормална западна компания от години не стъпва. И ако не дойде няма да е заради Тръмп. Що е "фашист"? Понеже гледа интереса на страната си, а не е глобалист? Иначе освен западни, има руски (упс!) и китайски компании. Но даже корумпираните китайци не искат да идват в "демократичната" и направила цивилизационния си избор България. Смятай колко сме корумпирани, щом даже китайците не искат тук.
Мето, наричам го фашист, защото изселва хора работещи над 30-40 години в Америка. Малко съм в бизнеса и даже тези 10% мита са нещо което обръща каруцата. Това води до съмнение в мен дали някой би инвестирал пари в източна Европа и то без сериозно правителство. Самия факт, че тръбата за газта минава през Черно море и ние нямам пробка за директен внос отговаря на въпроса ти за корупцията :)
Aronaks написа:Понеже спряхме да говорим за стадиона, а сега гледам Страсбург и Ница и се сетих за нашите си несгоди и препирни. Мажоритаря щял да го строи за 23 000, пък Левски на левскарите мрънкат, че никой не бил питал самите левскари колко да е голям стадиона. Ясно ми, е че всичко е дим без огън и едва ли ще видим близките десет години нов стадион, но....все пак може да се погледне стадиона на Страсбург. Страхотно изглежда, чисто футболен, създава впечатление за голям стадион, а всъщност е едва за 26 хиляди зрители, което за Франция е сравнително малък стадион. Ами да помислят и да построят нещо подобно, дори и за 20 хиляди да бъде, но да е направен така, че когато е пълен да изглежда че са двойно повече и да се създава такава атмосфера.
metodito написа:Aronaks написа:Понеже спряхме да говорим за стадиона, а сега гледам Страсбург и Ница и се сетих за нашите си несгоди и препирни. Мажоритаря щял да го строи за 23 000, пък Левски на левскарите мрънкат, че никой не бил питал самите левскари колко да е голям стадиона. Ясно ми, е че всичко е дим без огън и едва ли ще видим близките десет години нов стадион, но....все пак може да се погледне стадиона на Страсбург. Страхотно изглежда, чисто футболен, създава впечатление за голям стадион, а всъщност е едва за 26 хиляди зрители, което за Франция е сравнително малък стадион. Ами да помислят и да построят нещо подобно, дори и за 20 хиляди да бъде, но да е направен така, че когато е пълен да изглежда че са двойно повече и да се създава такава атмосфера.
А според мен идеалното ще е за 15 000/17 000. Но изпълнен, както трябва. От-до. Какво е важно за стадиона? На първо място инфраструктура. Да е разположен на комуникативно място - check. Да има достатъчно паркоместа. Тука... Самото съоръжение да не изглежда все едно посещаваш ресурсен център на Виет Конг. Да гледаш бетонни стълбове и мрачни подземия. Тука - fail. След това идва терена. Тук не знам. Мисля, че е един от най-добрите в България. Третият най-добър след тези на националния и Лудогорец. Може би да се направи поосвежване. Трибуни и акустика. Затворен, чисто футболен и всички сектори да са като А. Но да има козирка. Това без козирката е голям fail. Особено с климата на София. За Испания е разбираемо, че нямат покрити стадиони. Но за София - не. В момента Герена е някакъв patchwork. Б е едно, А друго, В трето. Симпатично е такова неподредено, ама нали... Според мен няма нужда да разрушават всичко (стига сте рушили, ве, колко годин вече). А да си остане и да му измислят някакво покритие. Да направят подобни другите сектори и да ги свържат, че да не ти трябва парацетамол след всеки мач.
epet Arena:
https://www.google.com/search?client=fi ... 8&dpr=1.25
Даже е малко голя, - 19 000.
Щях да посоча на Гьозтепе стадиото също, но знам, че има тънкообидни. :lol: Той като изпълнение не изглежда невъзможно.
П.С. Между другото това, което са направили на "Ботев" е epic fail. А за Лаута, това, което показват снимките е престъпление и може да се стигне до трагедия. Заради това - нова власт - нов стадион. При тези - не!
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, ivonotbad и 25 госта