Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот tmanolov » 04 мар 2025 12:51

Thsmith написа:

О мен няма значение къде биха ме "повикали", никога не бих се явил за военна служба. Не съм служил, баща ми също не е служил и тн ;) И да, аз това казах. Това принципно е нарушение на закона и като нарушители, ако не си избягал или не си се скатал по законен начин, преследват те и се опитват да те арестуват. Това е нормална практика и няма нищо общо със сценарии от Бени Хил : )

Така е, нарушители са на закона, затова и ги берат по улиците. Но ги берат, защото им трябват, т.е. не заминават в ареста, а на фронта - тук е тънкият момент, затова и Тръмп им го каза директно, но зеленият се беше самозаблудил в манията си за величие и не го разбре. Сега ще го разбере по трудния начин :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 мар 2025 13:20

Принципно няма нищо нелогично в това да ги изпращат там, както и установихме, че няма как да ги арестуват в небето или на дървото. :lol: Почти всеки за някакво нарушение го арестуват на улица или в неговия дом. Рядко някъде другаде. :lol:

Нз защо докато го писах се сетих за Патън и онзи войник, който изяжда удар заради "депресия/страх" и марш на фронта. После Патън е изобразен като нацист, а човека си действа изключително логично.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 мар 2025 17:22

Само не ми е ясно какво коментирате. Води се война на територията ти. Много ясно, че ще те хванат за врата и ще те пратят на фронта. И аз да съм няма да отида доброволно да умра за НС и чехльо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 мар 2025 18:20

Ранени орки се оплакват, че са изпратени да щурмуват и да изпълняват бойни задачи.
https://www.youtube.com/watch?v=ehXMRe7ZIVo

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 мар 2025 20:17

https://news.bg/int-politics/zelenski-nikoy-ne-iska-bezkrayna-voyna-ukrayna-e-gotova-da-pregovarya.html

Клоунът от "Киiв" май почна да се усеща как е осрал пейзажа и почва да се опитва да подлизурничи ......
Последна промяна от ReBorn1982 на 04 мар 2025 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 мар 2025 20:18

Откакто Тръмп стана президент на САЩ и обърна гъзицата, прави впечатление, че започна тук-там да се прокрадва и това какво се случва в държавата Украйна фактически. Нещо, което близо три години се криеше всячески, понеже истината беше неудобна. Мъск започна да пляска из Туитър постоянно клипове на товарени украинци от "мобилизатори", около тях пискливи съпруги, които се мъчат, да ги опазят от сигурна смърт. Отвратително... Хубаво е, че все пак всичко това получи някаква гласност, понеже все още има разни бавноразвиващи глупендери, които не са го разбрали.
Относно срещата между Зеленски и Тръмп и последните събития... Зеленски бързо-бързо беше свален на земята. Само не разбирам, защо умнокрасивитета не спира, да вие на умряло, как така Тръмп ще спира финансовата помощ на Украйна. Той все едно е длъжен... Не разбирам и как Зеленски си е повярвал, че Байдън му предоставял БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ. Изглежда белият прах е почнал, да се употребява и преди важни срещи.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 мар 2025 20:28

Когато някой заговори за наркомана Зеленски и разбирам нивото му.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 мар 2025 20:35

ReBorn1982 написа:https://news.bg/int-politics/zelenski-nikoy-ne-iska-bezkrayna-voyna-ukrayna-e-gotova-da-pregovarya.html

Клоунът от "Киiв" май почна да се усеща как е осрал пейзажа и почва да се опитва да подлизурничи ......

Е, Зеленски няма особен избор вече, просто е опрян до стената. Принципно е пределно ясно, защо толкова държи войната, да продължи... наясно е, че след нейният край, на него ще му бъде потърсена сметка. Нищо чудно и да го разстрелят...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 мар 2025 20:43

Е нали беше голямата работа, големия смелчага, че си показа простотията в Белия дом. То сега като се извинява даже излиза още по-зле - че сам си признава, че е сгрешил. Ако си държи на казаното пред Тръмп, тогава няма за какво да се извинява. Тоя е наистина ултра тъпо парче.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 мар 2025 11:35

Чудо. Изплащаш се на лобистите :lol:

Върни се в “Свободна зона”