Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zieek91 написа:damyanov1963 написа:zieek91 написа:damyanov1963 написа:Sens85 написа:Божинката искал СД в Подуене да става.
Могат да се пробват за Гинес...
Раев + Борко тъпото + Бижутера + Божигол = ръководството с най ниско IQ ever :D
А какво ли айкю трябва да има някой за да припознае ЦСКА с Литекс :lol:
А тия дето си заеб*ха емблемата и припознаха лопата за такава, с какво IQ са :)
А тия дето обвиняват другите, че са комунисти, а носят с гордост червената петолъчка на сърцето си :lol:
Точно ти недей да пишеш за комунисти и петолъчки :)
damyanov1963 написа:zieek91 написа:damyanov1963 написа:zieek91 написа:damyanov1963 написа:Sens85 написа:Божинката искал СД в Подуене да става.
Могат да се пробват за Гинес...
Раев + Борко тъпото + Бижутера + Божигол = ръководството с най ниско IQ ever :D
А какво ли айкю трябва да има някой за да припознае ЦСКА с Литекс :lol:
А тия дето обвиняват другите, че са комунисти, а носят с гордост червената петолъчка на сърцето си :lol:
Я па ти, кой си ти бе?!
Комунистическо чедо с червена петолъчка на гърдите, мене иска да ме изкара комунист :)
Дай некакво доказателство, или отивай на психиатър!
Баща ти опозиционер, или дисидент беше тогава :)
DoSomethingDifferent написа:damyanov1963 написа:zieek91 написа:damyanov1963 написа:zieek91 написа:damyanov1963 написа:А какво ли айкю трябва да има някой за да припознае ЦСКА с Литекс :lol:
Я па ти, кой си ти бе?!
Комунистическо чедо с червена петолъчка на гърдите, мене иска да ме изкара комунист :)
Дай некакво доказателство, или отивай на психиатър!
Баща ти опозиционер, или дисидент беше тогава :)
Това, че пишеш доноси е достатъчно доказателство. Лош навик, който ти е останал от комунизма
peliforewer написа:Дамянов, единият ми дядо е лежал в затвора защото не искал да влезе в ТКЗС.Другият ми дядо е бил стражар за да изхранва петте си деца, но след 9.09.1944г. не е имал проблеми защото никой не се е оплакал от него.Баща ми е изключен от БКП заради това, че не си затварял устата и станал неудобен.Аз съм израснал със Свободна Европа, Гласът на Америка, ББС и Дойче веле, бил съм комсомолец, но без да заемам ръководни служби, никога не съм кандидатствал или бил член на БКП.С какво право ми казваш, че съм комунист само на база , че цял живот съм бил от ЦСКА.Това е накратко родовата ми история, нека чуем и твоята.
Пеевски спасявал Левски години наред с колосални суми пари
Тодор Батков призна, че Делян Пеевски е давал милиони на Левски
"Няма да скрия, но Делян Пеевски помагаше на Левски в най-трудните му години. Делян е Левскар. Визирам 2011-2013-та година, около милион и половина евро е дал. Делян обаче не ме е натискал никога да вземе Левски и да му продам клуба"
damyanov1963 написа:Зикито е прикрита баба клюкарка от тия дето седят с плетките в скута пред блока и коментират кой какъв е от живеещите в него. :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
damyanov1963 написа:Зикито е прикрита баба клюкарка от тия дето седят с плетките в скута пред блока и коментират кой какъв е от живеещите в него. :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, Legal76 и 7 госта