Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 09 мар 2025 19:23

ugly bug написа:Славизацията в Подуене е завършена!
След като в обора цари такава еуфория от спечелената точица от отбора за подражание (Славия) , то можем да приемем, че процеса по славизация е приключил успешно .
Браво Насе !
Бързо се справи !
Изображение

Къде видя еуфория смешко? Ние не сме като вас да си убием отбора, да си псуваме и гоним юношите и да изпадаме в еуфория, че Ганчев ни обещал титли и купи? Никога не бъркай левскар с чорбаро-припок. Вие сте срам за всеки футболен фен по света.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2025 19:29

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Гласове за славизация на Левски от средата на класирането ли чувам :lol:

Вземи си лягай, че стана за смях на форума....

Ти пак се чудиш каква глупост да изтърсиш, за да изпъкнеш :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2025 19:33

Припоците са във възторг, че съкратиха разликата до "славизирания" Левски само на 15 точки :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2025 19:34

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Гласове за славизация на Левски от средата на класирането ли чувам :lol:

Вземи си лягай, че стана за смях на форума....

Ти пак се чудиш каква глупост да изтърсиш, за да изпъкнеш :lol:

Бъркаш сме с набор 63 :) ....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 мар 2025 19:38

Aronaks написа:
ugly bug написа:Славизацията в Подуене е завършена!
След като в обора цари такава еуфория от спечелената точица от отбора за подражание (Славия) , то можем да приемем, че процеса по славизация е приключил успешно .
Браво Насе !
Бързо се справи !
Изображение

Къде видя еуфория смешко? Ние не сме като вас да си убием отбора, да си псуваме и гоним юношите и да изпадаме в еуфория, че Ганчев ни обещал титли и купи? Никога не бъркай левскар с чорбаро-припок. Вие сте срам за всеки футболен фен по света.

Ами ей го бре ...!
Говедото Дамаджанов е ярък пример, почти му светят рогите от кеф като на чернобилско говедо.
Или той е отлъчен от стадото?
Изображение
Последна промяна от ugly bug на 09 мар 2025 19:40, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2025 19:39

Varnauser написа:
Halo написа:
Varnauser написа:
Halo написа:
Varnauser написа:Трета шматка... Разбира се, няма да разбере какво е, просто защото е шматка. Хало, хало, толкова ли страда душицата жалка? :)

Варненски посер, както си се писал, смени си памперса.

Слаба психика, злобарче. Да можеше са ми го кажеш очи в очи... Душица неграмотна.

П*серко, сам си си срал в гащите.

Душице злобна и неграмотна, пак ли? И 100 пъти да повториш една небивалица, тя ще си остане небивалица. Не го ли знаеше?

P.S. Потърси достоверни източници кой отбор, кога и къде е отказал да се яви за реванш с Владислав на финал за държавно първенство, защото са ти разказвали небивалици. Вярно е, че неграмотниците предпочитат да получават информация без да четат, но все пак функционално неграмотните, както се вижда от отговорите ти, са научили четмо и писмо, макар и донякъде само... :)

Не ми отговаряй, моля, предварително си ясен. Приятен ден!

Аз ще отговоря вместо колегата.
Ако визираш онзи мач между Владислав и Левски за финал на Републиканско първенство доста си се пообъркал .
Тогава финала е в ЕДИН мач ,който се играе в София , при резултат 0:0 в допълнителното време мача е прекратен от съдията поради стъмняване . Тогава не е имало електрическо осветление. В тогавашния правилник не е било написано как трябва да се процедира в подобен случай , написано че трябва мача да се преиграе ,но не е написано на кой стадион и кога.
Отбора на Владислав заявява ,че мача трябва да се играе във Варна понеже те нямат пари да останат да преспят в София и според тях било справедливо мача да се преиграе във Варна , Левски отказват да пътуват да Варна и заявява,че мач трябва да се играе в София. Междувременно отбора на Владислав напуска София. Федерацията (тогава доминирана от варненци) решава да не присъди шампионска титла за този шампионат.
Историята,че Левски е отказал да се яви в реванша е измислена много по-късно- през настоящия век от същите тези ,които твърдяха, че Левски е създаден от група дезертьори избягали от фронтовете на Първата Световна Война.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2025 19:40

Венци Стефанов: Левски си беше постлал за победа! Никога повече няма да имам вяра на дума от "Герена" - срамота е
"Доволен съм много от нашите момчета! Играха силно, заслужаваха победата. Показахме, че с български футболисти нещата се получават! Това са истински мъже! Но видяхте - изгониха абсолютно пресилено нашия централен защитник. Левски си беше постлал да спечели, но нещо не им се получи. Е, на техните мачове взе да се играе до 100-105-а минута, нищо. Който си мисли, че Левски може да стане шампион, значи вярва в задгробния живот. Коя титла ще спечели Левски? По какво?

Нови два гола в продължението спасиха Левски и срещу Славия
Много съм разочарован от ръководството на Левски. Обещаха да не пускат привлечените от нас, но Фабиен игра. А дадоха дума - би трябвало да се срамуват. Като кажеш нещо, не е хубаво да се отмяташ. Да, вярно е, че с Наско Сираков се знаем от дълги години, но повече няма да вярвам и на една дума, дошла от "Герена". Като кажат "добро утро", ще си поглеждам часовника. Вяра на Левски - повече не! Срамота е. Има и друга дума, но ще замълча, защото ще кажа много по-лоши неща. Още веднъж - браво на Заги и нашите момчета", каза шефът на най-стария столичен отбор.

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2025 19:45

От тази вечер Илиян Илиев и Черно море малко ще си починат, наред са Загорчич, Венци Стефанов и Славия.Ако зависеше от сините колеги във форума в ППЛ трябва да играят само Левски, Лудогорец и юношите на Левски :) .
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2025 19:49

peliforewer написа:Венци Стефанов: Левски си беше постлал за победа! Никога повече няма да имам вяра на дума от "Герена" - срамота е
"Доволен съм много от нашите момчета! Играха силно, заслужаваха победата. Показахме, че с български футболисти нещата се получават! Това са истински мъже! Но видяхте - изгониха абсолютно пресилено нашия централен защитник. Левски си беше постлал да спечели, но нещо не им се получи. Е, на техните мачове взе да се играе до 100-105-а минута, нищо. Който си мисли, че Левски може да стане шампион, значи вярва в задгробния живот. Коя титла ще спечели Левски? По какво?

Много съм разочарован от ръководството на Левски. Обещаха да не пускат привлечените от нас, но Фабиен игра. А дадоха дума - би трябвало да се срамуват. Като кажеш нещо, не е хубаво да се отмяташ. Да, вярно е, че с Наско Сираков се знаем от дълги години, но повече няма да вярвам и на една дума, дошла от "Герена". Като кажат "добро утро", ще си поглеждам часовника. Вяра на Левски - повече не! Срамота е. Има и друга дума, но ще замълча, защото ще кажа много по-лоши неща. Още веднъж - браво на Заги и нашите момчета", каза шефът на най-стария столичен отбор.

Пели, ти по какво се различаваш от Венци Стефанов? А Животновъда ъгли откога си мисли че разбира от футбол :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 мар 2025 19:51

peliforewer написа:Венци Стефанов: Левски си беше постлал за победа! Никога повече няма да имам вяра на дума от "Герена" - срамота е

Ами Левски не само си изпълни договорката, ми с пускането на Фабиен като фигурант се отказа от числено превъзходство. Не знам изобщо този какво прави в Левски.

Върни се в “Левски”