Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Мнениеот vvessel » 28 фев 2025 15:31

Halo написа:Искам да ви напомня, че Билялов от Черно море, два пъти чупи крак на Гунди. Катърите винаги са си били такива. Това е, защото ЦСКА трябва да стане шампион. Те са верен чукундур-сателит на червените, все пак са варненския военен отбор. Най-верните кучета са им. Винаги са били враг на Левски, още като Владислав. Всеки един отбор, в това число и Левски, който е популярен, е получавал подкрепа от някое ведомство или властта и точно затова Владислав е трикратен шампиот на България. Те подобно на Славия, са любим отбор на царя.

Неслучайно повечето фенове на морето са и чорбари. Сега обаче за купата ще бъде доста забавно. Много съм доволен от жребия.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 01 мар 2025 00:49

Може ли някой да покаже снимка на нарушението в 23-24 минута срещу Марин, дали случайно бутоните не са в кракът му. Ако някой може да изкара стопкадър, защото при това брутално влизане. Само на мен ли ми се струва, че кракът му минава над топката. В ситуацията разбира се дават нарушение за Черно море, веднага след това и то на Джемили. Малко след това Сангаре се откъсва и е препънат отзад естествено без нарушение, защото играчът на Ч. Море "играл" с топката. Къде точно е играл май не се вижда. Това рамките на под 2 минути. Преди подсечката срещу марин топката е отнета с блъскане с двете ръце.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 01 мар 2025 22:58

Аз пък за влизането на Панайотов срещу Маркович питам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 мар 2025 08:51

alexdb написа:
blue avalanche написа:Чета, че всички аргументи били на наша страна. И кои са тези аргументи? Щото от 2006-та насам сме със 6 загуби и 2 победи. И двете ни победи - като домакини.

Къде ги гледаш тия статистики?

Мачове на елиминации.

Върни се в “Левски”