Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 10 мар 2025 10:00

Sens85 написа:
tmanolov написа:Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех

Пич, нивото ти е изключително ниско, доводите в мненията ти липсват напълно.
Всичко това ги прави абсолютно безмислени. Не разбирам защо въобще си правиш труда.

праФ си, наистина е безсмислено да си правя труда да обяснавам на кварталната ковра, че е ковра - тя не е ковра, тя е бизнес дама, специлизирана в смукателните и възвратно-постъпателните действия с едни мъжки атрибути :geek: Един мъдър човек е казал - never argue with idiots, the will bring you down to their level and beat you with experience
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 мар 2025 10:05

peliforewer написа:
tmanolov написа:Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех

Такава радост настана миналата неделя за хиксчето с уж умрелите, че се сетих за фразата...Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“,.. :) .Но сте прави да не спорите с нас, единият с две , другият с 5(пет) виШи... :) .

O, Peli, аз не отричам припощината в синьо, тя е доста силна, но не е на вашето ниво - припознават основно вашите нарко-приятелки, дето си искат "вечното" дерби, но не припознават заради вас, а защото са прости като вас и клипчетата в тикток са им много по-важни от истината. И да, процентът сини припознавачи е над 50%, но не е 99%, като при вас.

Виждаш ли конфликт на интереси Уинбет (реалният ви собственик) да са основен спонсор на още 5-6 отбора в ефбати ти лигата, а Инбет на синчето на папазки да е основен спонсор на съдиите. Реторично питам, разбира се
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 10 мар 2025 10:10

tmanolov написа:
Sens85 написа:

Пич, нивото ти е изключително ниско, доводите в мненията ти липсват напълно.
Всичко това ги прави абсолютно безмислени. Не разбирам защо въобще си правиш труда.

праФ си, наистина е безсмислено да си правя труда да обяснавам на кварталната ковра, че е ковра - тя не е ковра, тя е бизнес дама, специлизирана в смукателните и възвратно-постъпателните действия с едни мъжки атрибути :geek: Един мъдър човек е казал - never argue with idiots, the will bring you down to their level and beat you with experience

Exactly ;)

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 10 мар 2025 10:12

Абсолютно всеки понеделник Дамяновият вихър ми влиза превъзходно с кафенцето.

П.П
Също така виждам как някои "неутрални" изместват фокуса от безобразното подпиране на отбора им, а за играта нищо не казват. Явно са доволни.
Do Something Different!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 мар 2025 10:18

Слабо Манолка, трябваше ВИП билетче. Насо с твоите 10лв от сектор Б какво ще направи!?На рулетката ще му се изсмеят!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 10:21

tmanolov написа:
peliforewer написа:

Такава радост настана миналата неделя за хиксчето с уж умрелите, че се сетих за фразата...Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“,.. :) .Но сте прави да не спорите с нас, единият с две , другият с 5(пет) виШи... :) .

O, Peli, аз не отричам припощината в синьо, тя е доста силна, но не е на вашето ниво - припознават основно вашите нарко-приятелки, дето си искат "вечното" дерби, но не припознават заради вас, а защото са прости като вас и клипчетата в тикток са им много по-важни от истината. И да, процентът сини припознавачи е над 50%, но не е 99%, като при вас.

Виждаш ли конфликт на интереси Уинбет (реалният ви собственик) да са основен спонсор на още 5-6 отбора в ефбати ти лигата, а Инбет на синчето на папазки да е основен спонсор на съдиите. Реторично питам, разбира се

А Левски и Лудогорец нямаха ли общ спонсор или бъркам :) . Защо я нямаше тази твоя реторика в посока Ефбет.И само защото си ми приятел ти напомням, че има правилник във форума който стриктно се спазва и може да изгориш :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 мар 2025 10:23

Това е шамара ! Даже дошли двама футболисти на Берое да ги разтърват :)
https://www.youtube.com/watch?v=VBO3RuH1Qy0

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 10 мар 2025 10:25

honda написа:Ако наистина Томаш е ударил това момче, то мача с Берое ще се окаже последния в треньорската му кариера .
Веднага БФС и НСА трябва да му суспендират треньорската диплома. Дори и нашите да не го направят ,ако стигне до ФИФА и УЕФА те ще го направят.
Наскоро имаше подобен случай в художествената гимнастика - въпросните треньорки( майка и дъщеря) бяха наказани и от нашата федерация и от международната и им беше забранено да практикуват треньорската професия на територията на тази планета.
Един треньор ,който е учил и положил изпит по педагогика да си позволи да удря непълнолетен е абсолютно недопустимо.
Това дали удареното момче е на 7 или 17 години няма особено значение. За вече споменатия случай в художествената гимнастика ударената девойка също е била на 17 години.

До вчера искахте да остане с години в ЦСКА, защото бил слаб треньор, но май ви запари под лъжичката и днес искате да го махат завинаги от футбола. Тежки шизота.
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 мар 2025 10:35

Аз пък съм много доволен че рогите гледат в нашето канче докато обора им гори с пълна сила.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 мар 2025 10:36

miro_rz написа:Слабо Манолка, трябваше ВИП билетче. Насо с твоите 10лв от сектор Б какво ще направи!?На рулетката ще му се изсмеят!

Така е, ама ходих с приятели - този Б няма почти нищо общо с онзи Б преди 20 години, за съжаление :oops: Иначе Б е 12 кинта :mrgreen: Аз и тук мога д аго кажа - БХ е хванал за топките и нашите, освен припоците - на всеки самоорганизиран опит (бяха десетина в края на мача, особено след като стана 1:3) на 50-100 човека да викаме "Раев-ковро" и "НСПП", веднага от вишката се почваше песен тип "Сините в атака" или "Само Левски". Слочаенос, разбира се :oops:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”