23 кръг Ефбет лига /Хебър 1918 - Черно море/ 02.03.25 неделя 17.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 23 кръг Ефбет лига /Хебър 1918 - Черно море/ 02.03.25 неделя 17.15ч.
Без Виктор сме трагедия. Той е моторът на отбора. Докато се разчита на Панайотов да връзва играта ще е така. Тотален некадърник, опропастил хиляди положения, ама бил биткаджия. Това не е борба, а футбол, неговото ай кю е отрицателно. Като добавим и мърдите Иса, Брено и Уеслен, то няма какво да стане в нападение. Ляво крило нямаме от години, като изключим Калкан. Отборът е тотално разбалансиран. Имаме няколко много добри играчи, но на възловите постове в атака са само некадърници. Докато Панайотов играе и пред него Иса, гледката ще е такава. От години призовавам да се залага на Берк и Ники и се вижда, че те са най-големите опасности. Ужасен мач, добре че Берк ни измъкна.
Честита победа! Уф,... трудно,много трудно играем срещу наредени,паркирани автобуси и влакови композиции!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
ShooterMan
- Контакти:
Цяла пролет след всеки мач казвам - страхотен БЕРК! Това е лидера на халфовата ни линия. Харесах го още с първия му мач преди като влезе със Септември и ми е любимец със себераздаването и хъса си - така се става футболист! Както Виктор. Както Марто Минчев преди тях. Влизаш и мачкаш, не се отказваш, до край. Евала, Берк! Много съм щастлив, че това добро момче и класически черноработник беше огрян в пълен блясък. Заслужава го. Иначе - не ми хареса играта никак, дано новия нападател да става.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Хора ,дайте малко по-смирено.
Пак ми се струва ,че се залита малко по-крайно от необходимото.
Очакваше се подобен мач.Не за първи път го играем.Спомнете си как почти след всеки възлов мач ,който играехме във времето ,и за лига Европа и подобни ,излизахме и влизахме в следващия мач срещу по-непретенциозен съперник,не както трябва.И психически изцедени ,а и физически.Така че дайте с малко повече разбиране поне за тази среща.Все пак и от другата страна имаше съперник ,който драпа и се бори за всяка педя земя,тъй като са притиснати до стената и всяка точка им е важна.А знаем че със затворени отзад с 10 човека отбор играем страшно трудно.Липсите в нападение си ги знаем,което допълнително ни затруднява,но важното е че измъкнахме този мач.
Следващия обаче е много много ,много по-важен.Макар че и там ни чака същото положение от играта на съперника .
Пак ми се струва ,че се залита малко по-крайно от необходимото.
Очакваше се подобен мач.Не за първи път го играем.Спомнете си как почти след всеки възлов мач ,който играехме във времето ,и за лига Европа и подобни ,излизахме и влизахме в следващия мач срещу по-непретенциозен съперник,не както трябва.И психически изцедени ,а и физически.Така че дайте с малко повече разбиране поне за тази среща.Все пак и от другата страна имаше съперник ,който драпа и се бори за всяка педя земя,тъй като са притиснати до стената и всяка точка им е важна.А знаем че със затворени отзад с 10 човека отбор играем страшно трудно.Липсите в нападение си ги знаем,което допълнително ни затруднява,но важното е че измъкнахме този мач.
Следващия обаче е много много ,много по-важен.Макар че и там ни чака същото положение от играта на съперника .
За вас моряци ний живеем...
Най- хубавото е че спечелихме без поражения. Страхотен гол на Берк. Чакам гола от атомното ни нападение. И трите нули се изявиха днес... и пак нула.
Браво на Берк! Първо че оцелява във втори мач след опит за убийство и естествено за перфектния удар за гола! За мача, все едно гледах повторение на срещата с Крумовград. Всички които влязоха на смяна бяха по зле от излезлите. Тонев този път ми се понрави, много добра комуникация имаше между него и Дани Мартин. Като цяло бих отличил тях двамата, Берк и Дробаров. Най важни са трите точки след изморителния 1/4 финал със ревльовците. Следва един по специален мач в който момчетата ще имат нужда от спокойствие през седмицата, добра подготовка и пълна подкрепа през всичките 90 минути! Варна е зелена!
Три мача … изиграни през три дни, два от които с върхово натоварване и интензитет - Лудогорец и кухорогите. Няма как да очакваме да бъдем в добра кондиция за този мач… и в допълнение пътуване до Татар ПазарджЪк.
Лош шанс на два пъти с двата отменени гола от ВАР.
Въпреки всичко - искахме победата докрай. Търсехме победата. Заслужено я постигнахме. Тази победа ми върна спомени от една друга подобна - във Търново, където Васко заби победното попадение в продължението.
Анализ на играта има кой да прави.
Ценни нови три точки в актива. Браво Берк.
Браво моряци !!!
Готвим се за най-важния мач, който осмисля сезона!!!
Успехът е задължителен!!!
Лош шанс на два пъти с двата отменени гола от ВАР.
Въпреки всичко - искахме победата докрай. Търсехме победата. Заслужено я постигнахме. Тази победа ми върна спомени от една друга подобна - във Търново, където Васко заби победното попадение в продължението.
Анализ на играта има кой да прави.
Ценни нови три точки в актива. Браво Берк.
Браво моряци !!!
Готвим се за най-важния мач, който осмисля сезона!!!
Успехът е задължителен!!!
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Най-накрая късмета да бъде на наша страна!
Наистина същия мач като с Крумовград,но го завършихме като голям отбор!
Като видях Димов да се готви да влиза мислех че ще изкара Берг,но го запази до края и накрая всички сме щастливи!
Наистина същия мач като с Крумовград,но го завършихме като голям отбор!
Като видях Димов да се готви да влиза мислех че ще изкара Берг,но го запази до края и накрая всички сме щастливи!
Черно море-първият шампион по футбол в България
Гледам на запис отново победното попадение на Берк :) :) :)
Страхотна тупалка… Ще скъса мрежата… Удоволствие. Наслада…
Обича ги тези удари.
Подобна тупалка Берк бе изстрелял в мача с Лудогорец миналия сезон, след който Живко направи добавката за 4:0.
В мача с Левски също шутира страхотно, но удара му бе блокиран.
П.С. Тези леваци от Диемата защо не го извикаха за интервю всъщност ?!! Той за мен бе играч на мача днес. Чаках го да го гледам…
Страхотна тупалка… Ще скъса мрежата… Удоволствие. Наслада…
Обича ги тези удари.
Подобна тупалка Берк бе изстрелял в мача с Лудогорец миналия сезон, след който Живко направи добавката за 4:0.
В мача с Левски също шутира страхотно, но удара му бе блокиран.
П.С. Тези леваци от Диемата защо не го извикаха за интервю всъщност ?!! Той за мен бе играч на мача днес. Чаках го да го гледам…
Браво на Берк! Истински диамант! Страхотно себераздаване до последната секунда. Изорава целият терен въпреки,че е най-ритания във всеки мач на терена. Доказателство ,че школата на Моряците е No.1 в България!!! Играем с наши момчета за разлика от предходния мач на синьочервения прайд на бежанците. Отдавна бях писал,че Димов трябва да седне на пейката за сметка на Берк. А иначе победата по точно е идентична с тази навремето срещу изпадащия Сливен когато Какалов отбеляза в края за 0:1 на мача и това се оказа ключов успех за бронза през 2009. Големият проблем си остава нападението или по точно липсата на таран. И наистина трите нули Брено§Уеслен§Иса /дано някой от тях ме опровергае/ когато и да бъдат освободени ще е късно.