Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2025 22:29

tmanolov написа:
delqnski47 написа:Междудругото респект за Илиян Стефанов май се казваше момчето. Явно и нашите са му дали нужния респект преди време.

Респект? От припок? Баси, все едно някой педал да ти каже, че си много готин! Респект вика ;)

Ти ли си Илиян Стефанов. Връщам си думите назад, олигофрен! :|
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2025 22:30

W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Забрави че бяхме и с третия вратар + Караясото де факто "изгонен" накрая :lol: Трябваше още някой да изкарат от нашите да ги добутат до победа. :lol:

Колега, от тия дето започнаха мача, само Питас взема колкото половината отбор на Левски, а Купър взема другата половина. Абсурдно е да твърдиш, кой го имало и кой го нямало. Треньорът ви го нямаше, там мога да се съглася.

Свърши с тая мантра "ние сме бедни", измисли нещо друго :lol:

Заплати по 10к евро таван, при вас Питах взема 70к. Виждаш ли нещо общо?

Кво си питал, нищо не си питал :mrgreen:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 мар 2025 22:31

delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Забрави че бяхме и с третия вратар + Караясото де факто "изгонен" накрая :lol: Трябваше още някой да изкарат от нашите да ги добутат до победа. :lol:

Колега, от тия дето започнаха мача, само Питас взема колкото половината отбор на Левски, а Купър взема другата половина. Абсурдно е да твърдиш, кой го имало и кой го нямало. Треньорът ви го нямаше, там мога да се съглася.

Заплати по 10к евро таван, при вас Питас взема 70к. Виждаш ли нещо общо?

Много сте слаби пък не знам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2025 22:33

W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:

Заплати по 10к евро таван, при вас Питас взема 70к. Виждаш ли нещо общо?

Много сте слаби пък не знам.

Тва говори много зле за вас. :lol:
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 мар 2025 22:35

delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:Междудругото респект за Илиян Стефанов май се казваше момчето. Явно и нашите са му дали нужния респект преди време.

Респект? От припок? Баси, все едно някой педал да ти каже, че си много готин! Респект вика ;)

Днес ти е простено, олигофрен ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2025 22:36

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:

Днес ти е простено, олигофрен ;)

По скоро си шизо. Пред камерите по един начин, тук с рогата...
Sofia.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 мар 2025 22:43

obi4am_pirin написа:Боримиров мрънка, че били ощетени!Да ходи да целува ръка на съдията, че го докара до гол

Бих казал до два, но спря мъките ви навреме. Че още 3-4 мин. и веселбата щеше да е пълна. ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 мар 2025 22:43

7 мил за трансфери през зимата и накрая оранжев рев, че нямали футболисти. Срам и позор. С тия заплати и трансфери би трябвало да ни биете без треньор и крила, а се оказа, че съдиите ви спасиха оранжевата кожа въпреки че играхме слабо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 мар 2025 22:51

alexdb написа:
obi4am_pirin написа:Боримиров мрънка, че били ощетени!Да ходи да целува ръка на съдията, че го докара до гол

Бих казал до два, но спря мъките ви навреме. Че още 3-4 мин. и веселбата щеше да е пълна. ;)

Веселбата беше наистина пълна ...2-0 и единия сектор на стадиона се изгуби. А само какви шампионски амбиции имаше :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 мар 2025 23:01

realno написа:7 мил за трансфери през зимата и накрая оранжев рев, че нямали футболисти. Срам и позор. С тия заплати и трансфери би трябвало да ни биете без треньор и крила, а се оказа, че съдиите ви спасиха оранжевата кожа въпреки че играхме слабо.

Поредна година 3-4 месеца преди лятото и вече знаете, че няма шанс да спечелите купа!Гадно а?!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”