Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 11 мар 2025 02:45

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Марин в цялата си кариера до момента е бил използван като резерва основно. Статистиката от последните три сезона - играл/ титуляр - този - 21/14, предния 31/24, по-предния - 34/8 и преди това, 29/16. Ако не бяха продали Уелтън, нямаше да покаже на много, че може да му се има доверие. За колко? 25-30 мача вкара седем гола и направи не знам колко асистенции. Но от дясно е дупка.
Какво значи "дупка" ?
Най-хубавите му изпълнения са именно като дясно крило, макар да е левичар.
Самият Марин явно е модерно-мислещ футболист и е споделял, че от дясно, като "обърнато крило", му е най-добре.
Футболът днес е такъв, че левичар или десничар, играещи съответно от ляво и дясно ( удобни за крака им ) ... Биват твърде лесно блокирани и затваряни.
Просто бек-а покрива външната част, от която обикновено следва центриране/подаване и са ДО ТАМ.
За това и хората са измислили позицията "обърнато" крило/халф, щото, влизайки навътре, можеш хем да центрираш, хем пък и да стреляш.
Сега... Чудесно осъзнавам, че Марин не е Робен, ама след като повече му допада да е в дясно... От него зависи да развие това, което му харесва.

Ами, аз не съм видял рейдовете, които прави от ляво, да ги прави от дясно. Но и не знам какви задачи му е дал Хулио. Защото това, че е отдясно, не значи, че е крило. Примерно с Лудогорец свърши много работа в защита и заедно с Алдаир деактивираха десния им фланг. Значи, сегашната му позиция и роля със сигурност ще изиграе роля в развитието му. И това е добре за него, добре е и за "Левски". В дългосрочен план. В краткосрочен план, не ми е ок от дясно. Ако се намерят още трима-четирима маринпетковци от школата, супер. Такива трябва да излизат. Има самочувствие, баланс, техника. Може да се поработи по скоростта му и тактически.
И друго. От ляво не могат да му вземат топката. От дясно му я крадат.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 мар 2025 08:26

Според мен Марин е от този тип футболисти, които ще имат силен период на някакъв прогрес след 27-та си година. Нещо подобно на Алекс Колев или Митко Илиев от Локото. И най-вероятно това ще се случи далеч от Левски.
Колкото до Митков, според мен той ще приключи като едни други доста упорито налагани наши млади надежди от близкото минало: Найденов, Мартин Петков, Кабов, Орачев, Юруков и т.н.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 мар 2025 09:37

koisa написа:Според мен Марин е от този тип футболисти, които ще имат силен период на някакъв прогрес след 27-та си година. Нещо подобно на Алекс Колев или Митко Илиев от Локото. И най-вероятно това ще се случи далеч от Левски.
Колкото до Митков, според мен той ще приключи като едни други доста упорито налагани наши млади надежди от близкото минало: Найденов, Мартин Петков, Кабов, Орачев, Юруков и т.н.

За съжаление споделям мнението ти за Асенча.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 мар 2025 09:59

blue avalanche написа:
metodito написа:Марин в цялата си кариера до момента е бил използван като резерва основно. Статистиката от последните три сезона - играл/ титуляр - този - 21/14, предния 31/24, по-предния - 34/8 и преди това, 29/16. Ако не бяха продали Уелтън, нямаше да покаже на много, че може да му се има доверие. За колко? 25-30 мача вкара седем гола и направи не знам колко асистенции. Но от дясно е дупка.

М.Петков има 134 мача за Левски, от които 69 - титуляр. Мисля, че получи предостатъчно шансове. Истината е, че няма един силен и запомнящ се мач. М.Петков е един средностатистически футболист. Нищо повече.

Няма проблем. Поне е бял и синьо мляко, а не "берач на памук".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 мар 2025 10:13

koisa написа:Според мен Марин е от този тип футболисти, които ще имат силен период на някакъв прогрес след 27-та си година. Нещо подобно на Алекс Колев или Митко Илиев от Локото. И най-вероятно това ще се случи далеч от Левски.

Мога ли леко да те коригирам - не само ще е далеч от Левски, а ще е в мачовете срещу Левски! Колкото до Асанчо - казах го много пъти - изключителна идиотия е да налагаш Асанчо, при наличие на Попов и Миланов (за Кръстев няма да отварям реч, че не беше наш). Това е една от топ грешките на Мъри, заедно с Кашкавалчо - ок, разбирам, че може да се прави тип "инвестиция в бъдещето", както и че стават грешки, ама чак пък толкова дълго? А Марин го чака съдбата за другия Петков, с който стартираха заедно - и не, няма да е поради недадени му шансове, защото последното, от което може да се оплаче, са недадени шансове!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 мар 2025 11:52

tmanolov написа:

Мога ли леко да те коригирам - не само ще е далеч от Левски, а ще е в мачовете срещу Левски! Колкото до Асанчо - казах го много пъти - изключителна идиотия е да налагаш Асанчо, при наличие на Попов и Миланов (за Кръстев няма да отварям реч, че не беше наш). Това е една от топ грешките на Мъри, заедно с Кашкавалчо - ок, разбирам, че може да се прави тип "инвестиция в бъдещето", както и че стават грешки, ама чак пък толкова дълго? А Марин го чака съдбата за другия Петков, с който стартираха заедно - и не, няма да е поради недадени му шансове, защото последното, от което може да се оплаче, са недадени шансове!

Непоправими сте, хора. Феновете никога не трябва да си и помислят да управляват. Колкото е зле днес в клуба, феновете ще го направят на мармалад. Ако форумът го имаше 70-те не ми се мисли какво щяхте да пишете за един Георги Аспарухов.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 мар 2025 13:46

metodito написа:
tmanolov написа:

Непоправими сте, хора. Феновете никога не трябва да си и помислят да управляват. Колкото е зле днес в клуба, феновете ще го направят на мармалад. Ако форумът го имаше 70-те не ми се мисли какво щяхте да пишете за един Георги Аспарухов.

Веднага се коригирам, мерси, Мето - значи, освен че ще направи мачовете на живота си срещу нас, ами и ще има достатъчно фенове като Мето, които ще си кажат - е, що еди кой си играе в Чепръчене, а не в Левски, като е уникат, я да се връща веднага, сакаме си млеката :lol:

Мето, клубът наистина е зле, но още по-зле са феновете му - аз все още съм в шок от припощината в Б, особено сред младите хора. Аре ти си чичка, промит мозък по един или друг начин, ама малките нинджи си нямат идея що пеят, че онези били създадени през 1948, за да сме ги евяли. Великани - ЦСКА умря през 2016, това ти е егати козът (по Тръмп) срещу тях, ама ти си пееш за биене на чорбата, за 7:2, за рейса до Хасково - е, като почнеш от главата, пардон г.з., та стигнеш до нинджата в Б, всичко е припок до припка, мила моя майно льо. Да не се повтарям като как в Б е забранено да се скандира срещу Раев, щото един младеж така казал, а той няма нищо общо с Бх. както и г.з. няма общо с БХ...

Но всичко е точно - чакаме си вечното дерби и стискаме палци на чорбарите, дето не били чорбари, ама ние има викаме чорбари, щото ги бием по главата, да се класират на баража, който за нас е чест - малиии, те тогава къ шъ съ покажем кви фенуви сме сред хуул средите в тикток. Тука е така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2025 13:49

За да няма недоразумения:
honda
realno
vlong
Serafim
mrw8
са в списъка на враговете и всичко, което виждам е:
..., който е в списъка Ви с врагове публикува това мнение
Така, че хич да не се мъчат да ми "образуват изречения".

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 11 мар 2025 15:43

blue avalanche написа:За да няма недоразумения:
honda
realno
vlong
Serafim
mrw8

Добра селекция :)
Do Something Different!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 мар 2025 16:24

DoSomethingDifferent написа:
blue avalanche написа:За да няма недоразумения:
honda
realno
vlong
Serafim
mrw8

Добра селекция :)

Имаше една мисъл ,по памет и по логика -Ако имаш толкова врагове не трябва ли пък да се замислиш ти що за птица си?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”