не чета спортни сайтове - влизам само във форума за спорта :) Та какво те притеснява? Ми той си е рпав за себе си и аз съм го казвал много пъти - смисълът някоя мутра да има отбор, е да има контрол върху крайните ядра. Е, да, ама крайните ядра са лоялни на този с повече пари, ерго на БХ - и вашите, и нашите. Та в този ред на мисли, Черепа беше изигран (за което и сам си е виновен, че не потърси път към феновете по принцип) - той очакваше да има подкрепа от наркосите при удара от Бх срещу него, но не го получи. Не получи подкрепа и от умнокраставите ни фенове, щото те за мафиоЗ няма да излизат на протест я. Затова сега Черепа си прави ташак с нас, което мнозинството левскари трудно го осъзнава - обиден ни е (и с право). И ситуацията е цугцванг - нещо като със стадиона - нито имаме желание, нито имаме възможност, но пък си правим вятър на устата и даваме пресконференции, за да замажем, че г.з. за пореден път се хвана като типичен корумпиран и хазартно-зависим имбецил на обещанията на БХ и се отказа от "безсрочно и безвъзмездно", за да се молим сега на СО за същото "безсрочно и безвъзмездно".
Всичко е точно - какво се пееше в една песен - уелкъм ту Бългерия, гайди