Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2025 07:02

bubka написа:Не вЕрвам да си чак толкова тъп да не знаеш как работят нпо-структурите и защо се подбират такива хора, придобили вече популярност сред младите най-вече, които с видеата си да могат да им влияят.

Не е сигурно... Изображение

ReBorn1982 написа:Тоя паляк веднага с дежурните опорки за "кремълска хибридна агресия" ..... ама не отрича, че е папкал добре от държавните парици, за да лее "евроатлантическа" пропаганда ....

Изключително нагло копеле...

ReBorn1982 написа:Няма никакво значение какъв лайнян "контент" е изпльокал тоя, есенцията е, че държавни пари се харчат/източват за пълни глупости ......

Вероятно е същият, в който български солджър разправяше, че няма да се пращат войници в Украйна и НАТО е гарант за сигурност. Предполагам...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 мар 2025 07:13

И е хубаво настоящите управляващи не само да разкриват схемите на Тагарев и ко, ами и да ги подведат под съдебна отговорност за пилеенето на парите на данъкоплатците за глупости ..... което, честно казано, силно ме съмнява, щото всичките са правени в един гъз ....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2025 16:18

Eminem написа:
THE G.A.M.E написа:Чеки малко, що Чефо е "подлога" ?
Щото храчи по тая пробита Олигархо-Мафиотска сибирстанска сган ли ?
А тЕя де хвалят тая пасмина, не са лЕ подлоги ?

Егати родолюбецът си... защитаваш платена нпо отрепка като чефо....
жечев е същият боклук!
Тоест, според теб, Русия са ангелЕ небесни и не бива да се плюят и критикуват по никакъв повод ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2025 16:21

bubka написа:Щото го захранват от разни нпо-та, за да прави това. Сам се замислИ как човек, дето няма нищо общо с политиката изведнъж получава прозрение и почва да прави политически видеа, в които се изказва като някаква последна инстанция. Също като оня Любо Жечев дето първите му видеа са от типа "Реагирам на Азис" и тем подобни Изображение. Не вЕрвам да си чак толкова тъп да не знаеш как работят нпо-структурите и защо се подбират такива хора, придобили вече популярност сред младите най-вече, които с видеата си да могат да им влияят.
Пак не получих отговор - Защо плюещите по Русия, са "гадове" и "подлоги", а защитаващите я, не са ? :?
Нормална държава ли е Русия, честна, справедлива и за пример, че да не се каже нищо срещу тях ?

Ето, аз например си ги храча безплатно ... :lol:
Просто в тяхно лице прозирам най-големият исторически враг на България.
И не ми трябват кинти, за да защитавам тази си позиция.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 мар 2025 16:35

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:

жечев е същият боклук!
Тоест, според теб, Русия са ангелЕ небесни и не бива да се плюят и критикуват по никакъв повод ?

Тази утайка чефо го прави, само защото нпо-та му плащат. А същите тези нпо-та, от които той взима пари, постоянно бълват и антибългарска пропаганда.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2025 16:50

Eminem написа:Тази утайка чефо го прави, само защото нпо-та му плащат. А същите тези нпо-та, от които той взима пари, постоянно бълват и антибългарска пропаганда.
На Чефо либералните му залитания са ми пределно ясни.
Ронеше крокодилски сълзи за загубата на Байдън ...

Но това, че с някого сме на различни позиции за дадени неща, не пречи да му признаем, когато е коректен и прав за други.
Той даже на моменти проявява известна мекост в критиките си към Русия, които често прикрива под формата на сарказъм. Но пък е забавно ... :lol:
Аз съм доста по краен от него по въпроса за сибирците ...

Инак съм срещал, че бил "про-джендър", но тук ( поне в това видео ) ... Нещата съвсем не стоят така.
https://www.youtube.com/watch?v=TxcgFK8TTa4
Дарвин е в грешка !

Image Image

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 мар 2025 16:59

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:

жечев е същият боклук!

Нека си плюе колкото иска Русия, само да не му се плаща от парите на данъкоплатците за това.

Направете си един фонд на русофобите, събирайте си там пари и плащайте колкото искате на тоя паляк. Никой нищо няма да ви каже.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2025 17:58

Е, налЕ УЖ му плащали от "Посолството", ся пък държавата била му давала ... :lol:
Ами все едно аз да напиша - Западно-фобите, изхвърлете си всички вещи, произлезли от Запада и техните Съюзници ... :lol:

Че защо да не се храчи Русия с "държавни кинти" ?
Те са доказан наш враг.
Нищо хубаво не сме видяли, особено от настоящата Олигархо-Мафиотска Русия.
Ако действително нЕкои храчат сибирстан с държавни пари, това аз го разглеждам като про-Българско Дело.
А колко нашественици от Сибир беха терминирани с наши оръжия ? Красота !
Като не ви изнася, изнасяйте се ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 мар 2025 18:07

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Щото го захранват от разни нпо-та, за да прави това. Сам се замислИ как човек, дето няма нищо общо с политиката изведнъж получава прозрение и почва да прави политически видеа, в които се изказва като някаква последна инстанция. Също като оня Любо Жечев дето първите му видеа са от типа "Реагирам на Азис" и тем подобни Изображение. Не вЕрвам да си чак толкова тъп да не знаеш как работят нпо-структурите и защо се подбират такива хора, придобили вече популярност сред младите най-вече, които с видеата си да могат да им влияят.
Пак не получих отговор - Защо плюещите по Русия, са "гадове" и "подлоги", а защитаващите я, не са ? :?
..

Айде един последен опит. За трети път пиша, че е подлога не защото плюе по Русия, а защото му плащат да го прави. Ти откъде си сигурен, че вътрешно момчето не е русофилче, ама му се усладило да изкарва по няколко хилядарки месечно за едното нищо. И аз ще пиша против Русия, ако ми дават по 10К на месец, даже и по 1К да ми дават Изображение

Има доста ютюбъри, за които, ако не си наясно почти цялата част от приходите им идват от това, което Ютюб монетизира спрямо гледаемост и т.н. и това, което хората например им помагат в платформи като Патреон, които са си изградили с труда с времето някаква достатъчна масовост и не им е нужно да ги финансират от някъде си. Е, този не е от тях.
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2025 18:49

bubka написа:Айде един последен опит. За трети път пиша, че е подлога не защото плюе по Русия, а защото му плащат да го прави. Ти откъде си сигурен, че вътрешно момчето не е русофилче, ама му се усладило да изкарва по няколко хилядарки месечно за едното нищо. И аз ще пиша против Русия, ако ми дават по 10К на месец, даже и по 1К да ми дават Изображение
Абе разбирам те какво имаш на предвид, въпроса е, че повечето хора му скачат, щото плюе Русия.
Та за т'ва явно е "подлога"... Ако плюеше УСА-та и "колективният Запад", същите тия люде щяха да го хвалят, без значение, дали му се плаща или поставя собствена позиция.
Това е дразнещото и лицемерното, поне за мен.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”