Форца Янев !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:NOMER14 написа:Дано Разград не прави миналогодишните циркове на финала.
Ние на онези не прощаваме!
1914.1902 написа:miro_rz написа:NOMER14 написа:Дано Разград не прави миналогодишните циркове на финала.
За Купата никога не сте ги били.
miro_rz написа:Че то и вас не сме. Но на финала е друго. Така и не каза как е нагласен победителя?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1914.1902 написа:miro_rz написа:NOMER14 написа:Дано Разград не прави миналогодишните циркове на финала.
W84me написа:miro_rz написа:Че то и вас не сме. Но на финала е друго. Така и не каза как е нагласен победителя?
Много убито това Тире! 100лв ми изгоряха...
W84me написа:miro_rz написа:Че то и вас не сме. Но на финала е друго. Така и не каза как е нагласен победителя?
Много убито това Тире! 100лв ми изгоряха...
miro_rz написа:1914.1902 написа:miro_rz написа:NOMER14 написа:Дано Разград не прави миналогодишните циркове на финала.
Че то и вас не сме. Но на финала е друго. Така и не каза как е нагласен победителя?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, tco4i и 43 госта