efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Мнениеот koisa » 16 мар 2025 20:42

alexdb написа:
Вълчан написа:Чак пък толкова тъпа игра не съм забелязал. Момчетата се движеха много. Темпото бе на висота. Отпред куцаме и то е видно. Мача го вземахме ако не беше картона.

Да, да, определено го взимахме. Да е жив и здрав Т. Йорданов, който играеше като хванат, че иначе отивахме на разлика.

От Вълчан друго ли сте очаквали да напише. С 5:0 да ни бият, пак ще е доволен от играта, а футболистите винаги са супер заради невероятната експертиза на ръководството.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 мар 2025 20:58

Всички отбори играят с 8-9 човека отзад и чакат на контра, няма как да нямат положения при тази халфова линия. Чак пошляпващия треньор се оплака, че очаквал ние повече да атакуваме за да има пространство за неговия гениален замисъл. За мача с Арда... Същата история чакат, дебна и вече тактически всички правят висока преса и чакат грешки. Интересното е, че това важи за всички отбори, един не изпъква...даже Лайногорец са същия филм, карайте го по-леко явно борбата е за второто място и Европа.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 мар 2025 21:15

koisa написа:От Вълчан друго ли сте очаквали да напише. С 5:0 да ни бият, пак ще е доволен от играта, а футболистите винаги са супер заради невероятната експертиза на ръководството.

Между другото имам чувството, че няколко човека или потребители (които всъщност може да са един човек) са пуснати тук за да дават едностранни мнения, без грам критика. Може да не хвалят директно Сираков и останалите, но винаги ги оправдават по един или друг начин. Най-често някой друг е виновен, да не споменавам имена, че ще стане страшно.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 16 мар 2025 21:28

Момчета и аз сега се връщам от Кърджали и съм бесен. И все пак имам един въпрос към вас - видяхте ли интервюто на главния мениджър пред клубния канал. На въпрос за селекцията финала бе смазващ. След като изреди великата Троица и зетя на баша - "понякога в селекцията отношение взима и треньора".
Какви очаквания! Какъв хоризонт! Какъв оптимизъм. Надежда всяка забравете!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 мар 2025 21:34

vvessel написа:
koisa написа:От Вълчан друго ли сте очаквали да напише. С 5:0 да ни бият, пак ще е доволен от играта, а футболистите винаги са супер заради невероятната експертиза на ръководството.

Между другото имам чувството, че няколко човека или потребители (които всъщност може да са един човек) са пуснати тук за да дават едностранни мнения, без грам критика. Може да не хвалят директно Сираков и останалите, но винаги ги оправдават по един или друг начин. Най-често някой друг е виновен, да не споменавам имена, че ще стане страшно.

Аз нямам против, като не искат, да не критикуват. Но на черното да казват бяло и то умишлено... Не го разбирам това!
R.I.P.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 мар 2025 21:35

Единственото хубаво от тоя мач е, че Джемили няма да играе следващия.
Обаче ако не бием Ботев, Хуйо да си стяга багажа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 мар 2025 21:37

ikar написа:Момчета и аз сега се връщам от Кърджали и съм бесен. И все пак имам един въпрос към вас - видяхте ли интервюто на главния мениджър пред клубния канал. На въпрос за селекцията финала бе смазващ. След като изреди великата Троица и зетя на баша - "понякога в селекцията отношение взима и треньора".

Затова отдавна пренасям вината върху експертното ни ръководство, а не главно и само към треньора или футболистите. Както обичат да правят голяма част от хората. При нас едновременно да сложим Клоп, Моуриньо, Гуардиола и Анчелоти за треньори, пак ще се провалят.
R.I.P.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 мар 2025 21:42

ikar написа:Момчета и аз сега се връщам от Кърджали и съм бесен. И все пак имам един въпрос към вас - видяхте ли интервюто на главния мениджър пред клубния канал. На въпрос за селекцията финала бе смазващ. След като изреди великата Троица и зетя на баша - "понякога в селекцията отношение взима и треньора".

По принцип треньора няма много работа да пипа по селекцията. Това го има и в големите отбори. Иначе ръководството е леш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2025 21:43

Къде е това дъно, ве? Коапш, копаш, няма.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 16 мар 2025 22:07

tmanolov написа:
veni__85 написа:Добре, че дузпата не беше изпълнена от този който трябва
Страшен късмет тук за нас.

Наистина ли мислиш, че е късмет, а не нещо друго? Скоро ще прогледнете и за мача с делиорманци, и за този с припоците

Абе, понеже явно освен слепи сме и прости, а и мен лично ме мързи тепърва да чакам да проглеждам, аре моля ти се, ти като си прогледнал и си наясно, не ни карай да чакаме тепърва да проглеждаме, вземи кажи и на нас...... Мерси !

Върни се в “Левски”