Недей много да вярваш на тези неща.
Забелязал съм, че винаги когато има почивка от клубен футбол 2 седмици, започват сензации за да има "кликове"
Теоретично обаче и двата трансфера биха били ТОП ! Филип Кръстев е много добър футболист и е класа над Линдсет, Шопов и Кареасо ! Ако остане Ето'О с добавка Кръстев - става страшно !
Фабиан при всички положения ще е сериозен ъпгрейт на Мика Пинто !
Не искам да чувам, ама Филип е играл в Левски ! Слабо ме интересува къде е играл. Той е славист и много пъти е казвал, че е в Левски заради Станимир Стоилов !
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Да, и аз мисля, че това за Кръстев е за генериране на кликове.
Нюрбергер го харесвам много, но и там едва ли ще се случат нещата.
Нюрбергер го харесвам много, но и там едва ли ще се случат нещата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Sens85 написа:Нюрбергер го харесвам много, но и там едва ли ще се случат нещата.
Съвсем наскоро имаше интервю с него и категорично отхвърли подобна възможност !
Дори 1% няма шанс да е достоверна информацията.
MASTER_COOL написа:Sens85 написа:Нюрбергер го харесвам много, но и там едва ли ще се случат нещата.
Съвсем наскоро имаше интервю с него и категорично отхвърли подобна възможност !
Дори 1% няма шанс да е достоверна информацията.
Всичко е възможно, ако ЦСКА може да си позволи заплатата му, защо трябва един футболист в силните си години да подритва във втора дивизия, където няма шанс за никакъв трофей и ако иска да се пробва да играе в Евротурнирите. Какво като е Германия и Ла Пеня е тук от втория ешелон на Испания.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това е много хубаво, НО нека първо да се класираме за ЕКТ ! Защото хич не е сигурно на този етап.
Винаги съм казвал да не слагаме тигана, докато рибата е още на дълбоко !
Винаги съм казвал да не слагаме тигана, докато рибата е още на дълбоко !
- MASTER_COOL
- Контакти:
Фаетон отпадал и за Септември - нямало шанс да се прибере от ангажимента си за родината
Ебати звездата стана тоя - върти ни на малкия си пръст ала Лео Меси ( който никога не би си позволил подобна волност )
Айде Златков ти си - ВРЪЧИ МУ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ НА ТОЯ БОКЛУК !
Ебати звездата стана тоя - върти ни на малкия си пръст ала Лео Меси ( който никога не би си позволил подобна волност )
Айде Златков ти си - ВРЪЧИ МУ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ НА ТОЯ БОКЛУК !
Относно сагата с Фаетон отдавна си мисля ,че човека страда от треньорска контузия, но на Томаш му е казано да си мълчи, защото ако се разприказва какво му е отношението няма да има желаещи да го купят в края на сезона. За да не се получи като случая Хайнц който без пари го харизахме.
Нюрнбергер като го гледам как играе в Дармщат и на какво дередже е и там и в националният отбор , ми се струва че много го надценявате. Нито е основна фигура,нито изпъква с нещо над останалите. Единственото за което беше повикан е че играе в Германия и има български паспорт. Кръстев е същата ливада... избухва в един -два мача на сезон и общо взето това е.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не съм съгласен за Кръстев. Доста класен е за нивото на Ефбет лига. Определено ще повиши класата на отбора. Но няма да се осъществи такъв трансфер според мен
Нивото на ефбет лига е полуаматьорско ,така че съм съгласен в тази част :)MASTER_COOL написа:Не съм съгласен за Кръстев. Доста класен е за нивото на Ефбет лига. Определено ще повиши класата на отбора. Но няма да се осъществи такъв трансфер според мен