Varnauser написа:Трета шматка... Разбира се, няма да разбере какво е, просто защото е шматка. Хало, хало, толкова ли страда душицата жалка? :)
Варненски посер, както си се писал, смени си памперса.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Varnauser написа:Трета шматка... Разбира се, няма да разбере какво е, просто защото е шматка. Хало, хало, толкова ли страда душицата жалка? :)
gihuelo написа:Halo написа:Костици на крака, не го разбирай в най-буквалния смисъл. Няколко пъти отсъства от терените заради контузия в крака, най-вече глезена. Не знам колко пъти. Но Билялов е бил неговия най-гаден съперник. Всеки пък се е опитвал да го контузи, по нареждане на щаба, естествено, нали е на подчинение на варненските военни. Черно море бая години са били военен отбор.
Срещу Гунди и чужди са играели грубо, но все се е намирал някой неформален лидер, който да ги озапти. В случая Ривера, който прави забележка на Розато в мачовете с Милан.
Това ти ли си го писал или аз? Между другото тоя където му викаш катър, никога не е гонен от игра и е бил един от най-добрите защитници.Halo написа:Искам да ви напомня, че Билялов от Черно море, два пъти чупи крак на Гунди. Катърите винаги са си били такива. Това е, защото ЦСКА трябва да стане шампион. Те са верен чукундур-сателит на червените, все пак са варненския военен отбор. Най-верните кучета са им. Винаги са били враг на Левски, още като Владислав. Всеки един отбор, в това число и Левски, който е популярен, е получавал подкрепа от някое ведомство или властта и точно затова Владислав е трикратен шампиот на България. Те подобно на Славия, са любим отбор на царя.
Sstefanov написа:dedko2022 написа:Sstefanov написа:dedko2022 написа:Sstefanov написа:dedko2022 написа:С какъв акъл след като има вече 1 жълт картон, Лозев прави такова влизане в краката на противника?! Абсолютно заслужено го изгониха и не виждам какви претенции може да има към съдията до този момент?!
Кажи какво му е влизането ? Играе с топката и засича играч на противника. Какво да направи ? Да остави топката ли, да си свие краката ли ? Да ги отреже ли ? Кажи, какво да направи ? Това ако беше от еклерите, нямаше да е картон на 10000% В такъв случай, всяко едно докосване на играч от еклерите към спартак, трябва да е картон.
Лозев срещна упорния крак на играча на Черно море директно с бутоните. За това влизане може спокойно и директен червен картон да се даде. Гледайте малко по-реално на нещата, деба тая калъфка как ви е озверила не е истина...
Абе припок, цялата ситуация е толкова различна, че нямаш идея какво се случва. ПЪРВО играе с топката. и то не само я докосва. Но как да знаеш, като футбол никога не си играл.
Динамовец, изгледай репортажа от Байрен - Бохум и заповядай. Вие сте се зомбирали тотално...
Тиреец, изгледах го и искаш да ми кажеш, че имат нещо общо ли? Освен, че игра с топката, този от Байерн ? Пак ти казвам, понеже явно си бавен и то доста, играл ли си футбол някога? Когато е легнал на шпагат, какво да направи с крака си ? Да го отреже ли? За пореден път се вижда двоен стандарт и ако ситуацията беше с играч на еклерите, никога нямаше да даде жълт картон. От Байерн го настъпва с цялата си тежест, тоя от Спартак го закачи. Но то трябва да можеш да разсъждаваш. Защо не се раздават картони на играчите на екелрите във важните мачове? Днес имат 3, след като цял мач се ритаха като коне. Не ме интересуват припошките ти
тези, кажи защо във важните мачове на еклерите, се спестяват редица картони?
https://sportal.bg/video-2025030816111448867
Изгледай го пак и ако не виждаш разлика между това и на Байерн, ходи си слагай капки в очите.
Halo написа:Varnauser написа:Трета шматка... Разбира се, няма да разбере какво е, просто защото е шматка. Хало, хало, толкова ли страда душицата жалка? :)
Varnauser написа:Halo написа:Varnauser написа:Трета шматка... Разбира се, няма да разбере какво е, просто защото е шматка. Хало, хало, толкова ли страда душицата жалка? :)
Слаба психика, злобарче. Да можеше са ми го кажеш очи в очи... Душица неграмотна.
ТОМАШ СЕ ЗАБЪРКА В НЕПРИЯТНОСТИ В СТАРА ЗАГО
След победата с 2:0 на ЦСКА над Берое в Стара Загора, старши треньорът на "армейците" Александър Томаш може да попадне в сериозни неприятности.
След последния съдийски сигнал между Томаш и деца от школата на Берое възникна напрежение. Появиха се слухове, че наставникът на ЦСКА е ударил шамар на едно от момчетата.
Самият Томаш обаче заяви, че е бил обиден от детето и че то го е напсувало. "Момчето дойде при мен и започна да ми казва неща, които подсказваха, че му липсват първите 7 години", коментира той след срещата.
Ситуацията ще бъде описана от делегата на Българския футболен съюз Иван Кюркчиев, който присъства на стадион "Берое".
Възникналото напрежение предизвика намесата на футболисти на Берое, които се притекоха на помощ, за да предотвратят ескалацията на конфликта. След това Томаш бързо се отправи към съблекалнята.
Източник: Topsport.bg
Halo написа:Varnauser написа:Halo написа:Varnauser написа:Трета шматка... Разбира се, няма да разбере какво е, просто защото е шматка. Хало, хало, толкова ли страда душицата жалка? :)
Слаба психика, злобарче. Да можеше са ми го кажеш очи в очи... Душица неграмотна.
П*серко, сам си си срал в гащите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 162 госта