Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
1996-та играха Англия полуфинал със Саутгейт :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз не разбрах защо "поздравите" трябва да са от Бекъм, а не от Дейвид Сиймън примерно или от папа Франциск :roll:
an4o_321 написа:Аз не разбрах защо "поздравите" трябва да са от Бекъм, а не от Дейвид Сиймън примерно или от папа Франциск :roll:
Бекъм го изгониха на СП1998 срещу Аржентина, след грозна симулация на Чоло.

- Furious_Monk
Боже , какви глупости съм писал, добре че след няколко часа пак ще се напия и няма да ги помня.
Чакаме Арсенал да покажат и те какво могат- Артета това ти е изпита, Анчелоти няма да е вечен...шегувам се, Арсенал са много силен отбор, ще е страхотно да си сверим часовниците с един от топ отборите в Англия.
Заради това съществува ШЛ, дори и едно първенство да се откроява над другите, ти имаш шанс да се изправиш срещу неговите топ отбори.
Чакаме Арсенал да покажат и те какво могат- Артета това ти е изпита, Анчелоти няма да е вечен...шегувам се, Арсенал са много силен отбор, ще е страхотно да си сверим часовниците с един от топ отборите в Англия.
Заради това съществува ШЛ, дори и едно първенство да се откроява над другите, ти имаш шанс да се изправиш срещу неговите топ отбори.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
rhaegar написа:an4o_321 написа:Аз не разбрах защо "поздравите" трябва да са от Бекъм, а не от Дейвид Сиймън примерно или от папа Франциск :roll:
Бекъм си го чукна с крак, не беше симулация. Просто се подаде на провокацията на Чоло, който за да се изправи след единоборство с него го натисна по гърба показвайки неуважение, а Бекъм не издържа и му отвърна. Иначе че Чоло си е провокативно лайно от времената като играч, е извън всякаква дискусия.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Bog_Puyol написа:rhaegar написа:an4o_321 написа:Аз не разбрах защо "поздравите" трябва да са от Бекъм, а не от Дейвид Сиймън примерно или от папа Франциск :roll:
Бекъм си го чукна с крак, не беше симулация. Просто се подаде на провокацията на Чоло, който за да се изправи след единоборство с него го натисна по гърба показвайки неуважение, а Бекъм не издържа и му отвърна. Иначе че Чоло си е провокативно лайно от времената като играч, е извън всякаква дискусия.
Чукна го с крак, оня се строполи все едно му падна чувал с цимент на гърба.

И... така и стана :))an4o_321 написа:Когато си първи по заплати, а сигурно и сред първите по харчове за самите играчи не може да кажеш, че не са мега звезди. João Neves, Hakimi, Bradley Barcola и Kvaratskhelia са си точно такива. Donnarumma също е оценяван като един от най-скъпо струващите вратари на планетата oт transfermarkt.com В момента отбора им се оценява на 870 млн. но в края на март, когато излизат новите оценки, вероятно ще задминат Челси.
Много подценяват някои хора Арсенал. Нямат шанс за титлата, така че ще хвърлят всичко в ШЛ. А тръгне ли им играта, стават мачове като срещу ПСВ... Реал няма как да го карат вечно на аура в турнира, а и навъртяха безброй мачове и в един момент може да рухнат както срещу Ман. Сити 2023г, когато пак си мислеха че ще добутат нещата с рутината в турнира.
Рашка капут, Буданов салют ! 
- slash1912
- Контакти:
Bog_Puyol написа:Много подценяват някои хора Арсенал. Нямат шанс за титлата, така че ще хвърлят всичко в ШЛ. А тръгне ли им играта, стават мачове като срещу ПСВ... Реал няма как да го карат вечно на аура в турнира, а и навъртяха безброй мачове и в един момент може да рухнат както срещу Ман. Сити 2023г, когато пак си мислеха че ще добутат нещата с рутината в турнира.
Арсенал нямат никакъв шанс да отстранят Реал.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Прав е капитана. Реал са гроги. От 2021 не спират да цъкат и са в борбата за всички турнири, титуляри са за страните си, отделно дедо им Карло ги тренира по италиански, което ги кара да тичат дори повече отколкото трябва. Последните мачове умората е очевидна и за мен ще е цяло чудо отборът да вземе дори 1 трофей този сезон.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]