Хаотичен, безразборен футбол на ниво Б група. Ако човек не знае, ще си помисли, че играят Ботев Вр и Хебър.
И имаме амбиции за ЕКТ... Боже, боже... На кое отгоре? За да дойде поредния Вадуц и да ни изгермечи?
efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.
Едно мачкане на топката пред наказателното,пет шест си подават наоколо а пред вратата един Колев само,никакви удари отдалеч остри центрирания ,нещо карамбол да стане рикошет,няма,безхаберие и блъсканица,Лима пак е пълна дупка,само вдясно нещо се случва
САМО ЛЕВСКИ!
-
Не са си взели поука от есента.
Латиносите са на път да ни изклатят със същата идея и начин на игра.
Не знам защо не се опитват удари от средна и далечна дистанция ...
Иде въпросът разбира, що бандата на Урибе играят ганкиното срещу всички, а срещу нас са супер-подредени, не спират да тичат, покриват, будат, драпат, сякаш ще стават шампиони.
Ма, въпросът е риторичен, щото с това желание и дисциплина, като днес, щяха да са в борбата за топ 4.
Латиносите са на път да ни изклатят със същата идея и начин на игра.
Не знам защо не се опитват удари от средна и далечна дистанция ...
Иде въпросът разбира, що бандата на Урибе играят ганкиното срещу всички, а срещу нас са супер-подредени, не спират да тичат, покриват, будат, драпат, сякаш ще стават шампиони.
Ма, въпросът е риторичен, щото с това желание и дисциплина, като днес, щяха да са в борбата за топ 4.
При 70% на 30% владеене на топката, липсва удари по посока на вратата. Как ще спечелим???
Наш Хулио е номер 1. Наш Веласкес е перфектен. Само като гледам как чете играта...малиии това е треньора с главно Т. Браво Раев, браво Диди Бо. Браво на експертизата. Сигурен бях, че сте го разучавали този треньор и сте го наблюдавали много месеци. Браво, че успяхте да доведе такъв капацитет.
И сега сериозно, Боримиров, Сираков, Йовов, Борисов, Пеевски, да ви еба путката майчина на всичките и да горите в ада дано!!!
И сега сериозно, Боримиров, Сираков, Йовов, Борисов, Пеевски, да ви еба путката майчина на всичките и да горите в ада дано!!!
Само с един Цунами на терена няма да стане. Марин явно се е взел много на сериозно. Дано се разиграе второто. Колев по-бавен от най-бавния. Лима дано не започне второто полувреме, ако Куршума продължава да е халосен по-добре и той. Тези в средата и онези в защитата играят много страхливо. Вярно, че страх лозе пази, но ако се разбързат и поизострят играта може и да вкарат. То няма и кой да влезе, но дано по някое време видим Сангаре, Джавале и Мислович, Асенчо или Трдин. Не знам. Нещо трябва да се промени.
Нормален отбор вече щеше да си е осигурил директно класиране в ЕКТ, вместо това ще гледаме само мъка до края на кампанията.
За поука в този клуб не може и да се говори, защото би трябвало да са си я взели преди много ... много ..... години, вместо това свикнаха с некадърността, която цари от над 15 години вече и никой не може да я оправи.
Какво да очакваме, след като Сираков ще намира треньора на Левски? Естествено, че нищо, освен максимума четвърта позиция.
За поука в този клуб не може и да се говори, защото би трябвало да са си я взели преди много ... много ..... години, вместо това свикнаха с некадърността, която цари от над 15 години вече и никой не може да я оправи.
Какво да очакваме, след като Сираков ще намира треньора на Левски? Естествено, че нищо, освен максимума четвърта позиция.
Мале мале. Толкова е зле нивото, че не знам. Чак ми е тягостно да гледам мача. Не знам кога последно не съм догледал мач на Левски, но това е мазохизъм.
Съдията дава авантаж, Берое пропуска и се свири фала от преди това....
България !!!!
За Веласкес хикса ще е успех.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !