miro_rz написа:По-голям манипулатор от него няма. Ако искате да направим анкета!?
Даже закъсняхте с анкетата :) .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:По-голям манипулатор от него няма. Ако искате да направим анкета!?
peliforewer написа:miro_rz написа:По-голям манипулатор от него няма. Ако искате да направим анкета!?
Съществува теоретична възможност Годуин Коялипу отново да облече екипа на ЦСКА, за който вкара 15 гола, но вече като преотстъпен. До тази ситуация не е изключено да се стигне, след като националът на ЦАР неусетно изпадна в немилост във френския Ланс, където дойде с бомбастичен и свърхзвуков трансфер за около 2 милиона евро. В ЦСКА вместо Коялипу пък вече е далеч по-качественият кипърски таран Йоанис Питас.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:peliforewer написа:miro_rz написа:По-голям манипулатор от него няма. Ако искате да направим анкета!?
Той не е виновен - вече е дърт, живее си в големио снег 1967 и е лесен за манипулиране. Виновни са мисирките, които срещу 2 лева от джуджето, вече папазки, му пишат оди в стил:Съществува теоретична възможност Годуин Коялипу отново да облече екипа на ЦСКА, за който вкара 15 гола, но вече като преотстъпен. До тази ситуация не е изключено да се стигне, след като националът на ЦАР неусетно изпадна в немилост във френския Ланс, където дойде с бомбастичен и свърхзвуков трансфер за около 2 милиона евро. В ЦСКА вместо Коялипу пък вече е далеч по-качественият кипърски таран Йоанис Питас.
Значи, виж как внушават мисирките - Коялипу бил уникат, продали сме го още по-уникално и свръхзвуково, ако се върне, пак ще сме на далавера, ама и да не се върне, вече си имам изключително качествен маляка. Каквото и да стане, все ще е уникално, невероятно и най-доброто - мда, Партията (с главно П) ни е права, дори когато греши - припоци и мисирки, сър!
miro_rz написа:Баси куция ден!
Вали дъжд, няма цици, а Пели пише ли пише….
Само числото и зелените клетници днес могат да ми повдигнат дОха!
peliforewer написа:miro_rz написа:Баси куция ден!
Вали дъжд, няма цици, а Пели пише ли пише….
Само числото и зелените клетници днес могат да ми повдигнат дОха!
Като гледам не ми отстъпваш по писане днес, даже и анкети ще правиш.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, vlong и 17 госта