Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 07 апр 2025 16:52

mrw8 написа:
1palq4o1 написа:

По тона на предишния ти пост усетих, че нещо такова се случва. Затова и споменах Вуцов, който айде има някакъв гръб, но и е трябвало да се бори за да стигно до сегашната си ситуация. За съжаление в много случаи в нашата държава нещата се случват на инат. Ако имаш физика, малко талант и късмет, нещата ще се случат. Да не се предава момчето, да работи здраво и нещата ще станат.... Има много такива примери на играчи завряни в 9та глуха, които просперират. Аз моите момчета на това ги уча, да не се предават никога. Водих големия на мача със Славия във В и към 88ма минута хората взеха да си тръгват. Казах му никога да не прави така, да подкрепя и да се бори докрай, изравнихме, той беше зареден с емоции, аз не толкова, щото равен на Герена, но айде.... В БГ плуваш срещу течението и правиш каквото трябва, пък да става каквото ще....

Не желае да се предава, но мен ме е яд, че изпуска училище, а сега му предстои кандидатстване - заради лагери и мачове ( не е играл в тях ) натрупа максимално позволения брой отсъствия, но всеки ден е минимум 40-50 минути преди тренировка на Герена.
живи и здрави ще видим след края на сезона, но вече имам питания за него от Локомотив София и ЦСКА, без тире, та ще мислим в началото на юли :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 апр 2025 17:16

Най-накрая нещо читаво в този форум, макар, че е бруталната действителност в школата на клуба!
Аз съм впечатлен, отново и отново, как се разваля с лека ръка нещо което е градено с години!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 апр 2025 19:08

Някой защитник на Сираков ще обясни ли защо допуска тази корупция и връзкарство в школата?
После плюем по юношите, но вината е другаде!
Излиза, че ако искаш да успееш, НЕ трябва да ходиш в школата ни, а ако вече си там, трябва да я напуснеш, за да имаш шанс за нещо.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 07 апр 2025 23:27

От разказа за ставащото в школата ни, всеки може да си направи извода как наши юноши се озовават в тирето и други наши конкуренти, и правят мачовете на живота си ала Панайотов или Папазов.... Свидетели сме на поредното срамно петно лепнато върху клуба ни.
Въобще като цяло спорта в БГ е на някакво супер ниско ниво, а при децата е направо на кота 0. Моят личен случай е, че се отвори нова баскетболна школа в града. Записах детето там основно за да не кисне пред телевизора или плейстешъна нон стоп. В началото всичко тръгна добре и след половин година някъде треньора загуби желание ли, какво ли и изведнъж се почнаха само едни мачове между децата, без даже да ги наблюдава някой, все едно са в квартала. Е аз не очаквам да стане новия Везенков, ама поне да се научи на работна етика и дисциплина. То и затова Сашо е развит като кадър не в БГ ами в Кипър. Преместих го в школата на градския ни отбор, да видим какво ще стане, това са ни вариантите тук. Най съм се дразнил на тия изпълнения от типа да се хвърли една топка и децата да се бутат там, така нищо няма да стане ако ще и да си свръх талант.
България !!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2025 10:20

1palq4o1 написа:
mrw8 написа:
1palq4o1 написа:

По тона на предишния ти пост усетих, че нещо такова се случва. Затова и споменах Вуцов, който айде има някакъв гръб, но и е трябвало да се бори за да стигно до сегашната си ситуация. За съжаление в много случаи в нашата държава нещата се случват на инат. Ако имаш физика, малко талант и късмет, нещата ще се случат. Да не се предава момчето, да работи здраво и нещата ще станат.... Има много такива примери на играчи завряни в 9та глуха, които просперират. Аз моите момчета на това ги уча, да не се предават никога. Водих големия на мача със Славия във В и към 88ма минута хората взеха да си тръгват. Казах му никога да не прави така, да подкрепя и да се бори докрай, изравнихме, той беше зареден с емоции, аз не толкова, щото равен на Герена, но айде.... В БГ плуваш срещу течението и правиш каквото трябва, пък да става каквото ще....

Не желае да се предава, но мен ме е яд, че изпуска училище, а сега му предстои кандидатстване - заради лагери и мачове ( не е играл в тях ) натрупа максимално позволения брой отсъствия, но всеки ден е минимум 40-50 минути преди тренировка на Герена.
живи и здрави ще видим след края на сезона, но вече имам питания за него от Локомотив София и ЦСКА, без тире, та ще мислим в началото на юли :)

В един момент ще му се наложи да избира. Или учението, или спорта. И двете - не става. Едното винаги ще "страда". Ако някой избере спорта трябва добре да си направи сметката. Трябва да е поне над средното ниво. На и под средното - с лопата да ги ринеш. Ще играе за "жълти стотинки" и, когато на 32-33г. приключи, какво става СЛЕД това без образование?
Въпроси, които всеки трябва да си зададе предварително. После е късно.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 апр 2025 10:56

Преди сума време призовавах , първо Тръста , после и Сдружението , да поемат Школата на клуба и да покажат имат ли желание , възможност , експертиза да управляват нещо футболно и да покажат резултати.
Предимно млади хора , образовани , технически грамотни , необременени ....... би трябвало да се справят.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 апр 2025 11:21

blue avalanche написа:
1palq4o1 написа:
mrw8 написа:
1palq4o1 написа:
)

В един момент ще му се наложи да избира. Или учението, или спорта. И двете - не става. Едното винаги ще "страда". Ако някой избере спорта трябва добре да си направи сметката. Трябва да е поне над средното ниво. На и под средното - с лопата да ги ринеш. Ще играе за "жълти стотинки" и, когато на 32-33г. приключи, какво става СЛЕД това без образование?
Въпроси, които всеки трябва да си зададе предварително. После е късно.

Toзи избор е направен още преди да започне да тренира!
Лошото е, че в момента е отличник в училище, а вече не му се дава шанс, както на дясното крило и на офанзивния халф, който са доста над нивата на връстниците си от другите отбори. Просто ние, родителите им не сме "от футболните среди"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 апр 2025 11:25

LoveAndPeace написа:Преди сума време призовавах , първо Тръста , после и Сдружението , да поемат Школата на клуба и да покажат имат ли желание , възможност , експертиза да управляват нещо футболно и да покажат резултати.
Предимно млади хора , образовани , технически грамотни , необременени ....... би трябвало да се справят.

Когато "дойде" Божков имаше хора с желание и ГОЛЕМИ възможности, които започнаха да трансформират школата, започвайки от елементарни неща - методики, схема на игра за представителния отбор за да свикват как да играят след години, екипировка, покриване такси за тренировки и турнири, ноооо...всички знаем какво се случи!

Спирам да спамя по темата, като ви моля да нр хулим играещите в други отбори "наши" деца :)

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 08 апр 2025 11:34

Житейският ми опит сочи, че доброто образование винаги се отплаща. Имам примера на братовчедка ми, на 18г беше МС на онези времена, капитан на столичен отбор жени, реп. шампионка, национал и една контузия я приключи. Не можа да влезе във ВИФ и нататък нещата никога не са били лесни за нея.

Мой съученик беше може би най-надареният чисто футболно човек срещу който съм играл, макар и мачле в даскало. Юнуша на Славия, стигна и малко по-нагоре...е сега е един от водещите неврохирурзи в Бг. Спортът е добро нещо, професионалният не е за всеки.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 08 апр 2025 16:55

Нов спонсор Макарон нов директор от август. Насо кърти

Върни се в “Левски”