Браво моряци !!!
Мъжка игра. Показахме самочувствие и не допуснахме загуба. Поздравявам всички.
Морето не е до колене!
25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.
Стратегически резултат в стила на Прафесора. Много добър мач на Берк и Живко. Бих прибавил и Пламен и Влатко, но заради гола на ЦСКА няма - беше зоната на Влатко, а гол с глава от малкия пеналт е и вратарски гол. На мен Ози ми направи впечатление, каквото от видеата - дърво без правилно отиграване - на също е и много здрав и подвижен и се потвърди, че не може да бъде надборен освен с фал, което за мен е качество - да отваря пространствата поне, другите и това не могат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Стратегически резултат в стила на Прафесора. Много добър мач на Берк и Живко. Бих прибавил и Пламен и Влатко, но заради гола на ЦСКА няма - беше зоната на Влатко, а гол с глава от малкия пеналт е и вратарски гол. На мен Ози ми направи впечатление, каквото от видеата - дърво без правилно отиграване - на също е и много здрав и подвижен и се потвърди, че не може да бъде надборен освен с фал, което за мен е качество - да отваря пространствата поне, другите и това не могат.
Браво на нашите,Професора приспа оня с топките и малко остана да грабнем трите точки.За новият ще кажа,че засега явно му пречат краката,ноо имахме един друг подобен,от когото спечелихме милиони.И той много не можеше с крака в началотпо,но когато бе нужно вкарваше и с онази си работа.Дано Илиан окастри това дръвче и направи нещо прилично от него!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Не бързайте с оценките за Дерек Осей. Все пак е играл едни 10мин.
Той още не знае къде се намира. Нека му дадем време и тогава даваме оценки.
П.С. Най-добрият позитив от от този мач бе, че ограничихме сериозно шансовете на -то да влезе в топ4. Стратегическо равенство.
Браво моряци !!!
Той още не знае къде се намира. Нека му дадем време и тогава даваме оценки.
П.С. Най-добрият позитив от от този мач бе, че ограничихме сериозно шансовете на -то да влезе в топ4. Стратегическо равенство.
Браво моряци !!!
-
- Контакти:
Аз Ози го харесах, пак казвам. Много е здрав и борбен, на всичкото отгоре и подвижен и пресиращ - той може да не е голаджия , но 1.90 в як негър да пресира постоянно е страшно нещо и както казах - овладее ли - само фал помага. И още нещо - сами видяхме добре, че нямаше никакъв финален натиск от типа всички в нашето поле и си яну на топките към централните им защитници …..обратно - и двамата се бореха с този Ози. Вкарването му имаше следния ефект - никакъв финален натиск, паника и вероятно 2:1 при меле от корнер или фал, така, че той работата си я свърши. Просто за мен нещо не го бива поне от видеата в комбинациите, мята тез кренвирши все едно не си ги контролира краката сам
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Томаш: “Раздели ли сме си по едно полувреме? Не споделям това мнение. Мисля, че доминирахме по целия мач.”
Този с топките май е гледал друг мач. Първия им точен удар бе отправен в 69 мин. Първо да вземе да научи прехвалените си звезди как да изнасят топката под преса и после да бръщолеви помпозни глупости за доминация.
Гледах мача днес на повторение и без да имам компетенцията на специалист мога категорично да кажа, че колкото моряците знаеха във всеки един момент какво и как да правят - също толкова оранжевите не знаеха кой какво точно прави на терена с топката.
Какъвто треньорът им - такива резултатите. Тотално безидейна и куха игра от сбирщайна на Томаш. Да се радват на щастливо спечелената точка.
Чакаме ги с нетърпение на “Тича” !!!
Този с топките май е гледал друг мач. Първия им точен удар бе отправен в 69 мин. Първо да вземе да научи прехвалените си звезди как да изнасят топката под преса и после да бръщолеви помпозни глупости за доминация.
Гледах мача днес на повторение и без да имам компетенцията на специалист мога категорично да кажа, че колкото моряците знаеха във всеки един момент какво и как да правят - също толкова оранжевите не знаеха кой какво точно прави на терена с топката.
Какъвто треньорът им - такива резултатите. Тотално безидейна и куха игра от сбирщайна на Томаш. Да се радват на щастливо спечелената точка.
Чакаме ги с нетърпение на “Тича” !!!
Справедлив резултат. Отново пускаме нелеп гол след стандартна ситуация. Техните глупости обаче бяха по- големи. Имахме 2-3 ситуации при 0:1 в които ако беше Сула да даде последния пас мача свършваше. Идва много тегав мач срещу Славия, Заги не е такъв пуяк като Томаш.