Да върнем Георги Иванов - Гонзо на терена!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да върнем Георги Иванов - Гонзо на терена!!!
Ако картотекираме Гонзо, всичко ще ни бъде наред в отбора , ей Богу! Президента Т.Б. ще спре да говори глупости, отбора ще се сдобие с истински треньор, вече ще започнат качествените трансфери, чорбарите ще се разтреперят, нищо че 90% от останалия им отбор не го разпознават, т.е. с този прост ход ще се решат всички проблеми на отбора и ще направим решителната крачка за следа в Европа...
blue avalanche написа:crap написа:Що да са глупости, не ти ли е смешна цялата тая тема, и последвалата я дискусия? Или викаш, голям праз, нека аз умра!
Ми те някои неща са смешни до едно време и до една възраст.Отдавна съм минал възраста,когато,като ми покажеха пръст ми ставаше смешно.А и някак си не ми е в характера да ръся простотии за сметка на човек,който нищо не ми е направил.Даже ме е радвал в определени моменти.А на другите,дето ги е наскърбявал,ще кажа,че има по-важни неща от футбола в живота.
Чакай сега, искаш да кажеш, че аз съм келеш, и нямаш нищо против да умра, защото така или иначе не харесвем Гонзьо, защото ме е наскърбил, и футболът е най-важното нещо в живота ми...?! Правилно ли разбрах? Ти колега да не си некъв психолог бе?!
Просто сте ми смешни, много и то... за най-малката спекулация, всучая пусната от ДБ, вие почвате да се превземате и надъхвате... дори един ми пожела да умра.
Ето сега гледам друга малоумна тема-Колко е силен ЛЕВСКИ... поне едно ПФК да бяхте сложили отпреде. Ясно ми е, че няма админи във вашия форум, но поне не се излагайте!
YA GUNNERS YA
- blue avalanche
- Контакти:
crap написа:blue avalanche написа:crap написа:Що да са глупости, не ти ли е смешна цялата тая тема, и последвалата я дискусия? Или викаш, голям праз, нека аз умра!
Ми те някои неща са смешни до едно време и до една възраст.Отдавна съм минал възраста,когато,като ми покажеха пръст ми ставаше смешно.А и някак си не ми е в характера да ръся простотии за сметка на човек,който нищо не ми е направил.Даже ме е радвал в определени моменти.А на другите,дето ги е наскърбявал,ще кажа,че има по-важни неща от футбола в живота.
Чакай сега, искаш да кажеш, че аз съм келеш, и нямаш нищо против да умра, защото така или иначе не харесвем Гонзьо, защото ме е наскърбил, и футболът е най-важното нещо в живота ми...?! Правилно ли разбрах? Ти колега да не си некъв психолог бе?!
Просто сте ми смешни, много и то... за най-малката спекулация, всучая пусната от ДБ, вие почвате да се превземате и надъхвате... дори един ми пожела да умра.
Ето сега гледам друга малоумна тема-Колко е силен ЛЕВСКИ... поне едно ПФК да бяхте сложили отпреде. Ясно ми е, че няма админи във вашия форум, но поне не се излагайте!
Защо смяташ,че,примерно,мен ме интересува какво ще правиш?Ако искаш,върви на ръце.Лично аз нито съм се "превземал",нито съм се "надъхвал".Така,че спокойно можеш да постваш коментарите си без да ме цитираш.
А,който пише в коментара си:"Направо ще умра!",какъв отговор очаква?
Не е задължително отговорът да е "УМРИ"!
YA GUNNERS YA
- modor
- Контакти:
[offtopic]crap.....поздравление за аватара ти
[/offtopic]

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:[offtopic]crap.....поздравление за аватара ти[/offtopic]

YA GUNNERS YA
Преди 3 години Левски бие Цска с 1:0 (гол от дузпа на Гонзо,като Левски става и шампион) и питам едно аверче-чорбарче дали е доволен от резултата.Отговорът бе:"Доволен съм от резултата, но не съм доволен от това, че Гонзо го вкара"
Повече от десет години Гонзо ги стряска и в сънищата,толкова много,че едва вървящият Гонзо ги сащиста миналата пролет, че Г.Христов им вкара дори...
Повече от десет години Гонзо ги стряска и в сънищата,толкова много,че едва вървящият Гонзо ги сащиста миналата пролет, че Г.Христов им вкара дори...
Край това беше с Гонзо наистина беше в много добра форма но контузията ко пенсионира преждевременно.. 

NOMER14 написа:Преди 3 години Левски бие Цска с 1:0 (гол от дузпа на Гонзо,като Левски става и шампион) и питам едно аверче-чорбарче дали е доволен от резултата.Отговорът бе:"Доволен съм от резултата, но не съм доволен от това, че Гонзо го вкара"
Пълни глупости... Гонзо неможе и хлапе да стресне! По-страшни са съдиите които не му свирят лактите и засадите, а най-страшен е късмета!
YA GUNNERS YA