Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
На мен ми е любопитно как някои хора пишат тук с толкова масивна убеденост кой що и е и какъв и как и кого с кой е свързан в чужда държава, въпреки че някои от имената са ги чули/прочели по "правилните" медии и трол страници за първи път в живота си
. Ей го, Джим Биймката по-горе разкрил цЕлата схема на румънския политически живот и мафия само в рамките на 10-тина минути
.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Аз пък се чудя как някой без да чете нищо (по негови думи), но с лека ръка приравнява румънската съдебна система с нашата при положение, че за последните 20 г. в Румъния са осъдени за корупция общо над 15 000 държавни и общински чиновници, министри (над 50), кметове (над 400) и т.н.
Предполагам повечето от тях са застрашавали статуквото.
Предполагам повечето от тях са застрашавали статуквото.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
ReBorn1982
Правилно си написал - осъдени .... тук нямаме нищо - нито купуване на гласове, нито други изборни машинации, всички гласове за Джорджеску са реални и легитимни.
Да отмениш избори заради някакви клипчета в Тик Ток го няма и в Африка ....
Да отмениш избори заради някакви клипчета в Тик Ток го няма и в Африка ....
Най ме кефи, че кампанията е водена основно в Тик Ток, чиято аудитория е предимно тинейджъри под/около 18 години и много малко от реално гласуващите хора
.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Най ме кефи, че кампанията е водена основно в Тик Ток, чиято аудитория е предимно тинейджъри под/около 18 години и много малко от реално гласуващите хора.
Тик Ток е силно подценяван. Левите в Германия взеха 9 процента само с Тикток и спечелиха младежкия вот между 18-24 години.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:bubka написа:Най ме кефи, че кампанията е водена основно в Тик Ток, чиято аудитория е предимно тинейджъри под/около 18 години и много малко от реално гласуващите хора.
Тик Ток е силно подценяван. Левите в Германия взеха 9 процента само с Тикток и спечелиха младежкия вот между 18-24 години.
Иначе казано, развъдник на дебилизиъм.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Какво казват експертите за спорния жест, направен от Джорджеску на стълбите на Главната прокуратура: „Невъзможно е да не знаем какъв знак прави“
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... ce-3137705
Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
bubka написа:Най ме кефи, че кампанията е водена основно в Тик Ток, чиято аудитория е предимно тинейджъри под/около 18 години и много малко от реално гласуващите хора.
В днешно време социалните мрежи са основен проводник и вече така се водят кампании. Виждаш и у нас какво се случва и как почват да те заливат публикации, статии и прочие, така че не знам какво се изненадваш от това че дадена социална мрежа има влияние и може да манипулира. Възраждане например точно така правят и печелят избиратели като пипнат патриотичната нишка и нещата се получават. Достатъчно е да видиш какво се лее омраза и обиди срещу някой казал нещо против Възраждане в даден пост и се стига до там, че тези започват да те докладват дори, за да може да се активира алгоритъма и да те блокират от въпросната страница.
- Furious_Monk
Които пие, той знае... само само само славия.... славия...Моята лудост е моята радост, гледам ги и се развивам...тяхното желание е само началото...
Последна промяна от Furious_Monk на 27 фев 2025 20:06, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
ReBorn1982
Soulen написа:bubka написа:Най ме кефи, че кампанията е водена основно в Тик Ток, чиято аудитория е предимно тинейджъри под/около 18 години и много малко от реално гласуващите хора.
Кои леви ??! ..... (че извън АФД, всички в Германия са леви ....)
Проблемът на Тик Ток е, че (засега) няма как да го контролират елитите. За разлика от "медиите", където масово се лее "правилна" пропаганда .... затова и шансът на такива като Джорджеску е именно в подобни платформи.