dedko2022 написа:honda написа:dedko2022 написа:Ще ти цитирам отново думите на Илиев...На въпрос как ще приеме, ако се докаже, че футболисти на Черно море са играли симулативно, спецът отговори:
"Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща.
Трябва да наблегнеш на четенето с разбиране.
Относно шефа на Професионалната футболна лига Караиванов, да каже какво "професионално" имаше в "тегленето" на жребия за полу-финалите, преди да коментира треньора Илиев.
Не отговори за пореден път на въпроса: Защо чак сега се сетихте да повдигате темата със съвместяване на длъжности от Илиев?!
Не усещаш ли ,че ставаш за смях, в линка ,който съм постнал самия Илиан Илиев ти отговаря - 5 месеца след като казва това ,което ти цитираш. Аз съдя по хората не по това ,какво говорят , а по това ,което вършат .Очевидно е , че Ил. Илиев е бил съгласен с действията на Ръководството на ТИМ , ако не е бил съгласен , просто щеше да си замине по собствено желание или по желание на бай Марин Милиардера .
Няма такъв филм Илиан Илиев да не бъде съгласен с Ръководството на Химимпорт и да остана да работи в техните структури.
Ще ти го напиша отново много бавно, защото явно ти е проблем разбирането.
Това са точно думите на Илиев..."Георги Илиев знае, че решението за полиграфа беше на ръководството на Черно море. Впоследствие решението да бъдат освободени шестима футболисти също беше на ръководството на клуба.
Няма треньор на света, който съзнателно да иска да се лиши от шестимата си най-добри футболисти през годината. В цялата тази ситуация губещият съм само аз, тъй като се лиших от тези шестима играчи.
Никога Илиев не е казвал, че е имал съмнения за футболистите си и е алармирал ръководството! Никъде Илиев не е коментирал дали е бил съгласен, или несъгласен. Тимаджиите водят футболистите на полиграф, след което казват на Илиев "тези футболисти са аут от отбора". Какви разговори е водил Илиев със собствениците не мога да зная, но мога да твърдя, че от всички интервюта, които е давал, се е разбирало, че е много разочарован от случката. Това, че си правиш интерпретации и опитваш да манипулираш не ме изненадва (правиш го редовно), обаче да си толкова упорит с лъжите идва малко в повече!
За жребият няма какво да се коментира - беше абсолютно аматьорско изпълнение и Караиванов е най-добре да свие уши и да си трае!
Ся к'т изгоните Томашето си го вземете за треньор :)