Колко е силен ЛЕВСКИ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Колко е силен ЛЕВСКИ?

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2010 13:51

Saint Etienne написа:
POPCORN написа:в момента Левски не са добре, но се надявам да се стегнат и с духа които показват поне да направят нещо вторият полусезон!По-добре Левски в Европа отколкото някакви Черно Море, Черноморец и такива.Факт е мразя ви, обаче последните години се представяте най-добре в Европа пък в момента трябва д атрупаме коефициент!Успех в борбата за Европа:)Пък кой зае може и за титлата ;)

Ти не си никакъв фен на ЦСКА.МАЗНИК :twisted:

Що не се карате с ЛС(лични съобщения,ако не си чувал)?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 13:55

Saint Etienne написа:
POPCORN написа:в момента Левски не са добре, но се надявам да се стегнат и с духа които показват поне да направят нещо вторият полусезон!По-добре Левски в Европа отколкото някакви Черно Море, Черноморец и такива.Факт е мразя ви, обаче последните години се представяте най-добре в Европа пък в момента трябва д атрупаме коефициент!Успех в борбата за Европа:)Пък кой зае може и за титлата ;)

хахах а ти какъв фне си бе смешко?Ти фен на ЦСКА ли си или на Левски?Левски ги мразя, но като говорим за България!Като почнеме Европа не ми пука.Аз съ Българин и викам за Българите!Няма да викам за турци румънци и некви такива.Ти мразиш повече Левски отколкото да обичаш ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 мар 2010 13:58

POPCORN написа:
Saint Etienne написа:

хахах а ти какъв фне си бе смешко?Ти фен на ЦСКА ли си или на Левски?Левски ги мразя, но като говорим за България!Като почнеме Европа не ми пука.Аз съ Българин и викам за Българите!Няма да викам за турци румънци и некви такива.Ти мразиш повече Левски отколкото да обичаш ЦСКА!

Фен е на Черно море.Интересно защо не е на мача.............. :?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 14:01

абе имам едно предложение!Дайте да направим някакъв тест за да може да се регват хората тука бе.Писна ми от някакви идиоти и от постояни обижданици!Ако трябва сме 20 човека ама да мислиме трезво!Не да ни води количестовто , за сметка на качестото!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 мар 2010 14:22

Ще ги видим в 18-ят кръг срещу Литекс колко са силни.След това следва Славия, Локомотив Сф, ние, Черноморец и горе долу е това за в началото и това са мачове един след друг.
Вземете ли по полвината от точките, които би трябвало да вземете в тези мачове значи не ставате за нищо тази година.
Иначе ако паднете от Литекс фактически губите титлата почти 100%

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2010 14:56

JimBeam написа:Ще ги видим в 18-ят кръг срещу Литекс колко са силни.След това следва Славия, Локомотив Сф, ние, Черноморец и горе долу е това за в началото и това са мачове един след друг.
Вземете ли по полвината от точките, които би трябвало да вземете в тези мачове значи не ставате за нищо тази година.

"...Иначе ако паднете от Литекс фактически губите титлата почти 100%..."
И вие!Иначе,като гледам показаното от другите отбори,не виждам нещо чаааак толкова страшно.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 01 мар 2010 16:02

POPCORN написа:абе имам едно предложение!Дайте да направим някакъв тест за да може да се регват хората тука бе.Писна ми от някакви идиоти и от постояни обижданици!Ако трябва сме 20 човека ама да мислиме трезво!Не да ни води количестовто , за сметка на качестото!

Ей педал нещастен,не съм фен нито на Левски,нито на ЦСКА.Фен съм на Черно море,разбра ли прасчо.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 мар 2010 16:05

Въпросът в заглавието на темата не е зададен в съотвeтствие с реалността... Би трябвало да е - "Колко e слаб Левски ?", а моят отговор е - много. Ако ги няма уредените мачове от Батков ще се бори за оцеляване в групата , а и за съществуването си въобще... 8-)
Последна промяна от viroglav на 01 мар 2010 16:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 01 мар 2010 16:08

JimBeam написа:Ще ги видим в 18-ят кръг срещу Литекс колко са силни.След това следва Славия, Локомотив Сф, ние, Черноморец и горе долу е това за в началото и това са мачове един след друг.

Струва ми се, че ако паднем от когото и да било, не само от Литекс, титлата става трудно достижима. Пък и ловчанлии май не показват кой знае каква игра (визирам мача с Локо Мз).
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 01 мар 2010 16:12

viroglav написа:Въпросът в заглавието на темата не е зададен в съотвeтствие с реалността... Би трябвало да е - "Колко e слаб Левски ?", а моят отговор е - много. Ако ги няма уредените мачове от Батков ще се бори за оцеляване в групата , а и за съществуването си въобще... 8-)

Какво оцеляване те гони тебе, бе? Я вземи се прегледай. Слаби сме - да, ама чак пък толкова. Неподготвен се изказа ми се струва.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”