Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 04 апр 2025 13:43

metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:
:) :) :) :) :)
Благодаря, Методи!
В кръга на шегата - да ти се връщат рубли и разтропани тьотки :Р

К'о? К'о речИ?

Рекох да ти се връщат пожеланията :)
А ти не желаеш ЕВРО, та поради таз причина ти желая каквото ти е на душата :)

500. Бате. 500 години. За това ли си дадоха кръвта Ботев и Левски? За да зачеркнем българский лев? За техническата (икономическата) страна, даже няма смисъл и да се говори.
А това за рублите... Толко ти е акъла. Простено да ти е.

Моля те да не влизаме в тези спорове - по времетео на Ботев и Левски не е имало левове, в обръщение са били всякакви парични единици, а названието лев идва от германска монета на която има изобразен лъв. Толкоз за лева, като ЛЕВ, парична единица.
Даже няма да отварям темата за визията на Левски сред кои народи трябва да сме равни и от кое общество трябва да сме част...само един жокер - не е Евразия и Русия :) Пак той е казал, че след нашето освобождение ще отида ТАМ ( в Русия ) да организира комитети. И поради тази причина Игнатиев настоява да го съдят за криминално обеинение ( присъдата е смърт ), а не по политическо ( присъдата е изгнание в Мала Азия )
Дай сега нещо за рублата и хубавите лагери в Мичурин :)

Жал ми е за теб. Не те познавам, но е тъжно.

Защо?
Обоснови се, моля!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 04 апр 2025 13:49

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:
Че какво ни е?
Никога не сме били по-богати отколкото сега!

Пък, ако в последните 20 години не бяха разбили институциите и имаше кой да ограничава кражбите на Мечо и Гуци...ехееее, "...тогава виждам такъв живот, че само си викам дано..."

Факт, живот на кредит - в момента държавният ни дълг е над 30 миларда евро и ще нараства експоненциално в следващите години (трябва да се теглят заеми, за да се плащат пенсии - гениално, нали). Това е само държавният дълг, другите видове дълг са си други - вътрешнофирмени, банкови, на бНБ и т.н. Да напомня, че при падането на комунетата беше 10 милиарда долара. В същото време БВП на глава от населението е 7 500 през 1989, сравнено с 15 000 долара сега - кво да ти кажа, живот на кредит и ние се кефим, нещо като Левски...

Та отрезвяването ще дойде бързо, рязко и доста гадно, но да, дотогава ще сме си рахат, ще си ходим на почивки, ще въртим синджирчета и ще си живеем живота

Ся...да влизаме в препирни И с теб, че откак свят светува, всички живеят на кредит...мисля, че няма смисъл!
Ноооо, може и аз да съм в грешка, не споря. Моля те да ми я посочиш и да дадеш примери кога, къде и кой не е живял на кредит към някого, били институция, държава, банка или физическо лице :)
Само, моля без примери от социализЪма, че там във всяко предприятие имаше организирани от работниците ВСК :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2025 14:41

Няма смисъл. Боли ме за това, в което се превърнахме българите. И ти нямаш вина.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 апр 2025 15:24

1palq4o1 написа:

Ся...да влизаме в препирни И с теб, че откак свят светува, всички живеят на кредит...мисля, че няма смисъл!
Ноооо, може и аз да съм в грешка, не споря. Моля те да ми я посочиш и да дадеш примери кога, къде и кой не е живял на кредит към някого, били институция, държава, банка или физическо лице :)
Само, моля без примери от социализЪма, че там във всяко предприятие имаше организирани от работниците ВСК :)

Аз не съм против кредита, напротив, аз съм с две ръце ЗА и дори ползвам и пак ше ползвам, но не за да си купя Ферари или яхта, а за да инвестиция в нещо със стойнсот, което ще ми донесе още стойност. В последните 5 години държавата България се държи като селски бек с неограничен достъп до бързи кредити - харчи се за коври (пародн за песнии) в несвяст, което, както и да го погледна, е крайно безсмислено и неустойчиво. Нещо като нашият тим - да инвестираш дългосрочно в прилични играчи, чрез които след 2-3 години да влезеш в групи и да си избиеш инвестицията, че и да остане, е едно, но да си накупиш ментета на килограм с неясна цел, само за комисионката, е нещо съвсем друго. Или да инвестираш в нов терен на базата е едно, а да си купиш нови кожени седалки във ВИП ложата е друго и т.н. Вярвам, че ме разбираш - много ясно, че в момента живеем направо отлично, но в последните години се правят кардинални грешки, които ще ни струват доста скъпо в най-близко бъдеще
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 04 апр 2025 16:42

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:

Аз не съм против кредита, напротив, аз съм с две ръце ЗА и дори ползвам и пак ше ползвам, но не за да си купя Ферари или яхта, а за да инвестиция в нещо със стойнсот, което ще ми донесе още стойност. В последните 5 години държавата България се държи като селски бек с неограничен достъп до бързи кредити - харчи се за коври (пародн за песнии) в несвяст, което, както и да го погледна, е крайно безсмислено и неустойчиво. Нещо като нашият тим - да инвестираш дългосрочно в прилични играчи, чрез които след 2-3 години да влезеш в групи и да си избиеш инвестицията, че и да остане, е едно, но да си накупиш ментета на килограм с неясна цел, само за комисионката, е нещо съвсем друго. Или да инвестираш в нов терен на базата е едно, а да си купиш нови кожени седалки във ВИП ложата е друго и т.н. Вярвам, че ме разбираш - много ясно, че в момента живеем направо отлично, но в последните години се правят кардинални грешки, които ще ни струват доста скъпо в най-близко бъдеще

Aнджък - болшинството от хората полазват кредитите за да създават добавена стойност. Първо за себе си, а като резултат и за обществото.
Колкото до държавата-склонен съм да не се съглася с теб. Това, че на повърхостта изплува мръсната пяна, благодарение на умишленото опростачаване на българите е друг въпрос. При шест млн. население имаме едни...100 000 бастуна, които грабят, но са завладели всички институции ( пример...скандалите само от последната седмица ), но гледайки оранжутана отвъд океана, не сме само ние :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 04 апр 2025 16:48

metodito написа:Няма смисъл. Боли ме за това, в което се превърнахме българите. И ти нямаш вина.

Методи, моите уважения, ама в петък следобед съм склонен за закачки :)
Кажи защо ти е жал за мен, моля!
Кое от казаното от мен не е вярно?
Че Левски и Ботев са ползвали какви ли не валути, но не и левове?
Че Левски ни е виждал равностойни на всички ЕВРОПЕЙСКИ народи?
Че след нашето освобождение "...Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече..."?
Или, че не са ти харесали лагерите в Мичурин :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 апр 2025 17:01

Сигурно, защото си с комплекс за малоценност. Като всички днешни евроатлантици. Можете да се почувствате значими, само ако седнете в скута на западно-европейците и получите тяхното одобрение и потупване по главата. Ето това е жалко!
Последна промяна от Eminem на 04 апр 2025 17:04, променено общо 1 път.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 апр 2025 17:02

1palq4o1 написа:
metodito написа:Няма смисъл. Боли ме за това, в което се превърнахме българите. И ти нямаш вина.

Че след нашето освобождение "...Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече..."?

Никакви валути не са ползвали, ползвали са златни монети - два вида: наполеони и алтъни, като е било все тая какво пише отгоре на монетата, мерило се е златното съдържание :) За другото си прав. Обаче и ти си доста промит - мето е в едната посока, ти си в другата. Например на нас не ни трявба Еврозона, а кака Кокорка е изрод, който ще ни докара нов фалит с малоумните си политики, които сега никой не може да спре, щото всички са популисти! Нещо като г.з. и Левски, за да не съм съвсем офтопик
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2025 17:35

1palq4o1 написа:

Защото убийците на Сияна много настояват да сменим лева с еврото. Краткото обяснение.Ако не си тъп, ще разбереш. Ако ме цитираш и питаш допълнителен въпрос, съжалявам.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 апр 2025 18:03

metodito написа:
1palq4o1 написа:

Защото убийците на Сияна много настояват да сменим лева с еврото. Краткото обяснение.Ако не си тъп, ще разбереш. Ако ме цитираш и питаш допълнителен въпрос, съжалявам.

Петъчно от рано си почнал с високоградусовите напитки :roll: :roll: :roll:

Върни се в “Левски”