Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 07 мар 2025 19:37

Дамаджанка, не да те плаша ама, сега Палмите като си бият камшика ще се наложи да разпродаваш всички бурета и стъклен амбалаж складиран в мазата в полза на Насето...
Иначе и във "В" група не е лошо...
Там дървото Цигаре ще пори шлосери и тапицери от местните фабрики и ще му вдигнете цената и излитате в нова орбита с нова ракета носител..
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 мар 2025 19:48

Значи, как ги виждам нещата в Подуене..
1. Палмите палят с 200 от Гейарена.
2. Подуене предават Богу дух.
3. Новосъздаденото дружество бутат Гейарена и на негово място се създава публичен дом или животински пазар (да има някаква приемственост все пак).
4. Кучето изтупва от прахта старата емблема и няколко надъхани говеда започват да громят от Подгумер до Войнеговци.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2025 19:53

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:Палмите както изглежда, сгъват панаира от Сухата река...
Шиши и Баце пак ще трябва да дават собствени пари и да спасяват подуенци...
Изображение

Той ГГ със собствените си пари ви погреба, като ви излъга с некви титли и купи, а вие като шарани от панчаревското езеро му клъвнахте на микренската въдица :mrgreen:

Тези двамата си ви клецат от край време но пък и вие не пискате. Даже и се намествате/благодарите за онождането.
Трябва ли да поствам снимките и декларациите ви към двамцата или вие си ги знаете.?
Изображение

Ти къде се беше изгубил толкоз време, по диагонал, или на зиг-заг ти шиха вените, след бодването в последната секунда :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 мар 2025 19:55

damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
Изображение

Той ГГ със собствените си пари ви погреба, като ви излъга с некви титли и купи, а вие като шарани от панчаревското езеро му клъвнахте на микренската въдица :mrgreen:

Тези двамата си ви клецат от край време но пък и вие не пискате. Даже и се намествате/благодарите за онождането.
Трябва ли да поствам снимките и декларациите ви към двамцата или вие си ги знаете.?
Изображение

Ти къде се беше изгубил толкоз време, по диагонал, или на зиг-заг ти шиха вените, след бодването в последната секунда :lol:

Ти ли не знаеш бе доносник долен ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2025 20:29

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
Изображение

Изображение

Ти ли не знаеш бе доносник долен ?

Дай доказателства, че съм доносник бе, аз ли съм ти виновен, че пак си се Усрал, нещастнико!?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2025 22:14

Я, ето какво обяснява срива на статута на Тирето без тире в отсъствието на мутро специалиста от село Микре. Изображение
Знаете как аз съм действал с българските съдии през годините. Имало е и други случаи. На стадиона в Ловеч и други работи са им се случвали. Те са обществена тайна“, призна бизнесменът в интервю пред „БНР“.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 мар 2025 22:52

ugly bug написа:Значи, как ги виждам нещата в Подуене..
1. Палмите палят с 200 от Гейарена.
2. Подуене предават Богу дух.
3. Новосъздаденото дружество бутат Гейарена и на негово място се създава публичен дом или животински пазар (да има някаква приемственост все пак).
4. Кучето изтупва от прахта старата емблема и няколко надъхани говеда започват да громят от Подгумер до Войнеговци.
Изображение

Мечти..Мечти......Левски никога няма да се припознае. Никога. Финансово се стабилизира и върви към правилната посока. Трудно но ще се справи. А припоците винаги ще се чувстват гости на собственият си стадион. Защото никога няма да е техен. Как ви търкалят и не се усещате. Нормално....прасетата нямат акъл.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 мар 2025 09:21

TristaNNN написа:Я, ето какво обяснява срива на статута на Тирето без тире в отсъствието на мутро специалиста от село Микре. Изображение
Знаете как аз съм действал с българските съдии през годините. Имало е и други случаи. На стадиона в Ловеч и други работи са им се случвали. Те са обществена тайна“, призна бизнесменът в интервю пред „БНР“.

А той само в Ловеч тия работи. В София не!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 мар 2025 15:25

Питас ми е като Йовов!
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 мар 2025 16:55

miro_rz написа:Питас ми е като Йовов!

Кой?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”