Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Фабиен е ЗАКУПЕН от Левски. Не преотстъпен, не е под наем, че Славия да диктуват дали да играе или не. Просто няма никаква логика в думите на В. Стефанов, той си е взел парите и край.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

peliforewer написа:Няма такава злоба, няма такава милиционерщина .Как Ви доставя удоволствие да пишете доноси срещу пишещите във форума и по този начин да не им позволявате с дни да си казват мнението или да Ви опонират.Толкова са извратени някои Манипулатори, че дори докладват и своите сини съмишленици, много лоша реклама за марката японски автомобили.Такава дива омраза към Илиан Илиев и Черно море не е нормална , какво Ви става, да казваш, че имаш тежък здравословен проблем и в същото време да искаш да заплюваш и малтретираш треньор
по футбол само защото е успял да победи любимият ти отбор е много грозно, дано оздравееш и да коментираш дълго тук.Честно да Ви кажа, дали ще коментирам тук или ще съм изгонен ми е все едно, но жалко, че нормалните хора коментиращи тук с всеки изминал ден намаляват и остават само едни злобни плюещи човечета.Хубав ден Ви желая и предполагам, че пак някой от милиционерите ще се погрижи скоро да не пиша тук, не ми пука.
Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .
Значи ако чичо Венци се е подковал (сигурен съм че е) със сериозни проценти при последващи трансфери, процент да се влеят в Славия, и Наско се направи на улав, то вече ще можем да наричаме чичо Венци Говеждоубиец.
Предполагам че това което премълчава сега и не поиска да каже е именно това.
Говедата ще се радват и тупат по рогите, че примерно са продали някой за 1М а реално чичо Венц ще приготвя ластички за пачките, а за подуенци само кило фураж.

Предполагам че това което премълчава сега и не поиска да каже е именно това.
Говедата ще се радват и тупат по рогите, че примерно са продали някой за 1М а реално чичо Венц ще приготвя ластички за пачките, а за подуенци само кило фураж.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Аз не разбирам ,защо не се коментира оповестената вчера информация ,че Томаш е ударил дете?
Ако това е вярно не трябва ли на секундата да бъде арестуван и БФС да му отнеме пожизнено треньорския лиценз. ?
Ако това е вярно не трябва ли на секундата да бъде арестуван и БФС да му отнеме пожизнено треньорския лиценз. ?
honda написа:Аз не разбирам ,защо не се коментира оповестената вчера информация ,че Томаш е ударил дете?
Аз пък се чудя какво се случва с хвърляния камък по Скаршем и последващо наказание?
Ти понеже си гъст с половината шейхове , крале и президенти по света, та да си дочул нещо ?

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:honda написа:Аз не разбирам ,защо не се коментира оповестената вчера информация ,че Томаш е ударил дете?
Аз пък се чудя какво се случва с хвърляния камък по Скаршем и последващо наказание?
Ти понеже си гъст с половината шейхове , крале и президенти по света, та да си дочул нещо ?
Аз пък се чудя какво прави бял във вашия черен отбор. Това този, дето се би по вената в един типичен наркомански жест при смяната ли си е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
honda написа:peliforewer написа:Няма такава злоба, няма такава милиционерщина .Как Ви доставя удоволствие да пишете доноси срещу пишещите във форума и по този начин да не им позволявате с дни да си казват мнението или да Ви опонират.Толкова са извратени някои Манипулатори, че дори докладват и своите сини съмишленици, много лоша реклама за марката японски автомобили.Такава дива омраза към Илиан Илиев и Черно море не е нормална , какво Ви става, да казваш, че имаш тежък здравословен проблем и в същото време да искаш да заплюваш и малтретираш треньор
по футбол само защото е успял да победи любимият ти отбор е много грозно, дано оздравееш и да коментираш дълго тук.Честно да Ви кажа, дали ще коментирам тук или ще съм изгонен ми е все едно, но жалко, че нормалните хора коментиращи тук с всеки изминал ден намаляват и остават само едни злобни плюещи човечета.Хубав ден Ви желая и предполагам, че пак някой от милиционерите ще се погрижи скоро да не пиша тук, не ми пука.
Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .
Напиши същият текст и на Аронакс, който те обвини в същото, но ти се направи на улав.Когато и свои и чужди ти казват, че си Манипулатор си е за притеснение :) .Заради такива като теб, повече съм бил извън форума, отколкото в него, а не мисля, че съм най-лошият тук :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
honda написа:Аз не разбирам ,защо не се коментира оповестената вчера информация ,че Томаш е ударил дете?
Левски, Лудогорец и юношите на Левски, другите в Белене :) .
W84me ( Блатер) ..
- damyanov1963
Скаршем бе ударен с монета, или най-много запалка. Първо се хвана зад ухото с резко движение, като ужилен от насекомо и след кратко колебание легна с артистично движение на тревата, като умиращия лебед, или като Стойчо в купчина сняг, която си избра вместо голата писта :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Dani Kiki написа:Фабиен е ЗАКУПЕН от Левски. Не преотстъпен, не е под наем, че Славия да диктуват дали да играе или не. Просто няма никаква логика в думите на В. Стефанов, той си е взел парите и край.
За да се оплаква Стефанов явно цената е била направена на база тази уговорка и това, че пуснаха Фабиен с нищо не промени срещата,той нямаше участие в головете, но явно на Сираков и Боримиров не може да се вярва.
W84me ( Блатер) ..