Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Ако ще е вечно в лазарета и аз съм за продажба на Бютучи !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
danko_sot написа:Трябва да се замислят много сериозно отговорните фактори (вече има такива) в клуба по спортно-техническата част относно крилата в отбора.
На книга разполагаме с Бютучи, Локило, Фаетон, Тасев, Илиев + Скаршем.
Ако приемем, че Фаетон ще бъде продаден (дали няма да има обрат тук ??) и при положение, че Илиев и Скаршем не са типични крила все пак, а Тасев все още не е готов за твърд титуляр, то тогава какво ще предприемем по този въпрос.
Честно казано видно е, че и на Локило, и на Бютучи не може да се разчита особено и ако има начин да се отървем от тях чрез продажба ще е оправдан ход за мен лично. Въпреки че за косоваря някои ще ме апострофират и може и да имат известно право, но към този момент по-скоро съм на това мнение.
Колкото и ще ти се стори странно за Бютучи съм съгласен. Ще стане април месец, а още не е направил два последователни цели мача за нас, а нас ни трябва постоянство. Постоянство като игра на ниво и добра ефективност на крилото имаме само от Скаршем.
Илиев и Тасев трябва да останат за мен, за да имаме алтернативи при контузии, защото макар и да не са блестящи (меко казано) се раздават доста.
Фаетон мощно трябва да си тръгва. Голяма класа му се приписва напоследък, което се дължи на дългото му отсъствие. Нежеланието му да играе, контузиите и неособено високата класа, че и възможност да му се вземат пари сочат точно, че трябва да си тръгне.
Локило няма нито класа, нито постоянство, нито е работлив, а и е чуплив, както си казал. Просто сме поредният клуб, който се е хванал на въдицата. Сезонът му при нас е продължение на тенденциите в кариерата му преди нас. Задължително трябва да е аут.
Ако вземем Рекоба за ляво крило ще бъде изключително добро попадение според мен. Много борбен, с добра техника, дрибъл, удар и поглед върху играта. Точно това, което ни трябва е. Дано успеем.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Според мен Бютучи и Локило ще получат шанс и през следващия сезон да се докажат.
Фаетон сигурно е, че ще бъде продаден.
Според мен и Исека е пътник !
Това прави наложително привличането на трима офанзивни играчи през лятото - Ляво и Дясно крило и Централен нападател.
Фаетон сигурно е, че ще бъде продаден.
Според мен и Исека е пътник !
Това прави наложително привличането на трима офанзивни играчи през лятото - Ляво и Дясно крило и Централен нападател.
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/organizirana-provokaciia-spasiava-aleksandyr-tomash-833639
Дали пък не са ме прочели в форума :lol: :lol: :lol:
Но това е 100 % истина за мен
Дали пък не са ме прочели в форума :lol: :lol: :lol:
Но това е 100 % истина за мен
-
- Контакти:
Стойчо Младенов: Осмото място е срам и позор! Господин Златков, знаете ли къде се намирате и какво е ЦСКА?
Бат Стойчо се опитва да си намери място под слънцето , май май.
Бат Стойчо се опитва да си намери място под слънцето , май май.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Логиката е, че като критикува открито Изпълнителния директор на ЦСКА, демонстрира, че изобщо няма планове да работи отново за клуба. Но по цял ден срещам хора с осакатена способност да мислят логично, та вече в никого не съм сигурен :)))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Стойчо е кристално прозрачен...След като вече поста на СД е зает - започва едно плюене....Няма какво да коментирам този човек, въпреки че е легенда. Добро или нищо - в случая НИЩО !
Кучев - строг, но справедлив :lol:
Само парична глоба за Томаш.
https://dsport.bg/tomash-se-razmina-sam ... 92565.html
Но Делова го отнесе - 3 мача.
- MASTER_COOL
- Контакти:
djd написа:Кучев - строг, но справедлив :lol:
Браво за Томаш !
Делова си заслужаваше напълно. Да помисли другия път преди да се прави на хулиган
-
- Контакти:
Стойчо Младенов се дискредитира пред червената общност, първата му медиина изява беше в зимната пауза когато на Томаш не му бяха докарали нови попълнения, а Фичо бе ясно, че е на изхода.Там той ни уверяваше как е отишъл в числото не заради парите, а за да стане обединител между ЦСКА и числото :) .Не забрави да похвали Папазки за това, че давал много пари за ЦСКА.След като разбра, че няма да го огрее даде второ интервю насочено изцяло към феновете.В него той критикува Томаш и отбора точно когато постигнаха няколко поредни победи и се класираха на полуфинал за Купата.Не забрави да нападне и Златков защото му е ясно, че той е този който кара влака в ЦСКА и за Стойчо място няма.За радост виждам, че болшинството от феновете на ЦСКА не се връзват на думите на Стойчо и са го отписали.Никой не може да ти направи това което сам си направиш както казва народът.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...