efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Не е чистоплътно да се вкарват правила от добитъшкия баскетбол в прекасния футбол. Особено за времеизмерване. Последната минута в баскетбола е страхотна агония - колко по-бързо да направиш нарушение срещу играча с топка. Такова нещо дори във водната топка няма.
NOMER14 написа:Не е чистоплътно да се вкарват правила от добитъшкия баскетбол в прекасния футбол. Особено за времеизмерване. Последната минута в баскетбола е страхотна агония - колко по-бързо да направиш нарушение срещу играча с топка. Такова нещо дори във водната топка няма.
Има огромна разлика между футбола и баскетбола. Там знаеш, че резултатите са трицифрени и може да се вкара кош отвсякъде. Докато при футбола ще трябва майсторство да се задържа топката на терена, вместо да се лежи, симулира, да се бият статични положения по една - две минути, да предизвикаш бой за да минава времето и много други приоми за бавене, които при чисто игрово време просто изчезват. Щом от последните 20 минути са се играли 5, а изглежда че е имало огромно продължение, какво повече да коментираме ?!
-
Я поясни, какво имаш на предвид под "надиграли" ?LoveAndPeace написа:Прочетох много коментари , видях и дон Хулио какво е казал и си помислих , че заради гадното време , качулката , мокрите вежди , може би аз не съм видял мача като хората и днес си го пуснах да го изгледам от дивана.
Ами надиграха ни в 99% от мача и равният е изключителен късмет.
Щото, има едно нещо 'де му викат - Статистика и тя в доста моменти показа точно обратното на твоето твърдение ?
Само не ми казвай, че са владели доста тоПчето... Те и Барса владееха над 80 % "кълбото" срещу Челси, ама Торес им го напори без вазелин след един боц на Ашли Коул ... :lol:
"Надиграли-надиграли", ама накрая Челси взе Трофея в Мюнхен. :lol:
Да не забравим, че играхме на 500 км разстояние половин мач с 10 човека, като половината път е вторазреден, щото Кокорчо спря Хемус, за да платим 2 пъти парното на София.
А ония не пътуваха никъде и не играха с никого сериозно.
А ония не пътуваха никъде и не играха с никого сериозно.
- Странджата
- Контакти:
Re:Sstefanov
Навремето, когато прочетох Портокал с часовников механизъм - една невероятна книга, после по нея направиха и хубав филм, ме порази в предговора историята на нейното създаване и нейния автор. С две думи - бил е болен от рак в мозъка, давали са му не повече от шест месеца, той се захванал да пише, за да осигури жена си (за семейството не си спомням). Книгата на български излезе доста години след нейното написване, а авторът беше още жив и пишеше - починал е в 1993 година, а този роман е написан 1962 година. На български май има две издания.
Така че чудесата стават, защото са чудеса. Вярата върши чудеса - вярата, че ще те бъде, защото не си сам на този свят!
Така че чудесата стават, защото са чудеса. Вярата върши чудеса - вярата, че ще те бъде, защото не си сам на този свят!
- LoveAndPeace
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Я поясни, какво имаш на предвид под "надиграли" ?LoveAndPeace написа:Прочетох много коментари , видях и дон Хулио какво е казал и си помислих , че заради гадното време , качулката , мокрите вежди , може би аз не съм видял мача като хората и днес си го пуснах да го изгледам от дивана.
Ами надиграха ни в 99% от мача и равният е изключителен късмет.
Щото, има едно нещо 'де му викат - Статистика и тя в доста моменти показа точно обратното на твоето твърдение ?
Само не ми казвай, че са владели доста тоПчето... Те и Барса владееха над 80 % "кълбото" срещу Челси, ама Торес им го напори без вазелин след един боц на Ашли Коул ... :lol:
"Надиграли-надиграли", ама накрая Челси взе Трофея в Мюнхен. :lol:
Моето е мнение. Субективното ми усещане , че са играли по-добре от нас не мога да докажа с факти. Процент владеене , удари точни , неточни , корнери ......не съм ги гледал.
Нещо като след мача във Варна , не сме били отчайващо слаби , но просто противника се е справил по-добре от тебе.