Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Представям си ако фенове на ЦСКА бяха направили това което направиха феновете на Левски в неделя какво реване щеше да е тук :) .Сега моралните колеги пасуват и са се снишили.Тон за опорките им дадоха Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов, имало навлизане на сини фенове, но те били само на пистата, не са влезли на терена.Ако били влезли наказанието щяло да бъде страшно :) , нищо, че има записи как сини фенове прекосяват терена да се включат към купона.Следваща дъвка, добре, че безредиците били само на почивката, иначе щяло да бъде много тежко наказанието :) . Защо ми се струва, че в първите десетина минути на второто полувреме по пистата още беше пълно със сини фенове.Ще напомня как Кабаков прекрати мач на ЦСКА за 20 минути и прибра отборите в съблекалните защото от трибуните попречиха на футболист на Лудогорец да изпълни тъч.Един колега тук, забелязал, че от сектора за гости изстреляли ракета към сектор А, а пропуснал ракетата изстреляна от А и попаднала в сектора за гости.Да не пропусна и една реплика на Грънчаров от снощи, пак съдията ги ощетил.... :).Все пак отбелязваме и напредък в наказанията на ДК спрямо Левски, за удар с камък уцелил футболист 1000 лв. глоба, сега за безредици и навлизане на пистата 2000 лв.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Няма нужда да си представяш, фактите ги има:
1. Една четвърт от сезона без публика.
2. Бусато за абсолютно неумишлено единоборство ПЕТ мача.
3. Делова за онази глупост ТРИ мача.
4. Кюстендилеца САМ излезе един мач и го коментираха три седмици, последните 4 мача ГРУПА телета правят разбор след всеки един, тишина...
Ако не беше жалко щеше да е смешно.
1. Една четвърт от сезона без публика.
2. Бусато за абсолютно неумишлено единоборство ПЕТ мача.
3. Делова за онази глупост ТРИ мача.
4. Кюстендилеца САМ излезе един мач и го коментираха три седмици, последните 4 мача ГРУПА телета правят разбор след всеки един, тишина...
Ако не беше жалко щеше да е смешно.
Мненията на Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов нямат абсолютно никакво значение за мен. Те не могат да направят нищо.
По-скоро ми се ще да прочета евентуални коментари от всички отбори дали са доволни от тази наредба, която е била приета от БФС. Точно те са свободни да предложат промени и да се обсъдят евентуални по-големи наказания при подобни ситуации.
Спомням си преди време как се разпищяха всички, че Левски на Мъри отложил няколко мача, а правилника дори не беше нарушен. В същото време обаче никой от недоволните не успя да мотивира собствения си тим да изрази желание за промяна на тази точка от наредбата, която отново я имаше и през 2024/25.
По-скоро ми се ще да прочета евентуални коментари от всички отбори дали са доволни от тази наредба, която е била приета от БФС. Точно те са свободни да предложат промени и да се обсъдят евентуални по-големи наказания при подобни ситуации.
Спомням си преди време как се разпищяха всички, че Левски на Мъри отложил няколко мача, а правилника дори не беше нарушен. В същото време обаче никой от недоволните не успя да мотивира собствения си тим да изрази желание за промяна на тази точка от наредбата, която отново я имаше и през 2024/25.
1914.1902 написа:Мненията на Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов нямат абсолютно никакво значение за мен. Те не могат да направят нищо.
Има смисъл да се правят промени по наредбата само и единствено ако написаното в нея започне да се прилага за всички, към момента не е така.
Та всякакви промени стават безмислени на този етап.
Sens85 написа:1914.1902 написа:Мненията на Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов нямат абсолютно никакво значение за мен. Те не могат да направят нищо.
Има смисъл да се правят промени по наредбата само и единствено ако написаното в нея започне да се прилага за всички, към момента не е така.
Та всякакви промени стават безмислени на този етап.
Цитирали са кое е приложено от наредбата при наказанието. Вече споделих какво е необходимо да направят недоволните.
https://sportal.bg/news-2025040106190458921
Ми,много просто господа швеци тука си имаме едни мутри мафиози ,които мнооогооо пари са откраднали и се чудят къде да си ги наврат.
И сме последните комунисти на тоя свят.
Айде със здраве
Ми,много просто господа швеци тука си имаме едни мутри мафиози ,които мнооогооо пари са откраднали и се чудят къде да си ги наврат.
Айде със здраве
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:https://sportal.bg/news-2025040106190458921
Айде със здраве
Ееее, жив ли си бе....!?
КАжи две думи за поредния резил в Подуене?
Започнахте лека-полека да надигате роги..
В неделя беше някаква гробна тишина.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Айде със здраве
Къде го чукаш, къде се пука ;D
-
- Контакти:
Айде със здраве
Ех да можехте да прекарате някой с такива "лоши" пари , ама засега само ще подсмърчате :) .
W84me ( Блатер) ..