24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00
Пусни си пак мачовете с Ботев Пд и Арда. Приятно гледане
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Пусни си пак мачовете с Ботев Пд и Арда. Приятно гледане
И какво толкова направи в тях Кареасо? Някакви неземни отигравания? Два сносни мача. Цял сезон е направил два сносни мача. Лимитиран футболист е огромен комплимент за Кареасо. Неслучайно като отсъстваше през есента не се усети отсъствието му. Дори напротив, точно като го нямаше този пречещ елемент играта ни започна да се подобрява.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Както се изразява Томаш, ние българите сме големи разбирачи на тема футбол, коли и жени :mrgreen:
Според теб Георги Василев Гочето разбира ли от футбол ?
Според теб Георги Василев Гочето разбира ли от футбол ?
Тоя когато и да го изгонят все ще е късно. Викаш трябва да играе с Ето'о иначе не е толкова добър :)MASTER_COOL написа:Ето'О и Кареасо ! Доста негативни коментари има за Кареасо, но когато играе е с Ето'О в комбинация е брутално добър
- MASTER_COOL
- Контакти:
Просто се допълват и "стабилността" на Ето'О дава свобода на Кареасо да разкрива своите силни страни. Футбола е колективен спорт, не е бокс, не е борба !
MASTER_COOL написа:Просто се допълват и "стабилността" на Ето'О дава свобода на Кареасо да разкрива своите силни страни. Футбола е колективен спорт, не е бокс, не е борба !
То пък едни силни страни... да вземе топката и със забит в земята поглед да се натресе с нея в играч, който се изпречи пред него. Пас на повече от 5 метра не е дал в живота си. Удар няма, отнема топка веднъж на високосна година.
Аз се стремя да гледам малко по-далеч от носа си. Има много по-добри футболисти, които можем да вземем вместо този полуфутболист. Този го мъчим вече години наред и не виждам да ни е донесъл успехи, няма и да го видя. Неслучайно му трябва Ето'о, за да изглежда полуприличен и пак не успява. А заради него Ето'о трябва да играе за трима, за да му покрие всичките слабости.
Чета одеве в пресата, че Томаш мислил да пусне Делова в средата и да върне Купър отзад. Това ще е възможно най-грешното решение за този мач.
Вариантът с Петко е най-добър според мен.
Не знам какво е положението с крилата. По-скоро Скаршем пак да играе крило в този мач, а вече при трайно завръщане на крилата ни и добра тяхна форма може да се помисли и за връщане на Скаршем в средата, но по-скоро за сметка на Линдсет.
Вариантът с Петко е най-добър според мен.
Не знам какво е положението с крилата. По-скоро Скаршем пак да играе крило в този мач, а вече при трайно завръщане на крилата ни и добра тяхна форма може да се помисли и за връщане на Скаршем в средата, но по-скоро за сметка на Линдсет.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Тони
Чета ти коментарите с интерес, но за Кареасо доста "пресолваш манджата" !
Бас държа, че всеки един треньор от Ефбет Лига (включително този на Лудогорец ) би го искал в състава си !
Бас държа, че всеки един треньор от Ефбет Лига (включително този на Лудогорец ) би го искал в състава си !
MASTER_COOL написа:Тони
[offtopic]Да го вземе всеки друг, който иска. Нивото за футболист на ЦСКА според моите разбирания трябва да е много по-високо. Оттам идват крайните ми мнения за него, защото заема място на основен футболист. Ако основните ни футболисти са на това ниво, вместо на нивото на Ето'о, Коялипу, Делова, Питас няма как да прогресираме. Затова нека го вземе друг отбор, а ние да си вземем истински класен халф на негово място. Дори Петко и Чорбаджийски биха се представяли много по-добре, ако получаваха неговото игрово време. Да не говорим, че имат много повече потенциал за развитие, докато Кареасо това лакатушене си му е таванът.
Иначе благодаря, аз твоите също ги следя с интерес.
Това, което имам предвид е, че искам на тази позиция да имаме играч като Бардели, за който се говореше. Виж неговата игра:
https://youtu.be/12_dGeJhT08?si=Qw6F4SGBMWjaFDIG
Сега виж тази на Кареасо:
https://www.vbox7.com/play:9c32e37bde
Надявам се това да помогне да ме разбереш какво имам предвид с неистовото си желание да си стегне багажа и да му се радва, който и да е друг отбор.[/offtopic]
- MASTER_COOL
- Контакти:
[offtopic]Съгласявам се, че предвид пътя по който сме поели ще изисква привличането на по-класни футболисти в бъдеще.
Да се надяваме, че грешките при привличането на нови с новия директор ще бъдат сведени до абсолютният минимум.
За да надграждаме трябва да привличаме вече само такива като Питас, Лапеня и Делова. В никакъв случай не трябва да допускаме отново голямо текучество - много напуснали, съответно много новодошли. Мисля, че ние основа имаме в момента. Една от основните теореми в футбола е, че се изгражда ПЪРВО - ЦЕНТРАЛНАТА ОС ! А ние там определено сме добре - Лапоухов, Бусато, Делова, Лапеня, Ето'О, Кареасо, Линдсет, Шопов, Скаршем, Питас ! Сега трябва да погледнем и около нея, защото освен Вион и може би Бютучи - другите са голям компромис ![/offtopic]
Да се надяваме, че грешките при привличането на нови с новия директор ще бъдат сведени до абсолютният минимум.
За да надграждаме трябва да привличаме вече само такива като Питас, Лапеня и Делова. В никакъв случай не трябва да допускаме отново голямо текучество - много напуснали, съответно много новодошли. Мисля, че ние основа имаме в момента. Една от основните теореми в футбола е, че се изгражда ПЪРВО - ЦЕНТРАЛНАТА ОС ! А ние там определено сме добре - Лапоухов, Бусато, Делова, Лапеня, Ето'О, Кареасо, Линдсет, Шопов, Скаршем, Питас ! Сега трябва да погледнем и около нея, защото освен Вион и може би Бютучи - другите са голям компромис ![/offtopic]