Рзбира се, че НЕ искам да спреш да пишеш и ще е хубаво да се спре с тези глупости .. затова и напсах, че подминавам останалото ...Liverpool_EC написа:zdravkos написа:Ще се постаря да изкарам, останалото го подминавам, както Sessegnon него го подмина ;)Liverpool_EC написа:zdravkos написа:Ако токлкова държиш ще ти изкарам ситуациите след мача?sinqkrepost1914 написа:zdravkos написа:Фулум ни обръща - ВВД с пяко участие и в двата гола :(
Какв му беше участието на ВВД :o Вие добре ли сте .. 100 % грешки на Къртис и Робъртсън.. 100 %
Ако наистина успееш да ги изкараш видео с виновен Ван Дайк аз няма да пиша докато не станем Европейски шампион :lol: :lol:
Този форум е по-зле от играчите днес, което практически би трябвало да е невъзможно !
Здравко, толкова много ли искаш да не пиша де :lol: :lol: :lol:
Робъртсън подаде на Айоби не един , а ДВА пъти, но на теб ти е по-виновен Ван Дайк, че се е навел. Ами да ти кажа, ако знаеше, че Робо ще изведе Айоби сигурно нямаше да се наведе :mrgreen: Както и едва ли щеше да се спре, ако знаеше, че Къртис ще изведе Сесеньон. Само за статистиката, Анди Робъртсън през този сезон вече има повече извеждащи към чуждите нападатели отколкото към нашите. Но поне е единственият сигурно оставащ за следващия сезон от шампионското ядро на Клоп!!!!!
Здравко, ти поне си нормален, това изказване ще ти го пиша "пиянско", след шампионското равенство на Евертън вчера ;)
Ние сме нормален форум и всеки може да си каже мнението, независмо дали на другите им харесва или не. За мен е важно да се уважава чуждото мнение, дори когато не съвпада с твоето/моето/нашето собстено!
Приемам твоята гледна точка за "пиянското" ми мнеиние, аз ще обоснова играта на ВВД със смяната на времето - все още не знае къде се намира и какво се случва около него ;)
Лятото трябва да е "бизи" за Слот и компания ...