efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.

Мнениеот alexdb » 04 мар 2025 23:36

Тегав мач. Първият и вторият по показатели от пролетта един срещу друг. И двата отбора дотук нямат загуба.

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 05 мар 2025 15:26

Интересен мач с оглед на това че 3-ма от основните ни футболисти са контузени. Ще е интересно да се види кой ще играе ляв бек, при положение, че и Майкон и Цунами са контузени. Също така дали ще се даде шанс на Нани от първата минута или пак Сангарето ще започне. В халфовата линия също според мен ще има промени.

Победа, пък няма значение резултата! :lol: :)
Само Левски
Последна промяна от shampi на 05 мар 2025 16:07, променено общо 1 път.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 05 мар 2025 16:05

Дано изклатим чичо Венци в типично негов стил с 1 на мъка след цял мач лежане и бавене на играта от тяхна страна.
И само Левски оле

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 мар 2025 16:08

Труден мач срещу тегав отбор. Най-голям плюс е, че Вуцов и Фабиен няма да играят за Славия. Интересно наистина кой ще играе отляво. Мисля, че Макун имаше мачове като ляв бек. Друг е въпросът, че ако и КД е контузен нямаме друг ЦЗ
Очаквам кофти мач и не съм кой знае какъв оптимист. Равен може би
110 години любов!

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 05 мар 2025 16:28

groti написа:Труден мач срещу тегав отбор. Най-голям плюс е, че Вуцов и Фабиен няма да играят за Славия. Интересно наистина кой ще играе отляво. Мисля, че Макун имаше мачове като ляв бек. Друг е въпросът, че ако и КД е контузен нямаме друг ЦЗ
Очаквам кофти мач и не съм кой знае какъв оптимист. Равен може би

Варианта според мен е или да се пробва Камдем / Алдаир или Макун, но в този случай пък другия централен защитник кой ще бъде? Димитров доколкото четох ще отсъства около месец.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 мар 2025 17:13

Петков излиза като ляв бек и всичко е точно.
Проблема е, че трябва да изкара целия мач там. И в другите линии нямаме кой знае колко опции. Два мача зверско блъскане и ритане и половин отбор е в лазарета.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 05 мар 2025 17:20

shampi написа:Интересен мач с оглед на това че 3-ма от основните ни футболисти са контузени. Ще е интересно да се види кой ще играе ляв бек, при положение, че и Майкон и Цунами са контузени. Също така дали ще се даде шанс на Нани от първата минута или пак Сангарето ще започне. В халфовата линия също според мен ще има промени.

Победа, пък няма значение резултата! :lol: :)
Само Левски

Как кой? Марин Петков. Игра като бек в националния не веднъж. На крилото Фабиен.
Нани каза, че не е готов за цял мач, защото е пропуснал доста тренировки. Ще влиза резерва. Ръководството избърза, като преодстъпи Галчев и Бачев. Централните защитници едва ли ще се пипат, пък и други няма. Словенеца - дефанзивен с Мислович.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 мар 2025 20:54

Бях забравил, че мъчим Маринчо на бека. Освен па да играем 3-5-2 :D
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2025 08:52

Излезем ли пак със Сангаре лошо. Без него - 3-4 на 0. Напоследък Загорчич май се опитва да играе футбол. Което ще е добре за Хулио. Той обича да се надиграва. За тотаджиите - без Сангаре, слагайте спокойно на над 2.5. Залогът сигурно ще е над 2.0. Със Санграре - под 1.5. :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 мар 2025 13:04

Петков, Макун, Ван дер Каап, Алдаир в защита, Мислович и Търдин халфове, Бала Джемили, Фабиен и Сангаре в нападение. Това е моята прогноза за състава. Има вероятност и Охене да започне в халфовата линия. Не мисля че е напълно отписан. Това е здраво и може да играе поне час. После може да се правят смени с наличните здрави футболисти, но вариантите не са много. Особено в нападение само за Стефанов се сещам. Фадига дали го броят за жив, не знам. В защита само юноши могат да влизат. Ще е интересен мач.

Върни се в “Левски”