Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 01 апр 2025 16:24

peliforewer написа:Знам коя е сестра му, но той беше в ЦСКА тогава когато Гърнетата бяха собственици до 2013, след това Машината замина за Петрич.Ако ББ го държеше в ЦСКА Йовчев щеше да остане и при другите собственици.Такива са фактите, не е хубаво да се манипулира.Аз когато не съм сигурен в нещо го отбелязвам, а ти хвърляш в пространството откровени неистини със самочувствието на всезнаещ.

Пълни глупости, просто свършиха парите в ЦСКА и съответно шуреят на БХ (или както там му се води), отиде в отбора на ... ами Коко Динев, който няма ама никакви връзки с БХ, нали? Как ви ги ражда главата подобни фантазии, идея си нямам, но е нормално де, все пак баш припоците в Уикипедия още пишат, че ЦСКА се обединил с Литекс и Етрополе и пак си станал ЦСКА през 2016! Няма такива гьонсурати, честно :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 апр 2025 16:37

tmanolov написа:
peliforewer написа:Знам коя е сестра му, но той беше в ЦСКА тогава когато Гърнетата бяха собственици до 2013, след това Машината замина за Петрич.Ако ББ го държеше в ЦСКА Йовчев щеше да остане и при другите собственици.Такива са фактите, не е хубаво да се манипулира.Аз когато не съм сигурен в нещо го отбелязвам, а ти хвърляш в пространството откровени неистини със самочувствието на всезнаещ.

Пълни глупости, просто свършиха парите в ЦСКА и съответно шуреят на БХ (или както там му се води), отиде в отбора на ... ами Коко Динев, който няма ама никакви връзки с БХ, нали? Как ви ги ражда главата подобни фантазии, идея си нямам, но е нормално де, все пак баш припоците в Уикипедия още пишат, че ЦСКА се обединил с Литекс и Етрополе и пак си станал ЦСКА през 2016! Няма такива гьонсурати, честно :mrgreen:

Пак греда господин Всезнайко...
През 2012 г. Беласица изпада във финансова несъстоятелност и е изправен пред угрозата да бъде закрит. Това обаче не се случва, тъй като издръжката на клуба е поета от Община Петрич.[4]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 апр 2025 16:39

peliforewer написа:
tmanolov написа:

През 2012 г. Беласица изпада във финансова несъстоятелност и е изправен пред угрозата да бъде закрит. Това обаче не се случва, тъй като издръжката на клуба е поета от Община Петрич.[4]

Къв Петрич бре, отиде в Локо Пд при Коко Динев -кажи честно, че дори това не можеш да провериш с два клика :)
https://sportal.bg/news-2020062601312817378
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 апр 2025 16:55

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:

Къв Петрич бре, отиде в Локо Пд при Коко Динев -кажи честно, че дори това не можеш да провериш с два клика :)
https://sportal.bg/news-2020062601312817378

Да, грешката е моя, не знам защо съм останал с впечатление, че от ЦСКА е отишъл в Беласица.Как мислиш, наистина ли не мога да правя справки :) .Станко Йовчев отива в ЦСКА като юноша през 2002 година на 14 години, дали ББ го е пратил там, само да поясня, че сестра му тогава е на 12 години :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 апр 2025 17:05

Иначе 70 годишния много обича да прави забележки на друг ,ако е объркал.
С надменност ,поглед отгоре ,чест и достойнство,винаги верен ????
Пфууу
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 апр 2025 17:14

peliforewer написа:Да, грешката е моя, не знам защо съм останал с впечатление, че от ЦСКА е отишъл в Беласица.Как мислиш, наистина ли не мога да правя справки :) .Станко Йовчев отива в ЦСКА като юноша през 2002 година на 14 години, дали ББ го е пратил там, само да поясня, че сестра му тогава е на 12 години :) .

пели, в правото има едно нещо, което се нарича причинно-следствена връзка - без него всичко е лафчета на ангро, тип ЕЖК. Та виж си хронологията:
- 2009 - БХ застава начело на държава през лятото на 2009
- 2011 - Станко машината, брат на мис г.з, която е любовница на БХ, е привлечен в ЦСКА от някакъв маляшки анонимен отбор, играещ в тяхната В група, току-що влязъл там от тяхната А окръжна - осъзнаваш ли този транфер? пробвай :(
- 2012 - Сестрата на Станко ражда чаве на БХ
- 2013 - БХ пада от власт
- Станко се мести при Коко Динев (друг солташак на БХ) в Локо Пд

не, аз виждам чисто случайни събития, нищо общо с БХ и всичко е точно :geek:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 апр 2025 17:59

vlong написа:Иначе 70 годишния много обича да прави забележки на друг ,ако е объркал.
С надменност ,поглед отгоре ,чест и достойнство,винаги верен ????
Пфууу

Зареждай "винтовката" и скачай в окопа в едно с Манолката...
"Братя по оръжие" - нали така беше...?
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 апр 2025 18:10

Кви 2000, кви 5 лева бе, проверявайте си информациите за Левски преди да пишете глупости и да халюцинирате че некой ви докладва :)
https://levski.gong.bg/bg-football/efbe ... oba-836145
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 апр 2025 18:22

Сядайте, започва столично дерби!
Тука мача е над 4.5 гола.
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 апр 2025 18:26

miro_rz написа:Сядайте, започва столично дерби!
Тука мача е над 4.5 гола.

Гледай Селби, заеби Ефбета.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”