Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

The_Miz
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот The_Miz » 21 мар 2025 19:19

Исека и той контузен. Категорично едно от най-големите трансферни недоразумения в историята на ЦСКА. 1 200000 евро в канала. Тони Уот и Кубемба са ми Роналдо и Меси в сравнение с него.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 мар 2025 19:26

Локило,Файтоня и Исека на лято би трябвало да ги няма. Интересно е че и за тримата ако изключим Питас и Ето'о бяха платени най-много пари( Ганчев и Фондацията) Лошото е че трудно ще им се намерят купувачи

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 мар 2025 20:42

Ние сме може би единственият отбор в България който има повече контузени в тренировки отколкото в официални срещи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 мар 2025 20:42

Не знам тоя Славов дали не направи някоя врътка с тоя трансфер. Купен за 100 бона и след няколко месеца го взимаш за милион. Това е огромен провал.

В същото време тоя т.нар. скаут се изниза от клуба без да е дал едно интервю буквално. И сега пак някъде се е уредил да работи доколкото знам. И кой по дяволите го назначи, ако не двамата топ ръководители- Орманджиев и Филипов.

Последният вече бил допускан на Армията. Дава и интервюта, че скоро щял да си намери нова работа, а реално ще трябва да мине поне още един цял сезон докато успеем да му разчистим лайната.

Чакам на 29-ти този месец да видя Нога. Имам изключително големи очаквания към този човек. Имам позитивизъм и добро усещане, че той е правилният човек за тази позиция. От една страна си мисля, че Радо го е проучил много добре и затова се е спрял на него. Излезе инфо, че връзката с него е осъществена още преди няколко месеца. От друга страна е вярно, че човекът не е бил СД, а само шеф на Академии, но в какви клубове само. Има добра визитка, владее няколко езика, ерудиран, запознат с най-съвременните и модерни футболни методологически концепции и т н. Нещо много важно е, че за първи път получава шанс на такава длъжност и ще е амбициран да се докаже. Бил е запознат детайлно с всички процеси, които текат в момента на Армията- от инфраструктура до спортно-техническата част и т.н.. Няма как човек като него да реши да си плюе на реномето и бъдещата кариера само заради парите на Папазки, а и той още е сравнително млад, около 50-така е. Все пак е бил и в ПСЖ, макар и на пост с по-малка отговорност, но едва ли е взимал по-малка заплата там. Реално той ще коли и ще беси. Само Златков ще е над него, но ме съмнява да му се меси в спортно-техническата част.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 мар 2025 22:47

peliforewer написа:Ние сме може би единственият отбор в България който има повече контузени в тренировки отколкото в официални срещи.

При двустранната игра футболистите, които искат да си спечелят място сред титулярите, вероятно се хвърлят в сериозни единоборства. И оттам стават сакатлъците.
Но прави впечатление, че се контузват едни и същи. Тези, на които им се играе, не се контузват на тренировки. Изключение правят инцидентите с Лапоухов и Лапеня.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 мар 2025 23:58

22.03 - 15.30ч Лудогорец II - ЦСКА II
23.03 - 10:00ч ЦСКА U15 - Дунав U15 пряко по sportbg
23.03 - 15.30ч ЦСКА U16 - Славия U16 пряко по sportbg
23.03 - 12:30ч ЦСКА U17 - Лудогорец U17 пряко по sportbg

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 22 мар 2025 10:00

Питас изигра добър мач снощи и дори отбеляза гол.
Do Something Different!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 мар 2025 11:14

За Питас е ясно. Исека аут за дълго, Бютучи с усложнения. Цялата "атакуваща мощ" е в лазарета. Без коментар просто
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 22 мар 2025 15:08

Съжалявам ,че ще го кажа ,но поне докато е контузен се свършиха мъките с Исека, който и да пуска на негово място ще е заслужил повече. Мога само да предположа, защо играеше почти всеки мач макар и резерва. За изравнителния гол на Подуенци и той имаше не малка вина.
Относно Бютучи мисля че има качества, но ако мисли да пропуска всички лагери в Турция, и понеже не е направил добра подготовка после идват мускулните му проблеми и така сезона си върви без него.
Фаетона много иска, ама няма желание насила хубост не става.
Локило е непостоянен играч, играе когато му тръгне както казват някой БГ футболисти, но ако не му върже?
Кордоба пък е зачеркнат от Томаш ,не знам дали с дебелия молив?

И така се очертава една сага с 5 скъпи футболисти, които ние като фенове ни е лесно да кажем да се махнат,
но това какво ,ще струва на хората които броят парите? Не ми се мисли.

Иначе съм на мнение ,че и без гореизброените ще се доберем до 4то или 5то място,
обаче за купата въобще не е ясно, само е възможно ,ако ме разбирате.
И те така

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 мар 2025 17:10

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”