bubka написа:Ъхъ, баш е тъй :lol: .
Куриозното е, че излиза Лена Бориславова, която е УЖ юрист и заявява, че хора като Карбовски, Дачков, Волгин и прочее взимат по 4000 лева месечно от руското посолство за развяване на проруска и пропутинска пропаганда без грам доказателства. Това е повече от комично... Другото нещо... Кой ще защитава Вовата срещу 4000 лева на месец? Ми, извинявай, ама това са страшно малко пари в днешно време. Той един сервитьор в София взима повече. Тия хора си имат своите екипи, оператори, тия дето им обработват клиповете и прочее... 4000 лева са нищожно малко пари за тях, на кой по-напред да ги раздадат?
Карбовски има страшно много гледания в YouTube, а отделно има и страшно много абонати и в Patreon. За какво му е да взима пари от Митрофанова, при положение, че може да си позволи съвсем спокойно, да си бъде абсолютно независим. Опорката, че канел само "проруски" гости е смешна и ще обясня защо. Аз следя канала му от няколко години. Както е канил Елеонора Митрофанова и Петър Волгин, така е канил и Радан Кънев, Светльо Витков, Петър Москов, Тошко Йорданов и прочее. Само дето отдолу е пълно мазало с негативни коментари. Просто аудиторията му не желае "умнокрасиви"... Напълно логично е той да играе на тая струна. За какво да кани Кирил Петков (той не, че изобщо ще се съгласи, да му гостува), при положение, че ще изкара малко пари от негово участие в канала му? Как да няма много гледания Мартин Карбовски? Къде другаде ще видим примерно Елеонора Митрофанова? Тя гостува в БНР при Волгата, от националното радио не позволиха интервюто да се пусне...
Явор Дачков за мен обаче е тотално необективен, дава само руската гледна точка и прочее... Супер ми е съмнителен, може и да му плащат. Неговият сайт "Гласове" кой го посещава? 2000 души на кръст я има-я няма....