Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 04 апр 2025 19:01

Мето, убийците на Сиана, които уж искат еврото (ОПГ - ГЕРБ, БСП, ДПС + чалгарите) са от твоето червено котилото (ДС), които реално са срещу еврото, защото Путинофили в червата си. Разбира се там са и техните путнофилски проксита, които се правят на "опозиция" начело с Дебелото начало.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2025 19:51

Освен по заглавието, по какво си личи, че това е "Форум на ПФК Левски"?
В подфорума "Всичко около клуба" се говори за всичко, но не и за клуба. Може би акцентът е на ОКОЛО.
Нещо ми подсказва, че във форумите на Ливърпул или МЮ(например) едва ли обсъждат изпращането на "британски миротворци" в Укрорайха.
Ма, какво ли разбирам аз?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 апр 2025 00:08

LoveAndPeace написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:Няма смисъл. Боли ме за това, в което се превърнахме българите. И ти нямаш вина.

Методи, моите уважения, ама в петък следобед съм склонен за закачки :)
Кажи защо ти е жал за мен, моля!
Кое от казаното от мен не е вярно?
Че Левски и Ботев са ползвали какви ли не валути, но не и левове?
Че Левски ни е виждал равностойни на всички ЕВРОПЕЙСКИ народи?
Че след нашето освобождение "...Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече..."?
Или, че не са ти харесали лагерите в Мичурин :)

Защото убийците на Сияна много настояват да сменим лева с еврото. Краткото обяснение.Ако не си тъп, ще разбереш. Ако ме цитираш и питаш допълнителен въпрос, съжалявам.

Петъчно от рано си почнал с високоградусовите напитки :roll: :roll: :roll:

Благодари на природата, че те е направила неосъзнат за състоянието ти.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 05 апр 2025 17:51

За мен лично нашето ДНК като клуб е да имаме и развиваме български играчи, по възможност юноши, но и не само.
Ние не сме нито Лудогорец, нито Интернационале, а още по-малко тирето....
Писна ми от това чуждопоклонничество, но то не е и учудващо при положение, че топ левскари като ББ и ДП са на върха на хранителната верига в БГ. Хора, които чакат началниците в Брюксел да се разберат, а те да им изкозируват, като междувременно да могат спокойно да ограбват народеца. Ама тия типажи не са спуснати от Марс, а са избрани на избори....
Нещата са ескалирали до там, че в темата за мача с числото се пише, че Колев бил вкарал ама е пън и по-добре да се пусне Сангаре, че бил по-бърз. Т.е. да сменим играч с 2 гола от 2 мача с житен бегач, падащ от полъха на вятъра и нямащ гол от половин година.
България !!!!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 05 апр 2025 18:08

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:
Че какво ни е?
Никога не сме били по-богати отколкото сега!

Пък, ако в последните 20 години не бяха разбили институциите и имаше кой да ограничава кражбите на Мечо и Гуци...ехееее, "...тогава виждам такъв живот, че само си викам дано..."

Факт, живот на кредит - в момента държавният ни дълг е над 30 миларда евро и ще нараства експоненциално в следващите години (трябва да се теглят заеми, за да се плащат пенсии - гениално, нали). Това е само държавният дълг, другите видове дълг са си други - вътрешнофирмени, банкови, на бНБ и т.н. Да напомня, че при падането на комунетата беше 10 милиарда долара. В същото време БВП на глава от населението е 7 500 през 1989, сравнено с 15 000 долара сега - кво да ти кажа, живот на кредит и ние се кефим, нещо като Левски...

Та отрезвяването ще дойде бързо, рязко и доста гадно, но да, дотогава ще сме си рахат, ще си ходим на почивки, ще въртим синджирчета и ще си живеем живота

Чудесно мнение, както и това за златото. Но болшинството хора хич не ги интересува друго, освен да теглят заем и да инвестират в жилища в София. Реално след като продадоха де що може, невероятните ни управляващи вече директно си ни продават и суверенитета. Щом се приеме доброто евро и ще се усвоят едни милиарди от валутния резерв, а после най-вероятно ще се взимат заеми в несвяст. Няма да се учудя да им дойде на акъла и да приютяваме бежанци срещу някакво месечно заплащане от ЕС, ще ни се обясни как по този начин ще си оправим демографията и проблемите с работната ръка.
България !!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 апр 2025 22:51

Аз си мечтая да привличаме най-личните бг футболисти. Миланов беше такъв. Филипао също. Илия Груев би бил мечта. Трябваше да го вземем като беше в долните немски дивизии. Сега със същия успех може да си пожелая Холанд.Алекс... Жалко е, че е на тея години. Кой знае на 26-27 години как щеше да е. Момчето му се играе в "Левски", но са много годинките му. Сега беше момента, според мен, да се налага Рупанов. Сангаре пък се влага и много тича, но способностите му са ограничени. Иначе това, че се влага, няма съмнение. Просто толко си може.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 апр 2025 23:30

Обратен тъч на Табелата при гола на Ботев

Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 апр 2025 23:31

Сангаре пък се влага и много тича, но способностите му са ограничени. Иначе това, че се влага, няма съмнение. Просто толко си може.

За да са му ограничени способностите на Сангаре, първо трябва да има някакви способности. Всъщност, има една. Да пада от един поглед.
Представям си какво щеше да се пише ако последният гол на Колев беше от преди Христа.
Последна промяна от Eminem на 05 апр 2025 23:32, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2025 23:31

Мето,
Малкият Груев на какъв пост играе? До стила, профила на кой наш бивш футболист се доближава? Тропа с топката, върти се и подава на най-близкия съотборник, отървавайки се от топката.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2025 23:32

W84me написа:Обратен тъч на Табелата при гола на Ботев

Изображение

Момченцето от юношите край тъча му подаде бързо топката.

Върни се в “Левски”