mrw8 написа:1palq4o1 написа:
По тона на предишния ти пост усетих, че нещо такова се случва. Затова и споменах Вуцов, който айде има някакъв гръб, но и е трябвало да се бори за да стигно до сегашната си ситуация. За съжаление в много случаи в нашата държава нещата се случват на инат. Ако имаш физика, малко талант и късмет, нещата ще се случат. Да не се предава момчето, да работи здраво и нещата ще станат.... Има много такива примери на играчи завряни в 9та глуха, които просперират. Аз моите момчета на това ги уча, да не се предават никога. Водих големия на мача със Славия във В и към 88ма минута хората взеха да си тръгват. Казах му никога да не прави така, да подкрепя и да се бори докрай, изравнихме, той беше зареден с емоции, аз не толкова, щото равен на Герена, но айде.... В БГ плуваш срещу течението и правиш каквото трябва, пък да става каквото ще....
Не желае да се предава, но мен ме е яд, че изпуска училище, а сега му предстои кандидатстване - заради лагери и мачове ( не е играл в тях ) натрупа максимално позволения брой отсъствия, но всеки ден е минимум 40-50 минути преди тренировка на Герена.
живи и здрави ще видим след края на сезона, но вече имам питания за него от Локомотив София и ЦСКА, без тире, та ще мислим в началото на юли :)