Купа България/(1/4 финали) / ЦСКА - Арда / 26.02.2025/18:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rasputin_nk
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Купа България/(1/4 финали) / ЦСКА - Арда / 26.02.2025/18:00ч
26 февруари 2025 г., сряда, 18:00 ч.
ПФК ЦСКА - София ЕАД - ПФК Арда Кърджали 1924
ГС: Валентин Станчев Железов АС1: Станимир Илков Илков АС2: Васил Стоянов Шавов
4-ТИ: Васил Петров Минев ВАР: Станимир Лозанов Тренчев АВАР: Любослав Бисеров Любомиров
СН: Антон Симеонов Генов
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Изключително кратка пресконференция с Томаш ! Под 3 минути. Определено не е същия човек. Изглежда замислен и си мери всяка приказка. Осъзнаване или нареждане - предстои да разберем
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Мисля че ще излезем с най - доброто и атаки от първата минута. Арда ще дебнат, трябва концентрация и никакво подценяване. Дано не се закучи мача и го вземем с минимум жертви.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
MASTER_COOL написа:Изключително кратка пресконференция с Томаш ! Под 3 минути. Определено не е същия човек. Изглежда замислен и си мери всяка приказка. Осъзнаване или нареждане - предстои да разберем
И журналистите имат вина. Само 4 въпроса.
rasputin_nk написа:2-0/ 3-0
Водя те на ресторант по твой избор !

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пак останахме без крила за довечера и за Неделя....Локило и Фаетон ще пропуснат и двете срещи. Бютучи също не се знае в какво състояние е. Скаршем игра добре на фланга, но не е крило. И излиза , че единствените здрави са Илиев ( който не е крило ) и Тасев, на който може би само аз не му симпатизирам ама изобщо.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Пак останахме без крила за довечера и за Неделя....Локило и Фаетон ще пропуснат и двете срещи. Бютучи също не се знае в какво състояние е. Скаршем игра добре на фланга, но не е крило. И излиза , че единствените здрави са Илиев ( който не е крило ) и Тасев, на който може би само аз не му симпатизирам ама изобщо.
Скаршем си е крило, доказа го в последните два мача, че си е идеален за тази роля. Показвал е доста пъти и преди, че си се справя идеално там. В интерес на истината винаги, когато е играл в центъра е бил далеч по-неубедителен, за разлика от това, което показва на дясното крило. Общо взето той толкова не е крило, колкото Кареасо е.
Дано Бютучи е готов за този мач, защото иначе ще започнем със Скаршем отляво и Илиев отдясно, което би било лошо. Другата опция е Шопов да е отдясно, но това би вкарало Линдсет в средата и отиваме на мъчен мач...
Ако Бютучи играе ми е много интересно как ще се представи в първи мач, в който Пинто ще го дублира на фланга. Очаквам да му се отрази много добре на играта, но е загадка дали е готов или не.
За Тасев не си единствен. И на мен ми е много недодялан.