bubka написа:Thsmith написа:fcb_bg написа:Thsmith написа:fcb_bg написа:Нарича се лов на хора или насилствена мобилизация, колкото и да го въртиш и сучеш.
После следва максимум 2 седмици подготовка и айде на къра с пушката.
Я кажи каква е тая доброволна мобилизация? :lol:
Аз знам за доброволци, които отиват доброволно и мобилизирани, които го правят без да са имали доброволно такова желание.
Вие тук зор да измислите някоя доброволна мобилизация :lol: Малко като онези думички за травестити, които са много модерни вместо да им се каже просто травестит :lol:
Да го опростя - лов на хора. От по 5 до 10 ловци на 1 клетник.
Опрости, как се провежда доброволна мобилизация и що е то? :lol:
Получаваш известие и се явяваш в посочения час в пункта, сградата за мобилизация. Ясно е, че не ти се ходи, но няма как. Тези които не се явят почва същински лов като добитък.
Значи не го правиш доброволно? Иначе казано, принудително. Само дето едните прекланят глава пред закона, а другите не и органите на реда ги гонят за да ги принудят. Нещо като Касиус Клей :lol:
Да не го приемате грешно, аз също никога не бих се отзовал на подобно нареждане. Това обаче не променя нормалната и очаквана реакция на държавата (всяка една в подобна роля) да събере граждани за съпротива.
Просто е нелепо това "принудителна" мобилизация, ловене на хора и тн. Като да обяснявате, че нощта е тъмна. Еми каква да бъде? ; )